Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie jest jak zwykle. Nic specjalnego się nie dzieje 😂😅 testu nie kupuje tym razem. Szkoda kasy 😋
Dupka biorę, bo się boję torbieli po tej lamecie. Więc wykorzystam co mam z prochow i pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 10:10
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Adele27 wrote:Adelax fajna masz tą date porodu 😛
Kasia no nie ukrywam,że chciałabym dziewczynke 🥰🥰🥰 ale wiadomo wazne,żeby było zdrowe. U mojego męża w rodzinie same chlopy więc chyba marne szanse na dziewuchę..
W mojej rodzinie to rodzą się albo 2chłopcy, albo 2dziewczyny dopiero za trzecim razem zmiana, ale my zawsze chcieliśmy mieć 3 więc to nie tak, że to tak specjalnie 🙂 A u męża z kolei same pary, a tu my odmiency się trafiliśmy 😁 I jeśli nasza płeć żeńska zostanie już żeńska do końca to w mojej rodzinie w końcu się wyrówna będzie 7dziewczyn i 7chłopaków 😉Hugo87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlowa boli-stresa mam. I nerwa bo tesciowej nie podoba sie ze corki zabrac nie chcemy tylko zostawiamy w domu. Nawet nie zeszla jej obiadu dac tylko ja musialam wstac. A ja nie chce brac dziecka dla własnego komfortu psychicznego, bez dziecka ciszej i spokojniej.
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia na wizytach
u nas Lila chodziła na każde usg do 20 tygodnia - potem już dowiedziała się że będzie siostrzyczka i już się jej nie chciało bo już wiedziała co chciała ale Lila miała prawie 7 lat, bardzo dużo rozumie, nie ma u nas żadnego tabu. Także grzecznie patrzyła w monitor. No i my nigdy na wizytę nie czekaliśmy więcej niż 15 min więc też jej się nie nudziło. Sama chciała iść więc nie widziałam powodu żeby jej zabronić
-
Iza34 wrote:Tu i tak córka na usg nie wejdzie bo mam miec robione przez brzuch i dolem. Tesciowa jest w domu tylko maluje futryny i nie chce "pomocy"mojej corki.
U nas jest specjalny parawan więc jak miałam usg dołem to mąż siedział z córką za parawanem. Dopiero jak miałam przez brzuch to młoda patrzyła
-
Adele a najlepiej że ja się urodziłam 26.12 ☺️ Nie wiem czy wspominałam
U nas w rodzinie same dziewuszki ja mam dwie siostry rodzone i trzy cioteczne żadnego brata, a ja będę miała dwóch synów 😜 geny męża wygrały -
nick nieaktualnyPo wizycie. Jest lepiej, lej w szyjce znikl, szyjka na dlugosc prawie taka sama, a dziecko jak pieknie uroslo 0,5kg w 2 tyg. Mam nadal prowadzic oszczedny tryb, moge troche chodzic ale jak pojawi sie bol to mam lezec. Czyli bede leżeć bo jestem od 14 na nogach daleko od domu i brzuch boli, każdy krok boli.
evs6, PLPaulina, aLunia, veritaserum, Urszulka89, pola89 lubią tę wiadomość
-
Iza to dobre wieści 🥰🥰 odpoczynek pomógł więc oby tak dalej 🙂
Ja jeszcze czekam na wejście do lekarza wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 17:38