Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:To moj mąż troche slepawy 🙈🙈🙈 jesli chodzi o sprzatanie w domu. Ale corke i zakupy ogarnia. A ja dzis oszczedzam energie bo po poludniu jedziemy kupic córce buty na zimę. Co jak co ale nie znoszę kupowac butow.
A buty też muszę starszemu zobaczyć w jednym sklepie bo mam już wybrane na allegro i muszę zobaczyć gdzie taniej bo to i tak tylko do kościoła, do szkoły ma już kupione sniegowce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 10:25
-
Iza moja córka też tak robiła jak było bliżej do porodu. Spała ze mną cały czas, dzieci chyba wyczuwają, może też mają trochę lęki jak to będzie.
Ja dzisiaj o dziwo dobrze spałam, ale coś mi trochę ręce puchną i nogi. Ogólnie jak zasypiam to takie jakieś ociężale są i jakby drętwieją. Ale już są ok, nie wiem o co chodzi.
Opryszczka mi jeszcze wyszła.
Miłego dnia życzę -
Ehh i u nas ciężka noc, mąż chory i chrapie, mała obudziła się o 3:30 i nie mogła zasnąć, dopiero po godzinie wszyscy zasnelismy, więc temp mierzylam po pół godziny spania (zawsze mierze o 5) niby na wyższym poziomie ale niższa niż poprzednio, na pewno jest zaburzona. Na dziś termin @ ale póki co nic. Na jutro znowu czeka test4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa a dziś nie chciałaś sikać ?
Mi tez jak wróciłam z wakacji to wyszła opryszczka..a już byłam wtedy 🤰może faktycznie coś w tym jest,że organizm bardziej osłabiony -
Miśkowa to trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła
Ja śpię z kołdrą między nogami zawsze haha czy to ciąża , czy nie.
Kasia no to się mąż wykazał 👏
Iza ja tak samo nie lubię kupować butów dla dziecka, na szczęście na zimę już mam kurtka nam została.
Adele przyjemnego spotkania z koleżanką
Ja zawalona w robocie, w przerwie tylko weszłam. Miłego dnia 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Adele27 pewnie że chciałam sikac, ja jestem z tych niecierpliwych więc najchętniej sikalabym co 5 ale nie miałam testu a nie chciałam gonić męża bo on się też źle czuje, dopiero dziś kupiłam.
Iza w razie czego jest czas żeby dokupić większe, po co męczyć stopy.
Ja od wczoraj mam migrene pomaga leżenie ale ze jestem w domu na zwolnieniu a córka w żłobku to mam trochę czasu na grubsze sprzątanie więc wykorzystuje czas inaczej niż powinnam4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Jak powiesze pranie córki to cala suszarka w różu, taka milosniczka. Staramy sie kupowac i inne kolory ale wiem ze rozowe zalozy.
-
Dziewczyny współczuje nieprzespanych nocy, ja nie narzekam tylko ze 3x na siku wstaje 😂
Tez byłam dzisiaj po buty dla synka 🙄🙄🙄jakoś dałam radę, ale lekko nie było już mi było w sumie wszystko jedno bo już 2tyg się z tym bujam....
zaraz smigamy na spacer...
Miśkowa - podziwiam za cierpliwość
Kasia - zazdroszczę zakupów tez bym chciała coś roZowego kupić 😂 No nic może jeszcze kiedyś będzie mi dane -
evs6 wrote:Dziewczyny współczuje nieprzespanych nocy, ja nie narzekam tylko ze 3x na siku wstaje 😂
Tez byłam dzisiaj po buty dla synka 🙄🙄🙄jakoś dałam radę, ale lekko nie było już mi było w sumie wszystko jedno bo już 2tyg się z tym bujam....
zaraz smigamy na spacer...
Miśkowa - podziwiam za cierpliwość
Kasia - zazdroszczę zakupów tez bym chciała coś roZowego kupić 😂 No nic może jeszcze kiedyś będzie mi daneevs6 lubi tę wiadomość
-
A ja w drodze z pracy na spotkanie z koleżankami. Musiałam Apap łyknąć, bo tak mnie już brzuch okresowo boli...ogólnie niech już mnie zaleje, bo nie lubię tego zawieszenia mdzy plamieniem a @.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny