Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, powiedzcie, że nie zwariowałam...
Od 3 dni ma różowe plamienia. Dziś więcej tego niz w ostatnich dniach... po wizycie w toalecie mnie oświeciło, że w ciąży z synem tez miałam plamienia i powodem była odklejająca się kosmówka. Wyglądało to tak samo jak mam teraz...
Chociaż nie czuję się jakbym była w ciązy ale juz sie zdenerwowałam, że znów się cos dzieje... Jak wróce z pracy zrobie test i jutro rano dla pewności powtórzę... dzwoniłam do mojego lekarza, który przyjmuje w poniedziałki ale nie ma juz miejsc.. powiedziałam co się dzieje, że to może wczesna ciąża i mają w poniedziałek dzownic o której mogę ptzyjechać. nie chce iśc do innego lekarza więc poczekam... Dobrze myślę?😇😁😇😇😁 -
Zgredek - ja się nie znam, ale na pewno zrobiłabym test i skonsultowała z lekarzem skoro w pierwszej ciąży tak miałaś. Kciuki!
A propos testów u syna to robiliśmy z krwi, czekamy na wyniki. Lekarz upiera się na alergie na białko mleka krowiego, ale on poza czasem suchą skóra i plamami na pupie nic nie ma.
-
nick nieaktualny
-
Adele, kochana damy rade :* Ja mam dzieco prawie 14-letnie Tez sie naczekalam juz jak glupia i wszystkie kolezanki wkolo brzuchate jak na zlosc no!
Wredotka, powodzenia w nowym cyklu
Domis, u nas tez slabo bylo z chlopakami. 12 mln i slabo sie ruszaja troche Ale tragedii nie ma, widzialam ciaze z 1 mln W koncu wystarczy jeden ambitny taki. Na wynikach powinny byc wytyczne, moze wklej tutaj fotke? Stado bab zawsze cos wymysli
majamia, jak wyzej, u nas tez licho z chlopcami. Koenzym Q10 jest swietny ponoc. Mezowi go daje na plemniki a ja biore na wszelki wypadek. Ponoc jajka lepsze
Duzo zielonego w diecie; brokuly, szpinak, jarmuz itd. Plus cynk, selen, reszta wedlug uznania. Czytalam gdzies, ze przed dla Ciebie czerwone winko, dla meza mocna kawa. Sie chlopaki ekscytuja haha
Zgredek, kciukasy ^^
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Zdjecia nie mam jak narazie....
Ale tak wyniki:
Koncentracja 4,7xml (powinno byc >15)
całkowita liczba 14,3 (>39)
ruch postepowy 21% (>32%)
prawidłowe 1% (>4)