Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Existenz, to już niedługo też bym nie wytrzymała do 14 dpo jak zalecają...
Wredtoka, testuję 2 lutego. Też będzie 12 dpo.
Mój wykres to teraz jakiś kosmos. Znowu mi skoczyła temperatura. Czegoś takiego to jeszcze nie miałam.
agacie witaj
majamia, mój to za Chiny wody nie wypije. On w ogóle nic nie chce pić poza mlekiem.
Adele to ty teraz działaj bo nigdy nie wiesz kiedy owu przyjdzie
Objawy to ja mam na @ na razie
-
Jak chce dać smoczka czy wodę to macha rączkami,że nie chce. No na ogół budzi się ze 2 razy ale i zdarza się że częściej.
U mnie tempka podskoczyla. Chyba cykl na straty . Pomierze i porobie testy do dni kiedy powinnam mieć płodne i zobaczymy. -
dzieńdoberek co do fazy lutealnej to te 10 dni mieszczą się może w dolnej granicy normy ale jednak to już granica. Ja w pierwszej ciąży obstawiam że zagnieżdżenie było 12 dpo bo czułam wtedy bardzo dziwne kłucie w dole brzucha którego nigdy wcześniej ani później nie doświadczyłam, temp po tym lekko jeszcze podskoczyła. Zafasolkowanie przy takiej fl jest z pewnością możliwe ale może być utrudnione bo czasem implantacja następuje późno.
u mnie dziś 10 dpo i nie wiem co mnie podkusiło ale zrobiłam sobie sikańca, już dawno nie robiłam tylko cierpliwie czekałam do @ więc stwierdziłam że zaszaleję. Oczywiście biel vizira...Wredotka lubi tę wiadomość
-
Wredotka tak zastrzyki cała ciąże i najprawdopodobniej z miesiąc w połogu ale to jeszcze nic pewnego .
Jagwa temperaturka Ci ładnie rośnie życzę żeby się cały czas tylko pieła w górę
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
jangwa_maua wrote:U mnie chyba koło 6 dpo w szczęśliwym cyklu było zagniezdzenie. Miałam biegunkę,jajniki i podbrzuszu bolały non stop.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
candela wrote:
majamia, mój to za Chiny wody nie wypije. On w ogóle nic nie chce pić poza mlekiem.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualny
-
Hello. Dziś 9dpo. Senność od paru dni i drzemki robie. Zgage miałam wczoraj i przedwczoraj ale najadlam się kiszonej kapusty wiec przez to. Dziś 3 razy mega klucie tak na środku pomiędzy jajnikami. No i piersi od 3 dni czuje a przed okresem nigdy. Cóż to z tego wyjdzie. Hi hi
majamia, magdis, jangwa_maua lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Mi tez FL się skróciła do około 11 dni, bo nadal karmie piersia. Przed pierwsza ciąza zawsze było 13-14. Ale wszystko jeszcze pewnie bedzie się zmieniać, bo termin owuacji też mi się przesunął na pozniejszy i cykle troche sie wydluzyly, ale pierwszy okres po porodzie wrocil dopiero w listopadzie, po 9 m-cach od porodu. Czytalam troche na ten temat i czesto wlasnie sie zdarza skracanie fl podczas kp, co oczywiscie nie jest regula.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Wlasnie wertuje moje cykle. I pierwszy cykl po porodzie fazy lutealnej mial 14dni. Drugi 11dni, trzeci 12dni. W czwartym cyklu po powrocie okresu zaszlam w druga ciaze. I w 12dpo byly dwie kreski - bladzioch.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualny