Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Zbieram sie do pracy
Adele mogę Ci rękę podać, mój cykl tez jakiś dziwny... zawsze ładny skok i temp wysoko a teraz podskoczyła... o 2 kreski tylko
Luci jak zawsze piękny książkowy wykres
Trzymam za was kciuki dziewczyny
Zgredek daj znać co u ciebie!!!TP 21.07.18
-
nick nieaktualny
-
A pamietacie objawy przed @ w pierwszej ciazy ?
Ja tylko pamietam ze w dzien @ mialam straszne bole na @ co pare minut ale takie ciagnace bieglam do wc bo bylam pewna ze juz @ przylazla a tam nic. No i cycki od owulki bolaly jak zawsze -
Ja w drugiej ciazy tego nie mialam. W pierwszej owszem. Jedyny objaw identyczny to sennosc. Moglam spac wszedzie i w kazdej pozycji! Uwielbialam drzemki Starszaka hahahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
dziewczyny, a ja jestem załamana odebrałam właśnie wyniki i ewidentnie wygląda to na PCOS. W 3 dc:
LH 12,09
FSH 6,02
Czyli stosunek LH/FSH aż 2...
Do tego testosteron 52,5 (przy normie 8,4-48,1)
Tylko estradiol ok.
Więc wyjaśniła się przyczyna moich owulacji w 30 dc Przy PCOS trudno się zachodzi w ciążę i doła mam strasznego
Existenz, a jak tam Twoje wyniki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuci dziekuje
Wiesz z wysylka wyszlo prawie 90zl szok ale nie chcialam czekac na kolezanke moze chociaz jak dzidzi nie bedzie to wyreguluje okres bo masakra z tym
Magdis mam to samo co Ty taki stosunek lh do fsh cykle dluze niz Twoje ale dzidzia jest Ty tez bedziesz miec na bank
magdis lubi tę wiadomość
-
U mnie senność, ból brzucha jak na @,dużo śluzu,ból pleców i na koniec gorączka. Jak już miałam wysoką temperaturę to wiedzialam,że to ciąża, bo nie mam tendencji do goraczek. Ja dziś biegam i sprawdzam czy @ przylazła,ale na razie cisza..
-
nick nieaktualny