Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lucecita teraz jesteśmy "mądrzejsze" ale każdy musi na swojej skórze tego doznać....
Bo jak mi znajomi powtarzali rób drugie póki mała jest córa itp to byłam mądrzejsza
A teraz po 1,5 roku starań myśle sobie ze "gdybym od razu zaszła to jyz by mialo3 mce, 6 mcy itp"
Kurcze stresuje sie przed tymi wynikami nasienia.... z jednej strony jak cos wyjdzie nie tak to będziemy wiedzieć w która stronę iść, i dlaczego tyle nam nie wychodzi.
Ale jak wszystko wyjdzie ok?! No super ze żołnierzyki są zdrowe ale czemu w takim razie w ciąży nie jestemTP 21.07.18
-
Dzięki za gratulacje
Nadal nie mogę w to uwierzyć. O Leona staraliśmy się 10 miesięcy w tym 7 na OF.
A tu 1 cs jedno na dodatek 2-3 dni przed owu i jest!
Jak zobaczyłam ten skok rano to oczywiście zrobiłam test. Zobaczyłam tam hmmmm ślad po kresce i stwierdziłam, że mam zwidy. Poszłam dalej spać i jak wstałam to na teście była już taka całkiem ładna druga kreska...
No i zrobiłam drugi test. Po minucie niezaprzeczalny pozytyw
Test facelle.
Nie wiem jak tu się foty wstawia
jangwa...przykro mi Ale może właśnie mężowi się jeszcze odmieni. Rozmawiaj z nim.
Mój mąż już od dawna mówił, że dwoje dzieci i koniec a dziś powiedział.
"No dobra ale po tym dziecku robimy sobie dłuższą PAUZĘ "
-
Staram się nie gadać i działać, ale on to chyba czuje i wtedy owszem jest seks ale bez finiszu . Może z nim pogadam jeszcze i przedstawię więcej argumentów za ... ale na razie to czuje się okropnie
Super candela to się nazywa złoty strzał
Jak by było miło jak teraz jakimś cudem by u mnie zaskoczyło. To by już było po sprawie, ale niestety -
https://zapodaj.net/a03a65a9f6488.jpg.html
widać ?
jangwa, myślę, że w twoim przypadku lepiej pogadać wprost. Bo inaczej to on będzie unikał, ty się będziesz stresować i nic dobrego z tego nie wyniknie.
Przedstaw mu konkretne argumenty.
Domis też 3 planujesz ?Kat83 lubi tę wiadomość
-
candela
No to super, że się udało
Luci
zapomniałam odp no po castagnusie trochę mniej mnie piersi bolały ale go odstawiłam bo z kolei głowa mnie strasznie bolała jak zaczęłam go brać. Ale czasem myślę czy do niego nie wrócić bo nie miałam tego nasilonego pmsu przynajmniej -
candela, krecha jest piękna jak na 10 dpo to teoretycznie masz większą szansę na córcię, ciekawe czy się sprawdzi...
Adele, castagnus wpływa na obniżenie prolaktyny więc może jednak to jej sprawka skoro po nim mniej bolały...
jangwa, to Twój wcześniej chciał a teraz zmienił zdanie czy od początku był na nie? jakie ma argumenty? nie chce w tej chwili czy nie chce w ogóle?
-
A różnie było. Raz chciał raz nie. Stwierdził,ze nie jest gotowy na drugie i nas "nie stać ". To jego argumenty. No i na razie...ale ja wiem kiedy mu się odwidzi. Dla mnie argument,ze nas nie stać jest słaby. Nigdy nie ma odpowiedniego czasu pod tym wzgledem . A to kredyt na mieszkanie,a to co innego,a potem jak człowiek chce dziecko to już jest za późno. Po za tym zaczął wyjeżdżać za granicę, a wiadomo ze są to lepsze pieniądze niż w pl. No nic. Spróbuję znim porozmawiać,ale to już nie dziś...
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua
Masz racje dziś już nie zaczynaj tematu. Przeczekaj kilka dni może on też się zastanowi na spokojnie. Rozumiem jak się możesz czuć... jak się pragnie dziecka to nic nie jest w stanie tego powstrzymać
Luci
Chyba prolaktynę mierzy się 2-4dc więc jak w tym cyklu się nie uda to zbadam co mi pozostanie... chociaż od zawsze mam ból po owu i przy 1 ciąży też miałam więc nie wiem..w tym cyklu coś mocniej bolą -
Candela gratulacje!!!! kreseczka piękna a Ty jeszcze karmisz synka?
Jangwa poczekaj troszkę i porozmawiaj z mężem poważnie jak w miarę humor będzie dopisywał bez żadnych wyrzutów, naciskania. Mi też by było przykro.
Ja też bym chciała trójeczkę Póki co starania o drugiego maluszka zobaczymy co będę mowic po drugim
Adele prolaktyne z tego co mi wiadomo mozna mierzyc w kazdym dniu cyklu.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Candela - ale super, gratulacje! Często słyszę, że ktoś o pierwsze starał się dłużej, a drugie od razu zaskoczyło. A tak w ogóle dzieci październikowe są super!
jangwa - przykro mi...mam nadzieję, że mu się jeszcze odmieni; też bym na razie odpuściła rozmowy, bo pewnie na tym etapie nic nie dadzą; kciuki, żeby się jednak namyślił :*
Też bym chciała trójkę, ale dwójkę na pewno, żeby syn nie był jedynakiem. A potem się zobaczy. Oczywiście, jak Bóg da
U mnie od wczoraj czuję się jak na miesiączkę, mdłości okropne i taką gulę mam w gardle. Candela, robisz mi nadzieję, bo ja bóle jak na miesiączkę miałam też zaraz po owu Tempka na razie się trzyma, jutro chwila prawdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 15:15