Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia wrote:Aaaa. To spoko
Dla mnie duzy plus, to okres podczas karmienia. Bo już bardziej jestem w stanie pobserwowac cykl, niz niekonczacy sie cykl od porodu.
Zobaczymy kiey ten sie cykl skonczy...
Zazdroszczę, bardzo nie chciałam kończyć karmienia. Jeśli będziemy mieć drugie to będę karmić przynajmniej do 2 roku życia
-
Wredotka wrote:Zazdroszczę, bardzo nie chciałam kończyć karmienia. Jeśli będziemy mieć drugie to będę karmić przynajmniej do 2 roku życiasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Wredotka wrote:Zazdroszczę, bardzo nie chciałam kończyć karmienia. Jeśli będziemy mieć drugie to będę karmić przynajmniej do 2 roku życia
-
Adele27 wrote:Existenz
To za ile dni planowana @ ? Strasznie pózno owulka u Ciebie
Właśnie drugi cykl w zyciu mam tak długi. Druga faza poprzedni cykl w normie. Według ovu teraz okres ma przyjść 31 ego. W niedziele robie test będzie 12dpo10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Wredotka ogólnie czuje się ok największy minus mojego stanu to codzienne zastrzyki w brzuch ale czego się nie robi dla malenstwa wizyta 11 lutego dopiero buuuu....
Beta z poniedziałku 242,53 a dziś 887,78 i conby tu jeszcze nie mogę nic słodkiego zjeść bo mi nie dobrze nawet jabłko czy banan odpada a tak uwilbiam owoce
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Wredotka wrote:majamia - no właśnie, możemy sobie planować Tandem super sprawa, trzymam kciuki!
Wredotka lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Ja KP 2 razy dziennie ale od czerwca mam okres. A mniej więcej od września faza lutealna wydłużyła mi się ładnie do 13-14 dni.
W sumie ten wykres wygląda dziwnie w porównaniu z moimi poprzednimi. Jakieś takie zygzakowe skoki z dnia na dzień. -
chabasse wrote:Mam dokładnie to samo. Czasem żałuję że zakończyliśmy, no ale musiałam wybierać.. Albo starania albo kp.. Tak, wiem, wiem.. można i kp i zachodzić. Jednak u nas za dużo czynników przeszkadzających. Musiałam więc wyeliminować ten najprostrszy..
Rozumiem, bo my też musieliśmy wybrać i jest mi z tym źle. Jeszcze jak widzę, że znajome przy kp zachodzą to mam myśli, że mogłam nie kończyć.
candela - czyli dla nas też jest nadzieja na wydłużenie KP dwa razy dziennie przy 10-miesięczniaku to super - mój to wtedy co chwilę cycał U mnie w tym cyklu też zygzaki. Może będą szczęśliwe? Kiedy testujesz?
oliwcia - super beta przyrasta zastrzyki będziesz miała do końca ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 22:59
-
Witaj agacia
Moja ma ponad rok a w dzień ze 3/4 razy jeszcze ciągnie i to w sumie od niedawna,bo tak to było na żądanie.Staram się ograniczać jej trochę cycusia,ale noce to porażka. W dzien jakoś udaje mi się odwrócić jej uwagę,nocami nie da się . Histeria jak by ją ze skóry co najmniej obdzierano ( właśnie jestem po ataku histerii ). W nocy niestety pozostaje karmienie na żądanie. -
jangwa_maua wrote:Witaj agacia
Moja ma ponad rok a w dzień ze 3/4 razy jeszcze ciągnie i to w sumie od niedawna,bo tak to było na żądanie.Staram się ograniczać jej trochę cycusia,ale noce to porażka. W dzien jakoś udaje mi się odwrócić jej uwagę,nocami nie da się . Histeria jak by ją ze skóry co najmniej obdzierano ( właśnie jestem po ataku histerii ). W nocy niestety pozostaje karmienie na żądanie.
U mnie było to samo póki nie odstawiłam. Teraz najczęściej przesypia całe noce. Jakiś plus jest
Witaj agacia!
-
Ja powoli pierwszego syna poilam woda w nocy. Zamiast cyca. Ale niewiele dalo. Jak wrocilam do pracy, to cycal calymi nocami. Potrzebowal bliskosci i nic nie szlo zrobic.
Jak zaszlam w ciążę, to zaczal coraz mbiej pic. Zamaist tego woda, az zaczal cala noc przesypiac. A kiedys z nim utrapienie, bo na cyca potrafil co pol godziny wstawac. Drugi syn daje mi sie wysypiac - w ciagu nocy dwa razy wstaje. Rzadko sie zdarzy, ze częściej. Dziecko dziecku nie rowne i nie da sie dobrej recepty znalezc na oewne rzeczy.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
jangwa_maua wrote:Moja ma ponad rok a w dzień ze 3/4 razy jeszcze ciągnie i to w sumie od niedawna,bo tak to było na żądanie.Staram się ograniczać jej trochę cycusia,ale noce to porażka. W dzien jakoś udaje mi się odwrócić jej uwagę,nocami nie da się . Histeria jak by ją ze skóry co najmniej obdzierano ( właśnie jestem po ataku histerii ). W nocy niestety pozostaje karmienie na żądanie.
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Hej Wam
u mnie 10dc i znów zaczęłam mierzyć temp kurczaki... Śluzu pełno od paru dni. Mogłaby już ta owulka być ale pewnie z 4 dni jeszcze
Jak u Was? Objawy ciążowe już mają niektóre ? hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny