Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ja mam standardowy : gryka-pianka-kokos.
Starszy ma lateks-pianka-kokos
Sobie do sypialni niedawno też zamawialam z kokosem 🙂
Gryka-pianka-kokos po corce wynioslam tej zimy na strych 😭. Ale tyle lat lezal ze nie wiem co za dziadostwo moze w nim siedziec. I chyba nie mam ochoty na drugi taki sam. O lateksie pisza ze moze uczulac. A jak patrze na ceny 😲... Chyba ze 100 lat przespalam od poprzedniej ciąży 😂. Dzieki. Powoli się rozgladam bo to chyba gabarytowo i cenowo największy zakup w tej wyprawce.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Gryka-pianka-kokos po corce wynioslam tej zimy na strych 😭. Ale tyle lat lezal ze nie wiem co za dziadostwo moze w nim siedziec. I chyba nie mam ochoty na drugi taki sam. O lateksie pisza ze moze uczulac. A jak patrze na ceny 😲... Chyba ze 100 lat przespalam od poprzedniej ciąży 😂. Dzieki. Powoli się rozgladam bo to chyba gabarytowo i cenowo największy zakup w tej wyprawce.
-
Iza34 wrote:Jaki polecacie materacyk do lozeczka? Jakie macie? Co teraz zalecaja?
teraz przy młodszej mam lateksowy i nie zamieniłabym go na nic :p starsza też ma lateksowy i kilka razy ja nawet u niej spała i jest fajny - a ma już go 4 lata i nic się nie dzieje. My teraz we własnym łózku też mamy lateksowy - 2 lata i nic się nie odkształca czy coś.
-
Ewi28 wrote:Witam dziewczyny ja chciałam się pochwalić po wczorajszej wizycie genetycznej. Z dzidzią wszystko ok, bardzo minimalne ryzyko wad genetycznych, wszytsko na swoim miejscu i na 80 % dziewczynka.
Iza a u ciebie wiadomo?
GratulacjeEwi28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój syn ma zwykły piankowy i nie narzekam,ale jak będziemy zmieniać łóżko to na pewno już w coś lepszego zainwestujemy Właśnie dużo dobrego o lateksowych czytałam bo podobno w tych z gryki to czasem jakieś robale mogą być?? Proszę mnie poprawić jeśli się mylę
-
April_27 wrote:Mój syn ma zwykły piankowy i nie narzekam,ale jak będziemy zmieniać łóżko to na pewno już w coś lepszego zainwestujemy Właśnie dużo dobrego o lateksowych czytałam bo podobno w tych z gryki to czasem jakieś robale mogą być?? Proszę mnie poprawić jeśli się mylę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO tych robalach tez slyszalam. Ten kokos polecaja ale my jak kupowalismy dla siebie materac to nie chcieliśmy z kokosa z 2 powodów- bo jest bardzo twardy, dla meza ok, dla mnie juz nie, no i mialam becik z wkladka kokosowa, jak ją wyjęłam i zobaczylam jakie to paskudne, jakies takie smierdzace i lepkie to wiecej nie uzywalan.