Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat83 wrote:majamia, jak wyzej, u nas tez licho z chlopcami. Koenzym Q10 jest swietny ponoc. Mezowi go daje na plemniki a ja biore na wszelki wypadek. Ponoc jajka lepsze
Duzo zielonego w diecie; brokuly, szpinak, jarmuz itd. Plus cynk, selen, reszta wedlug uznania. Czytalam gdzies, ze przed dla Ciebie czerwone winko, dla meza mocna kawa. Sie chlopaki ekscytuja hahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Magdis córa ma 3,5 roku. Z nia nie było problemu, 3cs....
Już kupiliśmy jakieś suplementy, zobaczymy.
A ja dziś sie wkurzyłam, bo oczywiście ze starannej nici - jak to mój stwierdził nic nie wykrzesa. A ja przecież wiatropylna nie jestem.... jeju jacy ci faceci są beznadziejni...jangwa_maua lubi tę wiadomość
TP 21.07.18
-
Wredotka szkoda, ze @ przyszla, ale tak jak mowisz przynajmniej fl na plus. Domis suplementuj meza ile wlezie. Po 3 m-cach na pewno bedzie poprawa. Oczywiscie życzę, zeby udalo sie ujrzec || wczesniej
Wredotka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Domis, z facetami dojść do ładu naprawdę ciężko. Ale skoro z pierwszą córcią udało się tak szybko to wskazywałoby że jednak nasienie 4 lata temu miał dobrej jakości. Masz jakąś hipotezę z czego może wynikać takie pogorszenie? jakieś choroby, zmiana trybu życia?
jangwa, pertraktujesz ze swoim czy na razie zawiesiłaś temat?
-
Domis - tak jak dziewczyny piszą, parę miesięcy suplementacji i na pewno wyniki będą lepsze;
Magdis - nie no, testujemy razem więc koło połowy lutego ma być owulacja!
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane! Ja się jakoś bardzo na razie nie przejmuje, to dopiero 1 cykl w miarę normalny. Tempki ładne i bardzo wierzę w ten, pod koniec lutego kończę nowennę więc musi być zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 00:04
magdis lubi tę wiadomość
-
Domis racja, magdis dobrze pisze. Mi też gin powiedział, że nasienie 6 lat temu jak zaszłam w pierwszą ciążę nie było idealne tylko podobne do tego. A jednak udało się w 2cs.
A ja jak nigdy czekam z utęsknieniem na @. Oby szybko przyszła. Gin powiedział, że mogłabym się starać nawet w tym cyklu ale organizm nie chce . W pon miałam pęcherzyki 28 i 30mm i nie pękły na pewno bo jajniki bolą okropnie
Wredotka zbieraj siły na nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 06:45
Wredotka lubi tę wiadomość
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Hello:) dzięki dziewczyny za słowa otuchy
4 lata temu nie badaliśmy nasienia wiec nie mamy porównania... ale z dniem porodu mój konczylbjedna prace a zaczynał druga - dużo jeździ samochodem, od 4m-cy z podgrzewanymi fotelami.... a druga rzecz ze od 2 lat bierze leki na nerwice i nie wiem jak one mogą wpływać na to
A tez nie oddał całej ejakulacji bo nie mógł sie skupić skarżył sie ze potem 2h mu "ciekło" hehe
Od dziś ma brać salfazin i selen (oczywiście jak bedzie pamiętał) za jakiś czas powtórka...
Mi ovu wyznaczyło owulacje ???? narazie przerywana linia, ale w jakim dziwnym miejscu :oTP 21.07.18
-
Domis, mam takie samo podejście więc odpuszcze, nie nakręcam się bo powiem szczerze, że wczoraj długo wypatrywałam choć cienia i smutno mi było, że go nie znalazłam. Mąż tez mówi "nie będzie narazie siostrzyczki ani braciszka dla Artka" tez się zmartwił choć na nic nie liczylismy w tym cyklu.... zawsze jest przykro... no nic.... czekam, albo na poniedziałek albo na @😇😁😇😇😁