Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wredotka
Ty i większość dziewczyn tutaj macie roczne dzieciaczki takie malutkie jeszcze u mnie już taki duży chłopak i na maxa chce się takie maleństwo... dlatego też pewnie ciężej się ponosi kolejny stracony cykl i wiadomości, że kolejne koleżanki zachodzą w ciążę ale dalej walczymy -
Hehe nam sie udało dziś podziałać
W sumie jeszcze jutro powinnismy, bo jak dziś pozytyw to jutro owu
Ale jyz pomysły sie kończą hehe
Testy ja mam teraz tez z Allegro takie różowe i jak narazie działają.
Tylko ze już sie kończą mi zapasyTP 21.07.18
-
Ovu wyznaczyloa mi owuldlcje na jutro. Tak od poczatku cyklu. Mam mega niechec dzos do wstawania... jak dobrze, ze dzieci jeszcze spia, to sie powylegiwam chwile...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Agacia, mam dokładnie te same testy i więcej ich nie kupię. Wcześniej miałam różowe i były ok, ale te niebieskie nie zawsze dobrze pokazują.
Domis - może to dobrze rokuje Mnie czasem testy wychodziły dopiero w dniu owu.
majamia - u mnie dziś syn cała noc spał i teraz jeszcze cisza...jak dobrze
U mnie dziś spadek tempki także pewnie @ się zbliża. Ale fl mam przynajmniej 12 dni więc juhuu jakiś pozytyw tego cyklu jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 07:38
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam
majamia
Jak śpią to korzystać heh ale pewnie nie za dłuo to potrwa
Domis
Fajnie,że się udało podziałać a ten skok hmmm zobaczysz co to wyjdzie jak jeszcze parę pomiarów zrobisz. Wiadomo,że wystarczy czasem jedno przytulanie ale ja też jakoś wolę więcej w tym cyklu 3 pod rząd były
Dziewczyny jak mierzycie temp to zawsze równo o jednej godzinie? U mnie to ciężko z tym w tym cyklu przeważnie ok 6.15 mierzę ale kilka razy było przed 7.00 i może dlatego też nie chce mi owulki wyznaczyć chociaż w poprzednich cyklach też tak mierzyłam i nie było problemów.
Ale dziś mam rozkminę bo o 6.16 była temp 36.49 nie wstawałam tylko dalej się zdrzemnęłam i o 7.00 było 36.60 jak wpisałam tą wyższą to mi of wyznaczył owulkę na 11dc ale się rozpisałam mam nadzieję,że coś zrozumiecie hehe