Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, staramy sie z mężem o drugie dziecko. To jest drugi cs. W poprzednim cyklu okazalo się, że to ciąża biochemiczna. Zastanawiałam się nad przyczyną i trochę poczytalam. Mąż bierze leki na nadciśnienie i wyczytałam, że mogą one powodować uszkodzenia biochemiczne główek plemników. Myślicie, że to może być przyczyną ciąży biochemicznej? Może któraś z Was jest albo była w podobnej sytuacji? Boję się, że każda ciąża będzie biochemiczna...
-
Cześć dziewczyny Ale mi się ten czas wlecze ostatnio
Swiezynka nie martw się. Ja 2 lata temu w maju miałam ciaze biochemiczna a w lipcu znowu byłam w ciąży z której urodził się mój zdrowy synek wiec uszy do góry bo następnym razem na pewno się uda myślę że bardzo wiele kobiet przez to przechodzi ajeszcze wwięcej nawet o tym nie wie bo w końcu wszystko dzieje się bardzo wcześnie. . Wbrew pozorom bardzo często dochodzi do złych podziałów komórkowych czy nie zagnieżdżenia zarodka i wtedy natura sama sobie radzi... to my po prostu jesteśmy takie niecierpliwie i chcemy wiedzieć jak najszybciej czy jesteśmy w ciazy trzymam za Ciebie kciuki i wierzę że tym razem się uda
-
Hej dziewczyny jak tam u was ?
Luci
Testujesz jutro ? Ladnie temp Ci się utrzymuje bede trzymać kciuki
Ktoras jeszcze ma na dniach termin @ ?
Ja dzis temp nie zmierzylam ale zobaczymy jutro jak sie rozwinie dalej... -
Ja nie mam pojecia kiedy @ u mnie. Brzuch mnie boli, wiec moze lada moment.
Wczoraj moja przyjaciolka urodzila i taka mam ovhote na malenka istotke, ze masakra!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.