Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Wy już w większości po owu a ja czekam :o i jakoś nie wiem tym razem kiedy mnie nawiedzi....
Szyjka narazie zamknięta wiec wszystko przede mną . ( a właśnie jak szyjka jest zamknięta to jak plemniczki sie przedostaja do środka??)
Lucecita ładny skok tempki oby ten cykl był owocny
A co do śluzu to tak mam - czest owu miałam 9-10dc- a teraz normalnie mokro masakrycznie :o
Zgredek na infekcje żurawina i wit c w duuuzych ilościach - trzeba zakwasić i wytrućTP 21.07.18
-
magdis
nie badałam prolaktyny. Nie wiem już co myśleć bo niby od podwyższonej prolaktyny mogą boleć ale czytałam,że wtedy też wystepują cykle nieregularne itp ale też gdy w 2 fazie jest wyższy poziom progesteronu to też mogą boleć... ja tak mam od zawsze. Odkąd pamiętam bolą mnie piersi jakoś zaraz po przypuszczalnej owu. Kurde wiesiołek.. ja mam tyle śluzu i tak długo dni płodne, że bałabym się go brać ale może spróbuję w nast cyklu
zgredekja
ja nie wiem niestety nie pomogę -
No to teraz pozostaje mi czekać jak @ nie przyjdzie to testuje w walentynki może taki prezent uda mi się mojemu dać wczoraj rano test owu pozytywny, wieczorem jajnik i podbrzusze mnie napierdzielaly strasznie a dzisiaj już sluzu plodnego praktycznie nie ma, szyjka wysoko i miękka, wiec obstawiam ze owu byla.. w międzyczasie wykorzystałam mojego, zobaczymy czy jakiemuś żołnierzowi udało się przebić teraz musze tylko myśli na czymś innym skupić bo to czekanie będzie się strasznie dluzyc
-
katka
To idziemy podobnie:) też będę testować na walentynki jeśli owu była w pt czyli tak jak z 1 ciąża heh test zrobiłam w walentynki
Troche nas jest na testowanie w okolicach walentynek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Candela - gratulacje
U mnie starań już nie będzie mój oznajmił,że gotowy nie jest i taka jest jego decyzja. Nie chce na razie drugiego dziecka . Jestem załamana i chyba muszę się pogodzić z myślą, że będę miała jedno dziecko -
nick nieaktualny
-
Wiem,ze potem pewno będzie żałował że tak późno. Powiedziałam mu że mam miesniaka i nie wiem co znim dziać się będzie. No i opowiadalam mu historie o tym że z pierwszym problemu nie było,a o kolejne ludzie się starają lata . Nie wiem już jak mam go przekonać. Moje " siedzenie w domu" się marnuje,bo jak podejmę pace już tak hop siup nie będzie. Ech...Mam.nadzieję że zmieni zdanie...
-
Jangwa - moj niekiedy zmienia zdanie milion razy na cykl. To samo z drugim bylo. Wystarczylo, ze dziecko ma gorszy dzien, bardziej jeczace i juz absolutnie - idzie pociac sie, zeby wiecej dzieci nie bylo. A zaraz ogladamy cos w telewizji, widzi dzieci i mu się na nowo chce. Taki typ zmienny mam...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
jangwa, ja też myślę że jeszcze zmieni zdanie. Nie wiem jaki jest Twój facet ale mój im bardziej się go przekonuje tym bardziej się zapiera, więc ja na Twoim miejscu przyznałabym mu racje i trochę poczekała. A jak straci czujność to zawsze możesz pomylić dni płodne z niepłodnymi czy coś... Wiem że to nie jest fair ale odmawianie dziecka kobiecie która baaardzo tego pragnie też nie jest fair
candela gratulacje!!!! szybciutko Ci test wyszedł. krecha wyraźna? jakiej firmy robiłas?