Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AdelaX wrote:Mother co u Ciebie?
Idę książkę na balkonie poczytać, synek wybył na dwa dni do babci to korzystam z wolnej chwili.
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 16:55
AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
mother84 wrote:A dziękuję, wszystko ok. Urlopuję teraz 3 tygodnie jestem po owulce właśnie i wykończona maratonem ♥️ haha myślimy czy na weekend nie jechać nad morze, bo mąż ma wolne, ale nie wiem, jutro zobaczymy czy nie będzie padać i zdecydujemy. Tak patrzę na te Wasze suwaczki,jeszcze niedawno wstawiałyście pozytywne testy, a tu niektóre już w połowie ciąży czas leci na całego
Idę książkę na balkonie poczytać, synek wybył na dwa dni do babci to korzystam z wolnej chwili.
Miłego dnia wszystkim
No to jak był maraton to teraz czekamy na cudne wieści, trzymam mocno kciukasy ✊
Fajny pomysł żeby jechać nad morze ale pogoda ma się trochę zepsuć ale na pewno będzie dobra na spacery
Ja całe wakacje siedzę z synkiem bo już nie pracuje ale powiem Wam ze momentami mam go dość. Ale generalnie zajmie się już sobą czy poogląda bajki ale na dłuższa metę jest bardzo nieznośny. W ogóle to od jakiegoś czasu zaczął się pieścić nie wiem czy to dlatego ze dowiedział się o ciąży czy może dlatego ze ostatnio kilka razy spotkałam się z koleżanka, która ma synka -3 latka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 13:37
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za życzenia :* nie wiem kiedy ten rok zleciał już...
U nas też próbują wyjść górne jedynki ale ciężko idzie.
Ja pozbywam się w piątek starszej na noc- idzie do koleżanki. Młodszą podrzucam do siostry w pt popołudniu a sama będę sprzątać przed impreza roczkową
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:No to jak był maraton to teraz czekamy na cudne wieści, trzymam mocno kciukasy ✊
Fajny pomysł żeby jechać nad morze ale pogoda ma się trochę zepsuć ale na pewno będzie dobra na spacery
Ja całe wakacje siedzę z synkiem bo już nie pracuje ale powiem Wam ze momentami mam go dość. Ale generalnie zajmie się już sobą czy poogląda bajki ale na dłuższa metę jest bardzo nieznośny. W ogóle to od jakiegoś czasu zaczął się pieścić nie wiem czy to dlatego ze dowiedział się o ciąży czy może dlatego ze ostatnio kilka razy spotkałam się z koleżanka, która ma synka -3 latka.
My ze wzgledu na to "popsucie sie pogody" planujemy wybrac sie z corka do parku rozrywki, tylko boje sie czy dam rade bo prowadze oszczedny domowy tryb zycia. Ale juz ktores podejscie robimy zeby jechac i zawsze cos nie tak z pogoda. Ma byc chlodniej ale bez deszczu i mi to odpowiada.
A dzieci rzeczywiscie sa nieznosne. Ja czasami mam rozwazna i spokojna 7-latke a czasami szatan wrodzony bez opamietania i gorzej niz 3-latka. I czasami tez mam dość szczegolnie ze nie mam ni chwili wytchnienia. Ale z drugiej strony nie powinnam narzekac bo jsk mowie ze musze sie polozyc to ona to rozumie i naprawde moge polezec. -
nick nieaktualny
-
PlPaulina to zdrówka życzę. Niestety teraz jakieś wirusiska panują. Dwie moje kolezanki też chore, a u jednej również dzieci.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Tak w ogóle miałam wam napisać,że miałam dziwnie rozpisana ta stymulacje. Zawsze brałam 3-7dc a ta lekarka przepisała mi 6-11dc bardzo dziwnie ale może miało właśnie to jakieś znaczenie
-
Adele27 wrote:Tak w ogóle miałam wam napisać,że miałam dziwnie rozpisana ta stymulacje. Zawsze brałam 3-7dc a ta lekarka przepisała mi 6-11dc bardzo dziwnie ale może miało właśnie to jakieś znaczenie