Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdis biore metformine i specjalne tabletki by zajsc z kwasem foliowym ale jak przyjda temte to zrezygnuje z tych witamin bo to same witaminy nic nie reguluja
Cykle mam dosc dlugie ostatni trwal chyba 43 dni ale wywolalam okres luteina gdybym tego nie zrobila pewnie trwal by dluzej
Nie mialam okersu raz 6 miesiecy jak mialam ze 18 lat i od tamtej pory zawsze problemy moje cykle 2/3 miesiace bez lekow tragedia -
Domis
Może nie będzie takiej potrzeby żeby zacząć leczenie trzymam kciuki żeby @ nie przyszła:)
Zgredek
Przykro mi ale póki nie ma @ to jest nadzieja
Przeczytałam wywiad z dziewczyną,która zaszła w ciąże po długich,ciężkich 10latach... poprzez invitro za drugim podejściem.. masakra...a przyczyna najprawdopodobniej była w psychice... -
Trzymam kciuki za dziewczyny testujące niedługo. Luci na Twoim miejscu pewnie jutro bym zatestowała. Oczywiście zrobisz jak zechcesz
W pierwszej ciązy pozytywny test wyszedł mi właśnie w 12dpo, wcześniej nie testowałam. Nawet nie planowałam specjalnie,że będę tego dnia testować. Wstalam rano, poszłam do toalety, zaczęłam się ubierać i pomyślałam sobie a siknę i tak pewnie nic z tego Jednak udało się (w kolejną rocznicę ślubu w dodatku) i tego Wam życzęSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Hej
Luci i jak samopoczucie po negatywie? wiesz,że może być za wcześnie więc jakoś za dwa dni można powtórzyć
Ja dziś temp nie biorę pod uwagę bo skoczyła mi mega do góry a to pewnie przez to,że na wieczór 2 piwka wypiłam albo przez budzenie się częste w nocy -
nick nieaktualny
-
Luci przykro mi wykres idealny, ale niestety i takie kończą się niepowodzeniem jestem tego najlepszym przykładem, bo wykresy przed pierwszą ciążą miałam wręcz książkowe, przytulanie zawsze w idealnym momencie i nic z tego nie wychodziło przez parę dobrych miesięcy. Wiem, że pisałaś, że odpuszczenie u Ciebie nic nie dało. Ale ja w udanym cyklu przestałam mierzyć temp od razu po wyznaczeniu owulacji, bo stwierdzilam,że takie mierzenie do @ za bardzo mnie stresuje, przestałam się wgapiac co chwilę w swój wykres, przytulanie tez było spontaniczne i mimo, że wiedziałam kiedy dni płodne to nie myślałam, że warto by było poserduszkować. I tak jak pisałam test robiłam ot tak sobie bez myślenia czy się udało. No i pozytyw. Wiem, że się łatwo mówi, wiem że rad już pewnie czytałaś tysiące, ale wierze kochana, że się doczekasz. I wciąż trzymam mocno kciuki, również za ten cykl, bo choć szanse już mniejsze, ale zawsze są i tego trzymać się trzeba.Niektórym naprawdę sporo później wychodzą testy pozytywne.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Luce spoko, damy rade. U mnie pewnie tez du-pa w tym miesiacu, takze zaczniemy razem Bo kurde, fajnie by bylo, jakbysmy jeszcze wszystkie razem na ciezarowki poszly haha
Adele, Zgredek, jak wyzej. Zajdziemy sobie szumnie hurtem i powedrujemy na drugie forum machajac choragwiami z dumnie wypietym wiekszym cycem. A banda przystojnych miesniakow w samych majtach bedzie nam sypac kwiatki pod nogi
A! Wlasnie przelalam moje wlasne winko do butelek. 20 litrow w sumie. No.
jangwa, kochana, ja mojemu juz nic nie mowie, bo sie chlopak spina niepotrzebnie A dni plodnych nie przewidzisz. Ja zaszlam w pierwsza ciaze zaraz po @. Moja tesciowa przysiega, ze ostatni raz bzykala zaraz przed @ i chyba chlopcy juz tam wyzej czekali. I tak oto mam meza
magdis, no wlasnie cukier - testosteron - insulina, to sie wszystko wiaze. Dieta dziala jak zloto, tylko trzeba sie doinformowac dobrze. Nie ma sensu sie katowac niepotrzebnie, umiar we wszystkim Bo wszyscy lubia ciastki ^^
I aktywnosc fizyczna. Jest beeee. Ok, zartuje. Jest beeee... E diabli nadali. Trzy razy w tygodniu szybki, mocny wysilek do 30 minut. I nie mowie o seksie
Nadia83 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
U mnie dziś 12 dc, do owulacji jeszcze troszkę. Trochę mi się przez karmienie poprzestawiało wszystko. Kiedyś owulacja około 15-16dc, a teraz bliżej 20dc.
Adele trzymam kciuki, bo pewnie na dniach testujesz
Domis też nie uważam, żeby Twój wykres był jakiś skaczącySynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚