Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdis wrote:a ja z kolei częściej słyszę, że ktoś o pierwsze się starał krótko a o drugie długo... chyba nie ma na to reguły.
wredotka, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie
A nie, ja jutro nie testuję, jutro mam termin @. Chyba że tempka pójdzie w górę to zatestuję. Test zrobię w środę jeśli @ nie będzie. Mam jakieś słabe testy z allegro to nawet nie wiem czy wyjdą w 12 dpo.
A Ty nie idziesz na betę? Kurczę, wykres ładnie wygląda. Kiedy masz termin @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 15:31
-
agulineczka, tak jeszcze karmię. Wprawdzie tylko 1-2 razy dziennie ale jednak.
magdis, no mam właśnie nadzieję, że się usało wstrzelić w siostrzyczkę
jangwa, te mężowe argumenty baaadzo mi przypominają te, którymi raczył mnie mój mąż przed staraniami o pierwsze dziecko. Chciał czekać jeszcze rok ale jak widać kropla drąży skałę nie poddawaj się! -
Wredtoka u ciebie temperatura ciągle w górze więc jest nadzieja
Mi temp spada niestety różnie. Zdarzało się, że od 11 powoli schodziła w dół ale było też tak, że mnie trzymała w niepewności do samego końca i dopiero w dniu @ spadała -
wredotka, mam dokładnie jak Adele, w dzień @ albo i wcale. jak rano jest niska to koło południa już @, a czasem rano jeszcze wysoko a wieczorem @ przyłazi. Ja teoretycznie dziś powinnam dostać @ ale czasem zdarza mi się faza lutealna 16 dni więc może być jutro. wczorajszy test negatywny więc już na nic w tym cyklu nie liczę, chyba żebym jakimś cudem nie dostała @ do środy to zatestuję jeszcze raz albo beta. Ale bardzo wątpię...
-
nick nieaktualnyCandela gratulacje super
Dziewczyny nie nadazam za Wami hehe
Najwazniejsze w staraniach jest to by sie nie spinac za bardzo by nie myslec np czy po owulacji zajde tylko jak juz te starania beda to zajac mysli czym innym
Trudne bo sama nie umialam ale mysl o in vitro sprawila ze sama zaskoczylam
Ja przed @ 40 dc wzielam luteine bo sama chyba nie przyjdzie...
-
nick nieaktualny
-
czasem pojawia się jakiś wątek że ktoś coś sprzeda albo odda ale to raczej suplementy diety niż leki.
jangwa, ten argument jest bez sensu. moja znajoma z podstawówki będąca w okolicy rekordzistką jeśli chodzi o liczbę posiadanych dzieci ( w wieku 29 lat ma ich 6) radzi sobie świetnie, dzieci są zadbane, wszystkim co rok wyprawia urodziny itd. A jeszcze teraz jak 500+ jest to już w ogóle... Pewnie za chwilę znów będzie w ciąży albo już jest.. Ja to nie wiem że jedni są tacy plenni i innym tak ciężko..
-
Oo.. i kolejna ciężaroweczka, pieknie, super. Gratulacje. Ja dopiero na początku cyklu jestem, i na razie starania wstrzymane. Jutro posiew przed hsg. A za jakieś dwa dni pewnie badanie. Nie wiem dokładnie jak to jest, ale slyszalam, że w cyklu , w którym robi się hsg należy wstrzymać się ze staraniami i my chyba tak zrobimy. Wiec ja dopiero w marcu będę niewyczekiwac @..
-
Dzięki dziewczyny, czyli u każdej różnie. Czekam w takim razie jak to jutro będzie wyglądać. Jak tempka będzie na podobnym poziomie to jest nadzieja.
Jangwa, dla mnie argumenty bez sensu. Wiadomo, że trzeba też patrzeć przyszłościowo, 500+ też się może kiedyś skończyć, ale...brzmi to trochę jak szukanie wytłumaczenia na siłę.
-
nick nieaktualny