Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No proszę.. i kolejny dzidzius. Mega gratulacje Zgredek...
Ja z kolei mam kiepskie wyniki posiewu i musze 6 dni brać jakieś tabletki dowcipne. Potem znowu posiew, bo bez tego hsg nie będzie mozliwe. Musi byc jałowo wg mojej ginki. No i kurde.. cos mi testy owu nawalily. Nie miałam w tym cyklu jeszcze pozytywu. Wiec albo nie było owulki, albo była wcześniej niż myslalam. Zaznaczyłam pozytyw na wykresie, kiedy krechy była najmocniejsza. I Ne ylo y wielkiej sprawy, gdyby nie to, e po owulce miałam zacząć brać dupka. No trudno.. przegapilam. W następnym cyklu musze v się bardziej poobserwowac. -
Okropny dzien! Nic w domu nie zrobilam! Tak mnie glowa boli, apap nie pomaga... ledwo funkcjonuje! Masakra... do tego humor straszny, wiec zapewne na horyzoncie @...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
Luccecita - dzieki.
Z jednej stronie fajnie - im szybciej nieudany cykl sie skonczy, tym szybciej nowa szansa. Gorzej jak cykle trwaja tasiemcowato dlugo... nie wiesz kiedy sie skonczy, a zmniejszaja sie szanse w roku na owluacje.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualny
-
majamia,Luci
Of mi wyznaczył dziś kolejny raz owulke na 14dc. Ja uważam,że była 12-13dc. A brzuch tak boli,że @ na pewno będzie na dniach. A nie wspomnę już,że moje cykle trwają 28-31 dni a dziś jest 25dc heh więc w sumie pierwszy raz nie wiem co do dnia kiedy będzię @...
Nie kusić mnie tu na test! -
nick nieaktualny
-
Hehehe. Ja bym nasikala w pojemnik i biegla po test hahaha
Moj wykres to parodia wykresu szoruhe dol od kilku dni, a @ nie ma. Jakby z tego dwie kreski byly, chyba bym totka wyslala hahahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Mi też się na dniach rozkręci na bank. Teraz jak siedzę brzuch nie boli ale jak leżałam w łóżku rano to masakra ale w poprzednim cyklu też tak bolał z rana właśnie kilka dni i później @ więc nadzieja coraz mniejsza,że się udało...
Kurde Luci nie tak miało być !! 12 cykl miał być tu ostatnim !! heheh dupa...
majamia ja przeglądałam często wykresy ciążowe na ff tam to dopiero można sobie nadziei narobić ciąże wychodzą z takich wykresów dziwacznych,że nie wiem jak to możliwe chyba,że dziewczyny nie mierzyły dokładnie temp -
Ovu wyznaczylo mi @ na 37dc. Jak mi owulacje wyznaczyla na 18dc, do niby ikres 33dc. Nie mam pojecia kiedy i co, bo to pierwszy po porodzie i niewiadomo kiedy przyjdzie. Nawet testu zaplanowac nie mozna...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
No, ja chyba wszystkie temp wezme do ignorkwanych... bo czasem sie dzieciaki obudziły, chwile zasnelam i zaraz budzik - w sumie nie wiem ile godzin snu w ciagu bylo. Jednak zdziwiona jestem, bo przy pierwszym mialam miliony pobudek, ale te wtjresy jakies ladniejsze byly.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.