Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza może lada moment będziesz mogła już wrócić do serduszek ja miałam zakaz ale bodajże od około 30 tygodnia już mogliśmy współżyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 20:26
-
Witajcie
Z mężem staramy się o rodzeństwo dla Naszego Synka ☺
Za Nami 5cs.
6 lat temu (po ponad 6 latach staran) miałam zrobiona histeroskopie - usunięcie polipa.
Zaszłam w ciążę. Niestety w niecalym 10tc poronilam.
W badaniach po poronieniu wyszło ze mam toksoplazmoze. Po 4 miesiacach dostaliśmy zielone światło. Ponownie zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań. Ciąża zakończona sukcesem ❤
W lutym rozpoczęliśmy starania o kolejnego bobasa. Niestety nie wychodziło.
W czerwcu udałam się do LEKARZA który pomógł mi 6 lat temu. Znowu się okazało ze mam polipa.
W czwartek mam zabieg.
W sierpniu rozpoczynamy starania. Mam nadzieje ze w koncu Nam się uda ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 01:34
April_27 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyaLunia wrote:Iza może lada moment będziesz mogła już wrócić do serduszek ja miałam zakaz ale bodajże od około 30 tygodnia już mogliśmy współżyć.
My mozemy tylko nie potrafie sie przemoc bo sie boje. Brzuch juz nie boli jak w 1 trym., poprostu musze uwazac na to co robie i ile robie, ostatnio nawet nie poleguje tylko laze caly dzien. Ale strach przed wspolzyciem jest, raczej nieuzasadniony ale jest. -
nick nieaktualny
-
MisiaMonisia witaj i powodzenia oby teraz po zabiegu zaskoczyło tak jak poprzednim razem
Iza ja Cię całkowicie rozumiem, mnie w ciąży jak już też potem dostałam zielone światło to seks był raz, zero przyjemności, bardziej stres, a potem ból brzucha itp, bo po byle jakiej czynności i tak od czasu do czasu dawał o sobie znać i to było tyle z serduchowania haha.
MisiaMonisia lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hej, czy mogę się do Was przyłączyć? Zaczynamy starania o drugiego malucha od sierpnia.
Moje problemy to Hashimoto stwierdzone niedawno i cienkie endometrium (kończę ostatnie opakowanie pigułek anty i mam nadzieję ze to przez to....).
Macie jakieś sprawdzone sposoby na poprawę endometrium?April_27 lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKokaina wrote:Iza34, dziękuję Ci bardzo
Od poprzedniej ciąży minęło tyle czasu że znów czuje się jak laik w temacie.
Dziwne uczucie ☺️
No co ty. Popatrz u mnie. Ja w koncu w ciazy i w panice ze juz wszystko pozapominalam a do szkoly rodzenia sie nie wybieram.Kokaina lubi tę wiadomość
-
Kokaina witaj. Czerwone winko na Endo podobno
Kokaina lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Ja uważam że najlepsza metoda antykoncepcji to posiadanie dzieci..
Widzę że też masz dziecko z 2018 , super ja też tylko mój jest ze stycznia i mam nadzieję że szybko uda mu się rodzeństwo zmajstrowac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Pianistka wrote:Adele, córka daje mi ostry wycisk... od 6,5 miesiąca nie przespałam kilku godzin ciurkiem w nocy wstaje od 4 do 12 razy. ale jeśli za kilka lat mamy mieć problem z zajściem, to ja wytrzymam, jakoś dam radę. Ale musimy spróbować teraz
I chyba w sumie uznam, że dziś 21 dc. bo jak tak myślę. zwykle mam cykle 32 dniowe. więc owu w 21 jest o wiele bardziej prawdopodobna. a to krwawienie pewnie było po pigułkach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny