Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po pierwszej ciazy prowadzilam trzy wykresy. Jeden z godziny 4, bo moj men wychodziil do pracy o tej i sie budzilam. Pozniej o 7. I jeden z temperaturami gdzie staralam sie dodac lub odjac jak jakies przesuniecia byly godzinowe w tym z godziny pozniejszej. I jak pierwszy i drugi w miare sie pokrywaly, tak trzeci byl mega dziwny. Nsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Luci
Zostawię narazie tą niższą zobaczę co dalej będzie ale widzę,że muszę mieć min 36.60 żeby of mi wyznaczył. Coraz bardziej zaczynam wierzyć,że ta owulka faktycznie była 11dc u Ciebie pięknie poszła do góry wiem wiem już nieraz tak miałaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja w tym cyklu testuję jeśli będzie 17 dni wyższych temperatur, bo 16 to jeszcze u mnie norma. na początku myślałam żeby w ogóle nie mierzyć po owu i się nie nakręcać temperaturami ale wiem że bym nie wytrzymała. tak się uzależniłam od tego mierzenia że najchętniej to bym i w czasie @ mierzyła
-
nick nieaktualny
-
Luci
No to jeszcze tydzień
Domis
Właśnie jak wyniki nasienia???
magdis
ja mam faze lutelna 13-14 dni więc 15dpo bym zatestowała ale na pewno nie wcześniej jeden cykl mi tak odwaliło,że robiłam testy od 7dpo pierwszy i ost raz -
nick nieaktualny