Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie juz 15 dc i zobaczymy Albo mi sie wydaje, albo ze sluzem lepiej. Pierwszy raz widze rozciagliwy?... Niewiele, ale zawsze to cos. Chyba ze strachu przed laparo naturalnie zaskocze na zlosc lekarzom hahaha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny ja już herbatkę z miodem popijam katar mnie męczy od kilku dni
U mnie dziś temp bez zmian of dalej owulki nie wyznaczył i chyba nie wyznaczy dopóki temp nie pójdzie bardziej w górę. Pociesza mnie fakt,że w innym programie mi wyznaczyło chociaż ale temp ledwo ponad linie podstawową. Dziwny ten cykl
Jak u Was??
agacia
To do dzieła !
Tereska
Pokazuj nam tu II piękne krechy!
Domis
Jakieś objawy owulki już widać?
majamia
Widzę,że Tobie też of nie wyznaczył jeszcze owulki ale łądne masz temp nie to co ja
magdis
A Ty kiedy masz termin @ ?
Luci
A Ty już pewnie żłopiesz kawe w pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domis
Też mam ze swoim ten problem na szczęście w tym cyklu jakoś się udało. Pomogło winko a za drugim i trzecim dniem myślałam, że nic nie wyjdzie po czym wyluzowałam on to chyba poczuł powiedziałam,że jak nie skończy to trudno nic się nie stanie. Po czym jeszcze raz spróbował i od razu się udało. Sam mi się przyznał,że bardzo chce żeby się udało i dlatego tak to wychodzi... -
Adele wiem ze oni tez bardzo chcą i sie spinają... ja tez nie robię z tego afery bo potem bedzie tylko gorzej oni tacy delikatni
Dziś moze go znowu zaciągnę moze tym razem
Bo rak to napewno nie zaciaze....
Ciekawe czy test owu dziś wyjdzie pozytywny... czekam co tempka mi podpowie a ona nie chce gadać
Mojemu chyba ściemnie ze już pewnie po owu - żeby wyluzował...TP 21.07.18
-
Wredotka, czemus do visiru wsadzila test? u Ciebie pewnie za wczesnie. Al tempka super. Za kilka dni sie okaze
Przerywanym tez mozna zajsc. Wiec nadzieja zawsze jestsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Domis
Delikatni hehehe to fakt może faktycznie lepiej ściemnić,że już po po owu
Wredotka
Jeszcze może wyjść pozytyw
jangwa
Mój owszem teraz bardzo chce ale przez 5 lat nie chcial