Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia 1805, evs6, PLPaulina, mother84, NieidealnaMama, Kokaina, Urszulka89, pola89, April_27, Emrica, AdelaX, DoveLove, KAL, moniśka..., jangwa_maua, Lotopałanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem... Czy to wakacje czy co... Na wakacjach wzięłam Lamette która doktor mi przepisała. Miałam ją wziąć dopiero w sierpniu z monitoringiem i ovitrel ale pomyślałam a co ta... I wziąłem sobie szybciej 😝
Cała się trzęsę -
/Natalka wrote:Adele super! Gratulacje! Który tydzień? Kiedy do ginekologa?
Jezu nie mam pojęcie kiedy hehe to dopiero początek .. wczoraj miałam termin @ więc 4 tydzien -
nick nieaktualny
-
Adele jaaaaaaa tyle czekania na ten pozytywny test!!!!!!! Wspaniale!!!! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę. Normalnie cud trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😘 aż mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam Twoja wiadomość
Iza i gratuluję córeczkiIza34, Adele27 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
mother84 wrote:Adele jaaaaaaa tyle czekania na ten pozytywny test!!!!!!! Wspaniale!!!! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę. Normalnie cud trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😘 aż mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam Twoja wiadomość
Iza i gratuluję córeczki
Dziękuję 😘😘 4 lata jeny .. a co pomogło nie wiem.. albo wakacje albo te tabletki albo to i to -
Normalne i normalne, że się boisz miałam to samo. A jeśli będzie mi dane jeszcze kiedyś być w ciąży to chyba się obkicham że strachu😱
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJa nawet teraz sie boje. Balam sie na poczatku, balam sie z każdym bólem brzucha, ukluciem, teraz sie boje jak mala sie nie rusza, i boje sie przyszłości (grozi mi cc). Jak to mowia przy dziecku juz nigdy nie zazna sie spokoju a my długoterminowe staraczki czujemy strach juz od tych dwóch kresek. Ja na poczatku mowilam ze powinni mnie uspic i obudzić do porodu 😂.
Adele27, mother84 lubią tę wiadomość
-
Adele! Wielkie gratulacje 😍😍😍
Napewno będzie wszytsko w porządku. Trzymam mocno kciuki ❤️
Iza gratulacje 😍
Iza34, Adele27 lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana