Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa wizycie mialam tak wysokie cisnienie ze lekarz zapisał mi lek uspskajajacy. Z mężem ustalilismy ze jego mamie powiemy ze jest lepiej ale ze mam dalej lezec bo jak powiem ze mogę wiecej chodzic to palcem nie kiwnie zeby mi pomoc. Musze to wykorzystac.
evs6, Kasia 1805, AdelaX, veritaserum, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
AdelaX wrote:Iza super odpoczywaj jeszcze trochę, jak widać pomogło ☺️
Kasia co dostałaś na tego grzybka?AdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia i Iza dobrze że u Was wszystko ok😊cieszę się, że wizyty udane. Iza odpoczywaj cały czas jak tylko będziesz mogła, a teściowa to masakryczna jest.
Adele też czekam jak tam u Ciebie. Daj znać.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Aaaa sorki dziewczyny ale koleżanka wpadła wcześniej telefony do wszystkich itp 😛
Ogólnie wszystko jest bardzo dobrze 😃 maluszek tak skakal,że ciężko było lekarzowi go uchwycić 😛 ale wszystko pobadal i jest ok. Wyniki z krwi też dobre więc nie jestem w żadnym ryzyku chorób genetycznych. Co do płci lekarz nie był pewny ale ... prawdopodobnie chłopak... 😉 Ehh heh ale jest jeszcze czas żeby się zmieniło 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 20:55
AdelaX, Kasia 1805, Iza34, veritaserum, evs6, Urszulka89, PLPaulina, pola89, DoveLove lubią tę wiadomość
-
No to super ☺️ W tym tygodniu jeszcze za wcześnie określić płeć na 100% ale jak mi na prenatalnych powiedziała dr ze chyba widać siusiaka to ja już wiedziałam ze na pewno będzie syn 🙂
Mój tez tak skakał przy badaniach, będziemy miały dwóch łobuzów 🤣 -
Adele super gratulacje a co do płci to przecież chłopacy też są fajni zresztą ważne, że wszystko ok😘
Ja w pierwszej ciąży też chciałam dziewczynkę, a okazał się chłopak i teraz sobie życia bez niego nie wyobrażam 😄
Jeszcze raz gratuluję udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 21:08
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Mi w sumie obojętne jakiej płci, ważne, żeby kiedyś się udało 😌
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
mother84 wrote:Mi w sumie obojętne jakiej płci, ważne, żeby kiedyś się udało 😌
Oczywiście,że tak. Też tak mówiłam 🙂 zła nie jestem ale taka dziewczynka by się przydała wszędzie same chlopy 😛Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLekarz powiedzial ze z moim wywiadem dla dziecka lepiej cc, cc byłaby w 38tc, ale patrzac gdzie mialam 1 cc i kto prowadzil moja 1 ciaze to strach robic drugie cc, lepiej sn. Ja tak lekarza zrozumialam, mąż tez. Nie do konca to rozumiem. Skoro dziecko jest glowka w dol a cisnienie jest ok to dlaczego nie sprobowac sn? Z drugiej strony dlaczego on przy niby "spartaczonej" cesarce nie boi sie sn a boi sie drugiego cc?
-
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt!
U mnie na prenatalnych 1 trymestru było ewidentnie widać siusiaka wiec wiedziałam już wtedy na 100%, ze będzie drugi chłopak i wiecie co cieszę się bardzo! I wiadomo zdrowie przede wszystkim! Ale miałam takie dwa dni załamki, że nie będę mieć tej relacji z córka: robienia warkoczyków, wspólnych ploteczek, zakupów i jakby tylko dlatego było mi przykro....
ale może kiedyś namowie męża na trzecie 😂
Kasia 1805 lubi tę wiadomość