Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
AdelaX wrote:Ja tez nie mogłam sie doczekac brzuszka bo syn mi nie dowierzał , że ktoś tam mieszka ☺️😅 u mnie plus 3 kg.
Adele na kiedy obliczyłas sobie termin?
Wstępnie na 4.04.2020Paula_071, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Wstępnie na 4.04.2020
Cudowna data wiosenny bobas 🙂 mojemu synowi powiedziałam ze urodzę w zimę wiec jak tylko pewnie spadnie pierwszy śnieg to zaczną się pytania kiedy, a ja przecież dopiero koniec roku 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoveLove wrote:Ja to zawsze mówię , że nigdy tak dobrze się z dodatkowymi kilogramami nie czułam jak właśnie w ciąży. Żadnego wyciągania brzucha 😅
Iza, chyba nie gratulowałam Ci drugiej córci ❤️ jak starsza przyjęła wiadomość, że to jednak siostra?
Corka zawsze chciala siostre, mowi ze wiedziala ze to bedzie siostra i ze ma szczescie bo bedzie miala ta siostrę. Narazie jest zadowolona.DoveLove, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Corka zawsze chciala siostre, mowi ze wiedziala ze to bedzie siostra i ze ma szczescie bo bedzie miala ta siostrę. Narazie jest zadowolona.
Majka w nocy dostała gorączki, marudna jest, wisi na cycku...taki urlop mamy 🤨
-
Adele27 wrote:Hugo a ty kiedy na wakacje jedziesz ? Czy już byłas?
Adele ja w szoku jestem dalej. Widocznie tak miało być u Was. Trochę się naczekaliscie ale jest 😊😊 ta wiadomość była wspaniała tu na wątkuDoveLove, AdelaX, Urszulka89 lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo87 wrote:Ja właśnie wracam do domku. Wakacje były wiadomo za krótkie, ale było cudownie ❤️ przepięknie, odpoczwlismy, relaks był na maksa 😁
Adele ja w szoku jestem dalej. Widocznie tak miało być u Was. Trochę się naczekaliscie ale jest 😊😊 ta wiadomość była wspaniała tu na wątku
Ja tez jeszcze nie wierze w to co się dzieje . .. 😛 a to na wakacjach była owu ? 😛 Ja specjalnie sobie pod nią ustawiłam urlop hehe -
Adele27 wrote:Ja tez jeszcze nie wierze w to co się dzieje . .. 😛 a to na wakacjach była owu ? 😛 Ja specjalnie sobie pod nią ustawiłam urlop hehe
Szczerze to nie wiem kiedy mam owu. Dziś mam 12 dc więc chyba jeszcze przed jestem. Na ciążę nie liczę. Ja się tylko modlilam żeby nie wypadła @ na urlopie 😆🤭 na szczęście się kończyła już więc było okej 👌Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Wg temp już chyba była owu. Wczoraj mnie bolały jajniki podczas ❤️ w końcu ostatni wieczór mieliśmy 😎 ale wątpię w ewentualną ciążę wiadomo. Do pracy się nie chce wracać. W czwartek już do roboty.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Hugo87 wrote:Wg temp już chyba była owu. Wczoraj mnie bolały jajniki podczas ❤️ w końcu ostatni wieczór mieliśmy 😎 ale wątpię w ewentualną ciążę wiadomo. Do pracy się nie chce wracać. W czwartek już do roboty.
Ja też zawsze wątpiłam 😉 -
Dawno nie wpadałam na forum a tu takie wieści !!!!
Adele - serdeczne gratulacje !! Widząc Twój test kopara w dół mi opadła ! Cudownie! Rosnijcie zdrowo ❤️.
Iza - gratuluję drugiej córki 😉
Już z emocji ominęłam resztę żeby pogratulować 😁Iza34 lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Dawno nie wpadałam na forum a tu takie wieści !!!!
Adele - serdeczne gratulacje !! Widząc Twój test kopara w dół mi opadła ! Cudownie! Rosnijcie zdrowo ❤️.
Iza - gratuluję drugiej córki 😉
Już z emocji ominęłam resztę żeby pogratulować 😁
Hehe dziękuję 😘 dla mnie to też sporo emocji i mega zaskoczeniejangwa_maua lubi tę wiadomość