Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zania nie martw się na zapas. Zmiana dawek leków na pewno pomoże
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
evs6 wrote:Właśnie miałam dzisiaj plany na wieczór 😎 ale synuś mój w aucie mi o 17 zasnął i dał się obudzić o 18:30 🤦🏼♀️ Takze tego....
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyRobilam dzisiaj badanie grupy krwi z przeciwcialami- konflikt serologiczny. I mój tez robil grupę krwi bo wcisnelam gdzies jego dokument i znalezc nie mogę i przy okazji zrobil hormony, po 4 miechach na lekach od urologa LH ponad normę ale jak fajnie skoczył testosteron, mąż zawsze mial ok. 240, nawet czasami ponizej normy a dzis ponad 700 przy górnej normie bodajże 930. No super. Testo w górę, waga w dół i sa efekty. Poza tym nie jeden lekarz tlumaczyl ze niski testo to nic dobrego. Chociaz nie szkoda teraz nam kasy wydanej na leki a na te 4 mies to wydaliśmy z 1300zl albo i więcej.
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Urszulka a co tam u was?
Jangwa partner się opamiętał?
Jak tam u was że strajkiem dziewczyny?
Corka tęskni za szkola bo nie chodzi juz od 20 marca, mi przydałaby się cisza i spokój chociaz te parę godz.ale z drugiej strony przy moim samopoczuciu to mi na rękę ze nie muszę wstawać na czas, szykowac sie, zawozic, przywozic. Ona ma strajk i ja tez. -
No widzisz Iza jak leki super pomogły 😊
U nas synek chodzi do przedszkola, współczuję serio tym, którzy teraz muszą kombinować z opieką. Mam wielu znajomych, którzy nie mają nikogo do pomocy j muszą po prostu brać wolne...ciekawe jak to jeszcze długo potrwa.
Ja wczoraj zmierzyłam z ciekawości temperaturę 37,03, dziś 37, więc jutro pewno jaka zegarku przyjdzie @. Już czuję ten ból okresowy. No, ale trudno, w tym cyklu przyjmuję to na klatę😂✌️
Idę budzić małego i wychodzimy. Powiem Wam, że tak mi się ostatnio nic nie chce. Przesilenie wiosenne mnie dopadło chyba😂
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
A ja nie wiem ktory mam dc, nie sprawdzam i czuje sie z tym wspaniale oczywiscie po objawach dodatkowych wiem mniej wiecej no i jak bede miala bol owu to bede wiedziala ale nie odliczam,nie mysle..
Iza kiedy masz wizyte?Hugo87, AdelaX lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyMother u nas chodzą słuchy że dzieci wracają do szkoly dopiero po weekendzie majowym ale dlaczego tak to nie wiem ale to bylo jeszcze przed strajkiem i nie mam pojęcia kto tak wymyślił. Ja nie bede wozić dziecka w wakacje do szkoly zeby odrobili zaległości. Wakacje to wakacje, super czas i dla mnie i dla dziecka, dzieciak biega niemalże tylko w majtkach i na bosaka a ja sie nie martwię ze się rozchoruje, a tak to będzie sie kisic w murach, przegrzewac w sali od południa a popołudniami bedzie jak betka bo zmeczona.
-
nick nieaktualny
-
Evs6 raczej tak. U mnie w obu ciążach w terminie @ to tempka znacznie powyżej 37. W ostatnim cyklu dostałam @ jak tempka 37 była więc wiecie
Iza no jasne, wakacje są od wypoczywania i latania, a nie nauki i oby tak zostało.
Ale pięknie słoneczko świeci od rana czuć wiosnę w powietrzu 😊
Zania daj znać co tam endokrynolog Ci dziś powiedział.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Ja testuje w tym tygodniu. Wg ovufriend miesiączka 20.04,ja obstawiam 21.04
Ale wiecie przestałam się już, łudzić. Niby progesteron powyżej 19,0 wczoraj. Ale to TSH mnie dobilo, temperatura też jakoś się tak waha... (mój wykres jest udostępniony-jeśli możecie zerkninijcie). No i mam wrażenie, że nic z tego.
W pierwszej ciąży wykres wyglądał niby podobnie ale temp.ciuy wyższe były gdzieś o 0,2.
Ja ogólnie nigdy wysokich nie miałam.
I już mi się przykro robi. Dziś 9dpo... -
U mnie przedszkole funkcjonuje normalnie. Całe szczęście.
Coś Ty. Ja siedzę w dużym pokoju on w malym, bo tylko jak moja mama na horyzoncie to znika. Jakby Bóg wie co mu zrobiła 😑. Nie dość że ma dach nad głową to jeszcze tak się zachowuje. Przez pół roku dobre nie pracował to nie wiem za co chciałby żyć jakbyśmy wynajmowali mieszkanie za 2 tys. 😔. Praktycznie ze sobą nie rozmawiamy 😔. Już mam dosyć jego zachowania.