Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Luci, przykro mi jak potrafisz to może rzeczywiście zrób sobie trochę przerwy od tego wszystkiego.. Może akurat to coś pomoże.
Adele, to jaka ta temp. dziś u Ciebie? Trochę alkoholu czy budzenie jasne że mogą jakoś wpłynąć na temp ale znowu bez przesady może to się fasolinka zagnieździła i temp w górę
Jedne z nas mają wykresy skaczące a ja ten mam póki co prosty jak strzała. Od 4 dni identyczna temp (36,75, trochę wysoko jak na początek cyklu), co nie nastraja mnie optymistycznie, bo cykl bezowulacyjny który przytrafił mi się kilka miesięcy temu rozpoczynał się identycznie jak ten...
Ja dziś byłam na badanku z piciem glukozy, zobaczymy jutro czy mi insulina świruje
-
Rany, ja nawet tempki nie mierze. Wstaje miedzy 5:00 a 7:30. A ze starszawa jestem, to i pamiec zawodzi
Kurde, nie jest latwo ot tak odpuscic i odpoczac. Jak ja probowalam, to wsio bylo ok przez pierwszy tydzien, a potem PSYCHO mode ON i tyle Teraz mam zwidy, ze bylo mikro plamionko wczoraj. A jak mi w brzuchu burknie, to na pewno dzidzius pierdnal
Adele, a proszszsz bardzo Mam histerycznego pms-a. Albo mego wk***, albo wyszczerz po uszy. Choc przy tym drugim klienci mi uciekaja. Myslalam, ze sie usmiecham60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Agh. Wedlug testow i temp, cykl bezowulacyjny... czekam na @. Chyba musze baterie wymienic w termometrze, bo od kupna ich nie wymienialam i moze juz glupoty pokazywac (a mam go gdzies z 6 lat )syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Żegnam się dziewczynki. Jadę na narty. Wrócę 20stego dnia cyklu hi hi
.za niecałe 2 tyg. Wtedy tez mam wizytke u giną czy ów się zbliża no chyba ze ovarin cos podziała i ovu przyjdzie jak to kiedyś było za dobrych czasów w 14dc. Pozdrowionka10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Luci - przykro mi Ale wiesz, póki nie ma miesiączki...
Adele - trzymam kciuki, dawaj zielonego kropka!
Existenz - udanego szusowania Wypocznij!
Magdis - przecież nie moze być bezowulacyjny, bo testujemy razem, no co Ty ;p
A ja na razie nie mierzę - przedwczoraj noc prawie nie przespana, wczoraj położyłam się spać o 3, wstałam o 8 i pokazało mi 36,9 także chyba muszę budzik ustawiać i spać normalnie ;p
Mąż został wczoraj z synem, dał mu do zabawy mój laptop i co...matryca pękła Także podczytuję, ale mało piszę, bo na komie niewygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 23:05
-
Cześć dziewczyny, na długo zapamietam ten dzień...
Budzik zadzwonił o 5.20, wsadziłam termometr w usta i czekam... pika- odłozyłam i myslę sobie poleże chwilkę. Ale tak mi się zachciało siku, że szok. Poszłam, nasiurałam w pojemnik, zrobiłam test.... czekam chwile z zaspanymi oczami.... nic. Jedna kreska. Test powędrował do kosza a ja do łóżka, poleżałam 5 minut, dałam mężowi buziaka i wstałam szykowac się do pracy. Myślę, a zobacze czy na pewno negatyw.... i co????? I kur.... dwie kreski Przecieram oczy ze zdumienia, myślę ale jak to????? wybiegłam do męża, pokazuje mu, a on, że "jak jest jedna to jesteś w ciąży" heheheh-faceci Mówie mu żeby sie przypatrzył... no ale twierdził, że nie widzi bo śpi jeszcze i żebym to lepiej sprawdziła czyli poszła na krew (idę po .
Ja się pytam jak to mozliwe??? hehehe. kompletnie na to nie liczyłam.
Ale martwi mnie, że dziś termin @ a tu taki bladzioch.... ech....
https://naforum.zapodaj.net/87a449a55f6e.jpg.htmlsantoocha, chabasse lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
U mnie dziś 24dc i duży spadek..więc czekam na @.... of świruje... już 3 raz przestawia mi owu ale już nie patrze na ten wykres tylko na ff tam jestem 13dpo no i spadek...
-
A do mnie rano przyszła córa, wiec od razu łapie za termometr (myśle ze jest po 6 tak jak zawsze wstaje).
Mierze, patrzę a tu 36,3 - myśle jak??? skad taki spadek.... Patrzę na godz po 5....
Wstaje o 7:30 czyli godz pózniej niż zawsze - a tu 37,0TP 21.07.18
-
U mnie tem nisko. Dzis tez o 5 mierzylam, to nawet nie wpisuje wyniku, bo jesszcze nizej bedzie.
Wczorsj u gina bylam, cytologie mi zrobil, piersi zbadal, steierdzil, ze pecherz do leczenia, a ja zwalalam bol na zblizajacy sie okres...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Domis
Nie wiem w sumie co myśleć bo moje cykle trwają 28-31dni..a tu by wychodziło,że ten by miał 24 lub 25 to dziwne ale może się zdarzyć pewnie. Of znów wyznaczył owu na 17dc co jest nierealne
majamia
Dobrze,że byłaś na wizycie. Jak to nigdy nic nie wiadomo..