Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wredotka
Ty i większość dziewczyn tutaj macie roczne dzieciaczkitakie malutkie jeszcze
u mnie już taki duży chłopak i na maxa chce się takie maleństwo... dlatego też pewnie ciężej się ponosi kolejny stracony cykl i wiadomości, że kolejne koleżanki zachodzą w ciążę
ale dalej walczymy
-
Hehe nam sie udało dziś podziałać
W sumie jeszcze jutro powinnismy, bo jak dziś pozytyw to jutro owu
Ale jyz pomysły sie kończą hehe
Testy ja mam teraz tez z Allegro takie różowe i jak narazie działają.
Tylko ze już sie kończą mi zapasyTP 21.07.18
-
Ovu wyznaczyloa mi owuldlcje na jutro. Tak od poczatku cyklu. Mam mega niechec dzos do wstawania... jak dobrze, ze dzieci jeszcze spia, to sie powylegiwam chwile...syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Agacia, mam dokładnie te same testy i więcej ich nie kupię. Wcześniej miałam różowe i były ok, ale te niebieskie nie zawsze dobrze pokazują.
Domis - może to dobrze rokujeMnie czasem testy wychodziły dopiero w dniu owu.
majamia - u mnie dziś syn cała noc spał i teraz jeszcze cisza...jak dobrze
U mnie dziś spadek tempki także pewnie @ się zbliża. Ale fl mam przynajmniej 12 dni więc juhuu jakiś pozytyw tego cyklu jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 07:38
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam
majamia
Jak śpią to korzystać heh ale pewnie nie za dłuo to potrwa
Domis
Fajnie,że się udało podziałaća ten skok hmmm zobaczysz co to wyjdzie jak jeszcze parę pomiarów zrobisz. Wiadomo,że wystarczy czasem jedno przytulanie ale ja też jakoś wolę więcej
w tym cyklu 3 pod rząd były
Dziewczyny jak mierzycie temp to zawsze równo o jednej godzinie? U mnie to ciężko z tym w tym cyklu przeważnie ok 6.15 mierzę ale kilka razy było przed 7.00 i może dlatego też nie chce mi owulki wyznaczyćchociaż w poprzednich cyklach też tak mierzyłam i nie było problemów.
Ale dziś mam rozkminę bo o 6.16 była temp 36.49 nie wstawałam tylko dalej się zdrzemnęłam i o 7.00 było 36.60 jak wpisałam tą wyższą to mi of wyznaczył owulkę na 11dc ale się rozpisałam mam nadzieję,że coś zrozumiecie hehe