Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie dziewczyny że się odezwalyscie. Pap wypoczywaj póki co 😘
Ja mam dziwny ten okres. Od poronienia co któryś okres mam z takimi dużymi skrzepami...masakra. teraz też. Cały czas gluty takie, że szok...nie wiem o co kaman. Chyba do gina się wybiorę jak kolejny też taki będzie.
Generalnie rozmawiałam dziś z mężem. W listopadzie chcemy iść do kliniki. Rok temu byliśmy zapisani, ale ostatni cykl przed kliniką zaszłam w ciążę. Może uda się zajsc przed listopadem haha. Ale jak nie to pójdziemy. Może inseminacja będzie dobrym wyjściem przy nasieniu męża...o in vitro nie myślimy na razie że wzgl.na kasę. Tylko zastanawiam się jaka klinika. Rok temu mieliśmy iść do Novum, ale być może zmienimy kierunek na Gdynię...trochę bliżej. Waham się mdzy gametą a invimedem, ale ta ostatnia ma gorsze opinie ostatnio. No muszę jeszcze poczytać i przemyśleć sprawę ☺️ chyba że któraś z Was zorientowana w temacie
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyWitam dziewczyny, również staramy się o drugie dziecko. To nasz 24cs. Córka poczeta po 4.5 roku starań, teraz ma 5 lat. W lutym miałam HSG, w sierpniu jadę na laparoskopie i histeroskopie. Oprócz tego niedoczynność tarczycy, ale wszystko w normie. Maz teraz trochę gorzej, ale się witaminuje 😜
April_27 lubi tę wiadomość
-
Witaj Klara
Klara. 1 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMother ja za bardzo z klinika nie doradze. My zdecydowalismy sie na Novum i tam mielismy podchodzic do ew.in vitro ale dla mnie kazda jedna tego typu klinika to fabryka pieniedzy mimo ze Wiem ze ich celem jest pomoc nieplodnym. Ja osobiscie wybralambym klinike najblizej domu ale nie taka co udaje ze cos robi.
-
No właśnie z tego powodu chyba zmienię na Gdynię. Niby to tylko 60 km mniej jeśli chodzi o Novum, ale zawsze i dojazd też łatwiejszy. No pomyślę jeszcze.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Hej kochane
Trzymam kciuki za te co tu już siedza tyle co ja haha i za nowe dziewczyny ❤️❤️❤️
Hugo miłych wakacji 😁😁
Ja właśnie wróciłam ze swoich 😀 byliśmy w Chorwacji ahhh aż się wracać nie chciało 😛 a jutro do roboty po 2tyg wrrrr. Co jeszcze u mnie ? A no były seksy na wakacjach bo i była owulka. Ale wiadomo na nic nie liczę.. jestem jakoś może 2dpo.
Czekam na @ za 2tyg i mam nadzieje,że mnie w konia nie zrobi bo muszę tak trafić żeby w pt pojechac z rana do Gdańska na badania krwi. Jak przyjdzie później to pozamiatane i będę musiala czekać kolejny miesiąc.. wstępnie na wizytę jestem umówiona u doktorki w Gdańsku na 5.08 ale wszystko zależy jak przylezie franca...
No i tyle. Ogolnie parcia na dziecko już nie mam. Chce mieć i dążymy żeby było. Ale cieszę sie,że te trudne psychicznie chwile już za mną..jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Adele super, że się odezwałaś cieszę się że wakacje udane i psychicznie też jeśli chodzi o starania nie jest źle 😀
No wakacje i po wakacjach, ja już zapomniałam, że gdzieś byłam i że wypoczęłam 😂
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
No w tym roku to lato póki co takie średnie w Polsce, przed wakacjami było cieplej niż teraz. No, ale jeszcze 1,5 miesiąca to może się rozkręci
Iza34, April_27 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyKlara. 1 wrote:Witam dziewczyny, również staramy się o drugie dziecko. To nasz 24cs. Córka poczeta po 4.5 roku starań, teraz ma 5 lat. W lutym miałam HSG, w sierpniu jadę na laparoskopie i histeroskopie. Oprócz tego niedoczynność tarczycy, ale wszystko w normie. Maz teraz trochę gorzej, ale się witaminuje 😜
Witaj i powodzenia! Obyś tym razem nie musiała tyle czekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ja chciałam się pochwalić po wczorajszej wizycie genetycznej. Z dzidzią wszystko ok, bardzo minimalne ryzyko wad genetycznych, wszytsko na swoim miejscu i na 80 % dziewczynka.
Iza a u ciebie wiadomo?mother84, Kasia 1805, evs6, Iza34, DoveLove, April_27, PLPaulina, jangwa_maua, aLunia, pola89, Emrica, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Ewi gratulacje cieszę się, że wszystko w porządku
Ewi28 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ewi28 wrote:Witam dziewczyny ja chciałam się pochwalić po wczorajszej wizycie genetycznej. Z dzidzią wszystko ok, bardzo minimalne ryzyko wad genetycznych, wszytsko na swoim miejscu i na 80 % dziewczynka.
Iza a u ciebie wiadomo?April_27, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Witam dziewczyny ja chciałam się pochwalić po wczorajszej wizycie genetycznej. Z dzidzią wszystko ok, bardzo minimalne ryzyko wad genetycznych, wszytsko na swoim miejscu i na 80 % dziewczynka.
Iza a u ciebie wiadomo?
Gratulacje!!Ewi28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny