Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele27 obiawy pierwszej ciazy u mnie byly bardzo nietypowe jak sobie to wspominam to smiac mi sie chce
Po nie udanej inseminacji znow mi sie spoznial okres ale pomyslalam i tak ide do szpitala zeby omówic sprawy z in vitro wiec dalam sobie spokoj
W koncu dostalam takie rozowe plamienia oczywiscie nie skojarzylam ze to inplantacja zarodka a czulam sie fatalnie bolaly mnie miesnie mialam temperature oraz bol gardla poszlam do lekarza przepisal antybiotyk na 3 dni dzwonie do mamy i sie uzalam ze przez ten antybiotyk okres mi sie wstrzymal
Czulam sie fatalnie nie poszlam do pracy tak mnie miesnie bolaly jak na grype
Tydzien pozniej naszlo mnie by zrobic test bo zawsze jak robie wychodzi jedna kreska ana drugi dzien mam okres alez bylo moje zdziwienie jak zobaczylam dwie kreski z tego wszystkiego poszlam sprzatac taka bylam zszokowana a test ktore mialam chyba z 15 w szafce wszystkie zuzylam co dzien rano robilam az nie poszlam do lekarza tu troche inaczej trzeba czekac za nim zrobia bete itd... -
Czesc dziewczyny. Melduje co u mnie...
Przez weekend plamien brak, zwiastunów ciąży tez brak takze czekam do srody na @.
U lekarza nie bylam bo synek dostal z soboty na niedziele wysokiej temperatury i bylam z nim u lekarza a teraz jestem z nim w domu...
Po raz trzeci licze, ze kolejny cykl okaże się tym szczęśliwym....😇😁😇😇😁 -
Jangwa
Znam ten bol.. Tez chodzę kilka dni wk****a jak dostaje @.. Pozniej mija bo zaraz kolejne dni plodne i kolejna nadzieja,że tym razem sie uda. Moze uda Ci się tym razem zmolestowac męża bliżej owulki :* -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymać kciuki Proszę. Za godz wizyta u giną. Wyniki hormonów mam dobre ma moje oko. Zobaczymy czy mięśniak urósł. Chce clo ale wiem ze od tego mięśniak rośnie bardziej10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Wszystko ok. Mięśniak 9mm nie da się go usunąć ale w ciąży nie powinien przeszkadzać. Dostałam Ovarin od net cklu clo. Po nartach będziemy monitorowac owulacje. Kazał odpuścić b bo to nie pomaga
Emi12 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Luce, Adele, to kiedy sikacie? Ja chyba w weekend. Jak nie zaczne plamic, chociaz o dziwo dwa cykle bez plamien mialam ostatnio. Moze dieta dziala cos Nie robie sobie wielkich nadziei, tak ot sobie sikne zeby miec weekend spokojny juz
magdis, u mnie wykryli pcos w grudniu. Zajelo im to, konowalom, jedyne 2,5 roku Takze tego.
To, ze nie mozemy zajsc w ciaze, to tylko objaw. Poczytaj. Tu chodzi w sumie glownie o cukier w organizmie, ktory rozwala caly system hormonalny.
Ja biore suplementy i obcinam cukier we wszystkim.
Zero kofeiny (ja pije jedna kawe rano, bo inaczej mam syndrom odstawieniowy i mnie glowa naiwania ). Jak dasz rade.
Mleko jest be. Sprobuj sojowe albo inne roslinne.
Gluten jest be. Brazowy makaron, ryz itd.
Zielone jest cacy - brokuly, szpinak, jarmuz. Duzo warzyw ogolnie.
Olej kokosowy do smazenia, awokado ile wlezie. Slyszalam, ze oliwki sie je na zdrowe jajniki
Kwas foliowy - wiadomo. Ja lykam cynk, selen, zelazo, magnez, B6, B12, wiesiolek / siemie lniane. Witamina K2 - ponoc juz po tygodniu zbija poziom cukru.
Ja biore jeszcze cynamon i kurkume w pigulach. Proszek sie trudno lyka przypuszczam a w napojach trudno o regularne zazywanie. Sie zapomina, no Tabletki latwiej ogarnac.
Ogolnie nie poddawaj sie. Ja mialam super dola przez pierwsze dni. Normalnie, jakbym wyrok dostala a latka leca. Za kilka dni skoncze 34
A potem siadlam przed kompem i zaczelam czytac. Damy rade :*
magdis lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
P.S. magdis jak masz fejsbuka, to sobie sprawdz PCOS diet support, anglojezyczna . Duzo fajnych artykolow To prowadzi babka, ktora ma pcos i z pomoca diet i cwiczen uregulowala sie troche i ma dzidziusie Da sie!
magdis lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Luci, Adele - mocno za Was kciukam! :* Wykresy piękne, mają pozostać w górze!
jangwa - przytulam :* Mam nadzieję, że Twojemu się odmieni;
magdis - dziewczyny dobrze radzą, groszek na pewno w końcu się pojawi! I wiesz, ja dalej obstawiam przy tym, ze testujemy razem
Existenz - to dobre wiadomości
Zgredek - u Ciebie też mocno kciukam
Nie odzywałam się, bo byłam u teściów, a na komórce źle mi się pisze na forum. Od jutra wracam do mierzenia tempki, @ prawie sobie poszła. Zbieram się spać, jutro z rana BuggyGymmagdis lubi tę wiadomość
-
buuu.. a ja mam słabe wyniki posiewu przed hsg, jakas candida lbicans wyszła, więc pewnie najpoerw leczenie, a potem badanie. kurde, myslałam że łatwiej z tym pójdzie, ale widać tak musi być i już. Teraz mam dni płodne wg OF, ale testy i śluz na to nie wskazują. Mimo to próbujemy z małżem.. Jednak ja chyba za duzo o tym myślę.
Co do PCOS, wiem, że to jest jakies utrudnienie, ale z tego co tu na OF widzę, to mnóstwo dziewczyn doczekało się dzidziusia przy tym. Więc głowa do góry.. to jeszcze nie jest zamknieta droga. A o mięśniakach ostatnio słuchałam w pytaniu na śniadanie, że jakies nowoczesne metodu usuwania, niebolesne i szybkie.. I najważniejsze.. skuteczne, a więc existenz.. może dowiedz się czy tak nie można iu Viebie zadziałać.. W każdym razie powodzenia.. i życzę wszystkim, aby ujrzały swoje wyarzone dwie krechy..!!!magdis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luci
Może już tam coś wyjdzie 12dpo
Kat
Będę trzymać kciuki Ps.zawsze mnie rozbawią Twoje posty
chabasse
działaj tam z mężulkiem
wredotka
To jeszcze trochę i ostre przytulanka około walentynkowe
A u mnie hmmm mam rozkminkę usunęłam owu z 11dc na of i wpisałam dzisiejszą temp i wyznaczyło mi 14dc już ciągłą linia.I teraz nie wiem na jaki wykres patrzeć...ten na of czy ten na ff na którym ciągle jest owu 11dc
-
Chociaż moim zdaniem owulka była wcześniej niż 14dc patrząc na moje objawy. Bo już 13dc cyce jak kamienie były i bolesne bardzo. No nic będę obserwować dalej temp a miałam po owu już nie mierzyć hehe