Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele - nooo... teraz ziolka musze znalezc, do leczenia i zeby przy kp mozna. Chcialam isc na badanie moczu, ale stwierdzil, ze moze nic nie wyjsc - bo w trakcie sikania mnie nie boli, czyli lekki stan... to cykl w ogole na straty - przy infekcjach organizm nie pozowli na zajscie w ciaze.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Luci
patrząc na wykres z ff to 13dpo jestem i by się zgadzało bo 14dpo dostaję @ , patrząc na of to nic się nie zgadza a patrząc na moje objawy to zaczynam czuć,że @ na dniach zawita..
a jak u Ciebie? widziałam,że temp do góry poszła -
majamia
Ja zaszłam właśnie przy infekcji w ciąże więc to jest możliwe masz tu żywy przykłąd dostałam jakieś leki oczywiście zakaz seksu na 2tyg... no i co? nie wytrzymaliśmy z mężem zakazu i jest nasz synek -
nick nieaktualny
-
Luci
Zauważyłam to właśnie u Ciebie. Ja to mam jakiś pokręcony ten cykl... a tam.. poinformowałam męża,że raczej znów nic z tego. Kochany oczywiście mnie pocieszał. Chociaż nie wiem czemu ale jakaś jestem spokojna w tym cyklu. W tamtym miałam straszny kryzys płakałam parę dni i chyba zeszło ze mnie wszystko... w tym mam podejście nie teraz to kiedyś na pewno się uda -
Tylko przy kp, organizm ktory jest gotowy na ciaze i jeszcze musi infekcje utrzymac... oj nie sadze za duzo pod gorke z tego co mamaginekolog pisala na fb, to ciaza jest wtedy, kiedy organizm jest w stanie utrzymać dzidziusia w brzuszku plus dziecko na piersi. Nie zabierajac zadnemu z nich potrzebnych skladnikow. Orgsnizm nie podejmuje zaplodnienia, kiedy nie jest w stanie utrzymac. Pod warunkiem zdowego zaplodnienia. Bo gdy fochodzi i obumiera, czy sie nie rozwija, to nawet przy 100% zdrowiu sie zdarza.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnycoś w tym jest majamia, mnie gin mówil, zeby np.dbać o zeby, bo wszelkie nieleczone stany zapalne moga utrudniac zajscie
a ja miałam przewlekły stan zapalny 2 ósemek, dopiero w listopadzie i grudniu się dziadostwa pozbyłam i po cichu licze, że to też może utrudniało mi zajście? -
nick nieaktualnyZgredek tez widze 2 piekne kreski :)super gratulacje
A ja mam pytanko do dziewczyn ktore mierza temperature czy to normalne ze ja przy zakonczonej miesiaczce mam 37,1?mierzylam o 8:30 ale nie w lozku musialam isc do kuchni ale najpierw sie ubralam wiem ze temp moze byc podniesiona ale ze az tyle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek, gratulacje i tutaj
Kiedyś moja znajoma miała problemy z zajściem w ciążę i gin polecił jej zmianę płynu do mycia na taki bez kwasu mlekowego i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie jej zmiana pomogła, ale po tym szybko udało jej się