Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć. U nas kiepsko... tzn mąż w nocy 40 stopni gorączki.... umówiony do lekarza, ja w pracy a młodego wywiozłam do szwagierki, żeby sie nie zaraził od tatusia... ech. Do tego ide z młodym na kontrolę po pracy bo kaszle brzydko ;/;/ usiąść i wyc normalnie...
Zamówiłam w końcu nowy termometr bo poprzedni- mój ulubiony microlife syn gdzies posiał, że znaleźć nie idzie...😇😁😇😇😁 -
A no i żeby nie było za miło to od kilku dni ma infekcje dróg moczowych... piję herbate z żurawiną i jest lepiej ale jeszcze nie do końca...
W pracy dziewczyny na zwolnieniach a w lutym miałam brac wolne żeby magisterke pisać... cos cienko widzę ten mój urlop...😇😁😇😇😁 -
Domis, bierzesz luteinę przed owu? według mojej wiedzy to się zażywa w drugiej fazie cyklu jak progesteron niedomaga..
zgredek, to rzeczywiście jakąś kumulację macie. Trochę niedobrze że Twój dostał tak wysokiej gorączki bo czytałam kiedyś że to może przejściowo osłabić plemniki ale jak ma mocną armię to nic im nie będzie
wredotka, trzymam kciukiWredotka lubi tę wiadomość
-
majamia - tak, cykl 16 stycznia. Na tempkę tak patrzę z przymrużeniem oka, bo pierwszy raz mierzę więc nie wiem czego się spodziewać, ale fl miałam ostatnio 10 dni, a dziś na razie cisza więc:
- albo mi się fl wydłuża;
- albo jestem w ciąży;
Obie opcje biorę, ale chętniej tą drugą
Polubiłam kiedyś mamaginekolog, ale potem mnie jakimś postem odnośnie szczepień wkurzyła i odlubiłam
Jangwa - jak to co z tego? Serduszkowanie było w okolicach owu więc wszystko możliwe!
Emi - ja słyszałam też, że zioła o.Sroki regulują cykle, ale nie wiem ile w tym prawdy; niektóre dziewczyny chwalą, innym nie pomagają
magdis - u Ciebie dalej ładnie, jest nadzieja!
Adele - też mi się wydaje, że tempka u Ciebie pójdzie jeszcze w górę;majamia lubi tę wiadomość
-
jangwa, rozumiem że te serduszka co zaznaczyłaś na wykresie były z kończeniem? Jeśli tak to chyba aż tak bardzo Twój mąż nie boi się tej drugiej ciąży.. I oczywiście jest szansa z tych sobotnich
Też słyszałam o ziołach ojca sroki ale nie próbowałam póki co ich stosować więc się nie wypowiem.
Mi też się fl coś wydłuża, kiedyś to było zawsze 13 dni, a teraz dochodzi nawet do 15-16. Ale u mnie to wszystko jest wydłużone. Pierwsza faza 30 dni, druga 16...Ech...coś mam powolny ten organizm
-
Adele, czytałam niedawno na innym forum że dziewczyna martwiła się niskimi temperaturami po owu (był widoczny skok ale mały i poziom wyższych temperatur był wyraźnie niżej niż w jej poprzednich cyklach, przynajmniej na początku fl). No i co się okazało, że oczywiście jest w ciąży. Ciąże zazwyczaj wychodzą z dziwacznych, nietypowych lub beznadziejnych wykresów...
-
Wredotka - hehe. To musiala Cie zdenerwowac ja lubie jej profil. I jej live. Taka prosta kobietka. Fajnie mowi, duzo wyjasnia na 'chlopski' rozum.
Tiru-riru... mnie owulacyjne nie wychodza. Ciekawa jestem do konca cyklu jak bedzie... juz owulacyjne pozytywne mi w ciazy wychodzily, a teeaz nic...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.