Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adelax fajnie, że się odezwałaś 🤗 powodzenia.
AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:Adele
Super
Wiecej nie rob
Prog na wszelki wypadek, ja do 17 tc bralam,w sumie bez powodu
Na bole brzucha,przeciwskurczowo itp
Lekarza zapytam na wizycie czy jest potrzeba. W ciazy z synem brałam ale dlatego,że miałam plamienia -
nick nieaktualnyJa dostalam na plamienia, potem w szpitalu dali mi większa dawke na skurcze i nadal lekarz utrzymuje. Niby twierdza ze na tym etapie to nic nie daje, ze lepszy efekt jako placebo niz samo działanie progesteronu. Nie wnikam, biore. I chyba nid bez powodu po 34tc jest pelnoplatna (i droga).
-
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:Jejku Adele,tak sie ciesze,ze ci sie udalo,naprawde,przeciez my jak watkowe siostry hehe.jak sie czujesz w ogole?
Pamietam jak dzis ta radosc i euforie na poczatku a potem.masakre z samopoczuciem haha
Czuje się dobrze 🙂 jedyne co to brzuch ciągnie co jakiś czas.. no i cycki bolą bardzo mocno.. spać nie mogę na boku ☹️ -
Hej. Dostalam skiero na histeroskopie ale terminy takie,ze niewiadomo czy sie smiac czy plakac poerwsza wizyta zeby istalic termin histero to pazdziernik/listopad 😂 ale nic innego mi nie zostalo jak czekacSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Hej. Dostalam skiero na histeroskopie ale terminy takie,ze niewiadomo czy sie smiac czy plakac poerwsza wizyta zeby istalic termin histero to pazdziernik/listopad 😂 ale nic innego mi nie zostalo jak czekac
O kurcze to faktycznie długo... 😐 Ale nasz przynajmniej jakiś plan działania a czasem tak lepiej 😉 ja już też miałam plan, nowy lekarz, cała rozpiska badań do zrobienia heh i właśnie dziś mielibysmy na nie jechać 😉 jak dobrze,że nie muszę 🥰