Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ALunia - armageddon chorobowy 😭. Starsza ma zapalenie płuc, lekarz na izbie chciała ją zatrzymać w szpitalu bo wyniki leukocytów za niski. Nie mogłam się zgodzić , bo nie miałam z kim młodszej zostawić. Jest na antybiotyku. Już lepiej ale środa wieczór to było coś okropnego 😭. Młodsza też kaszle. Dziś wyniki już lepsze, jednak crp podniosło się w poniedziałek kontrola
-
nick nieaktualnyjangwa_maua wrote:ALunia - armageddon chorobowy 😭. Starsza ma zapalenie płuc, lekarz na izbie chciała ją zatrzymać w szpitalu bo wyniki leukocytów za niski. Nie mogłam się zgodzić , bo nie miałam z kim młodszej zostawić. Jest na antybiotyku. Już lepiej ale środa wieczór to było coś okropnego 😭. Młodsza też kaszle. Dziś wyniki już lepsze, jednak crp podniosło się w poniedziałek kontrola
-
nick nieaktualny
-
Jangwa to zdrówka życzę 😘
A ja właśnie ogarnęłam chatę, jutro chcemy na weekend do rodziców wybyć. Padam na ryjek
A mąż był dziś w szpitalu i ustalił termin operacji żpn na połowę grudnia. Z jednej strony się cieszymy, ale z drugiej strach. A najlepiej jakby udało się zajść...ale to już wiele nie zostaje, 3 cykle. No nic, zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 17:35
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emrica wrote:Dzis było podejście do IUI niestety znow klapa.
A chodzi o nasienie czy coś innego że nie poszło?
PL Paulina jutro test może zrób 😎 😁Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyNie mam właśnie żadnego testu w domu..
Jutro po gimnastyce z córką skoczymy do apteki, i w niedziele zrobię.. 😊 (popołudniu nie chce robić)
Hmm. Ogólnie w pierwszej ciąży to czułam się tak nijako. Jakby do 🐒 było daleko..
A teraz czuję, że wrodota czai się za rogiem.. Tylko coś nie przychodzi..
Sama nie wiem.. 🤔
Ale córcia dba o to żebym za dużo nie myślała. Daje popalić, a to tak porządnie. Że dzisiaj na drzemce spalysmy razem. I było mi tak błogo pod kołdrą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 20:42
-
Emrica wrote:Tak znow leukocyty. 2 tygodnie temu jak badal bylo ok a teraz znow w gore dużo. Besensu to jest. Nierozumiem.
Kurcze szkoda a gin mówił coś co może być przyczyną?
Ja na NFZ podchodzilam do tej iui i nie wiem nawet czy badali tak to nasienie czy jedynie zrobili "wirowke".Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana