Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wredotka szkoda liczylam, ze Ci sie uda w tym cyklu.
Ovu wyliczyl mi owulacje... hahaha. Jakos marnie wyglada ten cykl.Wredotka lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej
Domis
Tak jak dziewczyny już pisały odpowiednia suplementacja i będzie dobrze Też chyba swojego męża muszę w końcu wysłać na take badanie
Wredotka
Trzymam kciuki za kolejny cykl
Zgredek
Dziś plamień też brak ?
Wredotka lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś skok tempki i of w końcu mi wyznaczył owulke przerywaną ale jest heh na 11dc czyli tak samo jak drugi program którym mierzę ale on to już dawno wyznaczył
Domis
Możesz mieć owulkę 10dc ja miałam 11dc ale jeszcze może się to zmienić u Ciebie bo dopiero 3 wyższe temp masz a ja już 7 więc już mi się chyba nie zmieni -
Adele27 wrote:Hej
Domis
Tak jak dziewczyny już pisały odpowiednia suplementacja i będzie dobrze Też chyba swojego męża muszę w końcu wysłać na take badanie
Wredotka
Trzymam kciuki za kolejny cykl
Zgredek
Dziś plamień też brak ?
po poronieniu miałam torbiel, urósł do 7 cm i miałam usuwany, byłam cięta jak do CC bo było zagrożenie, że pęknie a to wszystko tydzien przed moim własnym ślubem
😇😁😇😇😁 -
Adele27 wrote:majamia
A staranka w dniach były co of wyznaczył ?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
pochwaliłam. Byłam w toalecie i znów duzo różowo-brązowego sluzu... masakra no... o co chodzi?? Gdyby miała to byc @ to za wczesnie przecież... ja pier.... mam dość...
Adele, tak własnie pomyslałam, że jak nie rozkręci sie na @ to i tak pójde sprawdzić co się dzieje...😇😁😇😇😁 -
Temp mierze od 2 dni bo zgubiłam termometr, to mój 2 cs bo wczesniej brałam tabsy anty przez rok... Także nie mam doświadczenia w wykresach itd... zawsze miałam cykle regularne (nawet jak nie brałam tabletek), co 28 dni, bez żadnych komplikacji... a teraz nie wiem co jest grane...😇😁😇😇😁
-
2 pomiary nic nam tu nie pomogą pomyślałam,że może progesteron Ci spadł dlatego te plamienia albo może organizm jeszcze po anty dochodzi do siebie. No nie martw się nie ma co gdybać. Fakt,że coś się dzieje ale najlepiej żeby gin zobaczył co i to jeszcze w tym cyklu żebyś kolejny w razie co mogła zacząć spokojnie
-
Zgredek ja bym poczekala do poniedzialku, powtorzyla test i dopiero na bete jak cos.
Majamia dzien przed owu tez moze wyjsc coreczka. Patrzac na udostepnione wykresy na roznych watkach dziewczyn, ktore znaja juz plec wcale nie jest to tylko ze wspolzycia 2 czy 3 dni przed. Bywa roznie. Poza tym czytalam, ze ta teoria zostala juz niby obalona. Nie wiem ile w tym prawdy.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja w tą teorię jakoś nie wierzę. Wiadomo jak komuś się sprawdzi to mówi,że zaplanował płeć. Bardziej wierzę w to,że facet może mieć jakieś dominujące plemniki np. męskie. Często obserwuje,że w rodzinie wśród braci rodzą się np sami chłopcy. I tam ciężko o dziewczynkę.
magdis lubi tę wiadomość