Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
maja mia, kwiecień maj to też bym chciała, ale listopad grudzień...? dlaczego chciałabyś celować na jesień/zimę i końcówę roku? Ja to bym na Twoim miejscu już celowała na ten marzec i za jednym zamachem całej trójce urodziny wyprawiała
tak jak napisała Candela na córeczkę trzeba serduszkować 2-3 dni przed owu, ale to planowanie jest bardzo trudne bo po pierwsze nigdy nie wiesz kiedy owu przyjdzie, a po drugie nawet jak się wstrzelisz w te 2-3 dni przed owu to i tak nie ma żadnej gwarancjiu mnie się akurat ta teoria sprawdziła w pierwszej ciąży ale niekoniecznie tak musi być. Niektóre pary mają formę na chłopaków, inne na dziołszki
-
To i ja się witam... wraz z moją przyjaciółką @..
Domis, powodzenia.. Ja swojego tez bym chciała zaciągnąć na insemi, ale On na razie nie chce o tym słyszeć. W zasadzie nie wiem czemu, przecież On i tak tylko materiał oddaje. A badania robi nawet chętnie. Co prawda za każdym razem takie same wyniki, czyli kiepskie. No nic.. zaczynamy nowiutki cykl, a za kilka dni jak nic mi planów nie popsuje to robimy sono Hsg. Będzie bolało, ale wytrzymam. Ostatnio jak zrobiłam, to za miesiąc zaszłam.. -
Magdis - teraz celuje na listopad grudzień (chyba, ze jeszcze na pazdziernik sie zalapie?). Bo jakbym teraz zalapala, to rocznikowo dwojke mialabym rok po roku. A w realu rok i 8mcysyn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Adele ja nawet nie pamietam 11 cs
Moja mama mnie robila 4 lata, jeszcze sie nie poddaje. Ale kurde, czasem mam dosyc w cholere.
magdis taaak, powiedzieli ze mam PCOS. Mialam robione hormony wielokrotnie, niby ok, HSG w zeszlym roku, drozne. Chlopcy meza nieco ponizej normy, ale nie ma tragedii jeszcze. Dali Clo na kilka miesiecy. No i teraz nie wiem, czy faktycznie PCOS, czy mi powinni byli dac po prostu zastrzyk na jajca, zeby france zeszlyNa testy owu nie mam co sikac nawet, bo nawet jak cos rosnie, to zostaje w jajnikach.
Czekam na laparo do 6 miesiecy teraz, a potem zobaczymy60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hehe. Cos ciezka noc dzis mielismy. Strszy spac nie mógł, to u niego w lozku troche spalam, Mlodszy cyc o innych porach... ja juz nie spie, a chlopaki owszem. Az zadziwiajacesyn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
jangwa_maua wrote:Mi obojętnie aby zdrowe byłosyn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
majama jeszcze jedno pytanie. Dlaczego chciałabyś żeby dzieci były rocznikowo rok po roku?
Ja też chcę zdrową córeczkę a najlepiej od razu dwie na raz hehe
U mnie dopiero 4 dpo więc nie ma co wróżyć z fusów. -
candela wrote:majama jeszcze jedno pytanie. Dlaczego chciałabyś żeby dzieci były rocznikowo rok po roku?syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.