Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Iza a masz jeszcze ost wizytę u lekarza jakaś ? Nie zazdroszcze tych boli... ☹️
Juz nie. Z racji ze termin mam na nastepny piatek a wizyta bylaby dzien wczesniej to kazal zgłosić się juz do szpitala z torbami. I chyba akurat tego dnia bedzie mial dyzur. On tam jest "gosciem" na oddziale ale mowil ze z reguly co 2 tyg.w piatki ma tam dyzur. -
nick nieaktualny
-
evs6 wrote:Iza a zapisy ktg?
Chyba pod koniec powinno się wykonywać 🤔 trzymamy kciuki, żeby było szybkoni bezbolesnie
Dziewczyny a odbieralyscie te darmowe pampersy z rossmana? Na jakiś zasadzie to działa? Nie znalazłam nigdzie info
U mnie też nic nie było z tymi pampersami -
nick nieaktualnyevs6 wrote:Iza a zapisy ktg?
Chyba pod koniec powinno się wykonywać 🤔 trzymamy kciuki, żeby było szybkoni bezbolesnie
Dziewczyny a odbieralyscie te darmowe pampersy z rossmana? Na jakiś zasadzie to działa? Nie znalazłam nigdzie info
Niektorzy lekarze uwazaja (w tym moj) ze jesli ciąża przebiega prawidłowo to ktg mozna nie robic. Ja pierwsze bede miala 22 listopada.
A te pampersy to jest tak- idziesz do kasy do rossmana, mowisz ze chcesz odebrac, dajesz apke- tą kartę rossne na smartfonie (musisz miec aktywna ale to idzie ustawić w apce) i kasjerka ci wydaje. Ja nawet zadnych zakupow wtedy nie robilam. Warto, mala paczuszka 22szt. Ja za 26szt.w Gemini placilam ok.16zl. -
Adele racja zaraz i ja, o matulu 🙉
Dzis poznasz chyba płeć już tak na 90% co?
Ja poszłam do kasy w rossmanie zapytać o te pampersy a kasjerka do mnie ze tylko w przypadku jak dostałam maila... sprawdziłam i maila nie mam.. a Wy dostalyscie? Ja kartę rosnę założyłam niedawno, kiedyś miałam dla Jasia a teraz założyłam nowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Oj dziś to mam nadzieję poznam płeć już na 100% 😄
Powodzenia na wizycie;) I daj znać
A u mnie dalej brak @
Od tygodnia bolą mnie sutki,przez 2 dni bolały tak ,że nie mogłam się dotknąć nawet biustonosz mi przeszkadzał. Teraz bolą tylko przy dotyku.
A dzisiaj obudziły mnie mdłości... Ale to raczej nawet jakby się udało chyba za wcześnie...
Jutro jeśli nie przyjdzie @ to chyba jednak zrobię betę, bo zwariuje...
Zjadłam śniadanie i znowu mnie.mdlii ehhh -
Ja też maila dostałam i to po 34 tygodniu jest do odbioru.
Adele trzymam kciuki. Daj znać koniecznie.
Iza może już macica ćwiczy ciekawe jak to będzie ostatecznie czy uda się sn.
Ja jak pomyślę o porodzie to mi się chce płakać. Mam nadzieję, że nie będzie taki jak ostatnio. Już mówiłam mężowi, że ma worek pieniędzy zabrać żeby najwyżej zapłacić za CC albo znieczulenie 😂 -
Złamana to spróbuj jutro siknac 😉 który to będzie dpo? No albo idz na tą betę dla świętego spokoju 😉
aLunia nic mi nie mów o porodzie.. też bym chciała komuś zapłacić za znieczulenie 😛 jak każda chyba heheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 12:15
-
Iza Ty nasz informatyku dobrze, że naprawiłaś stronkę, bo już się martwiłam, że nas zablokowali
Adele ogromne kciuki za wizytę ✊✊ czekamy na wieści.
Witaj Załamana. Może ten pierwszy cykl od odstawienia jest jakiś inny niż zwykle. Najlepiej zrobić test mniej więcej w dniu kiedy powinna być @
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyaLunia wrote:Ja też maila dostałam i to po 34 tygodniu jest do odbioru.
Adele trzymam kciuki. Daj znać koniecznie.
Iza może już macica ćwiczy ciekawe jak to będzie ostatecznie czy uda się sn.
Ja jak pomyślę o porodzie to mi się chce płakać. Mam nadzieję, że nie będzie taki jak ostatnio. Już mówiłam mężowi, że ma worek pieniędzy zabrać żeby najwyżej zapłacić za CC albo znieczulenie 😂
Pytalam lekarza jak to bedzie po terminie to powiedzial ze tez sn. Ale jak czytalam o sn po cc to raczej nie wskazane jest po terminie wywolywanie.
Teraz znieczulenie jest bezpłatne ale nie zawsze dostepne ze wzgledu na brak anestezjologow. Ja tez chce zzo. -
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza Ty nasz informatyku dobrze, że naprawiłaś stronkę, bo już się martwiłam, że nas zablokowali
Adele ogromne kciuki za wizytę ✊✊ czekamy na wieści.
Witaj Załamana. Może ten pierwszy cykl od odstawienia jest jakiś inny niż zwykle. Najlepiej zrobić test mniej więcej w dniu kiedy powinna być @
Ja tez pomyslalam ze nas zablokowali za nieodpowiednie tresci w stosunku do watku 😀. Dodac posta nie moglam to pomyslalam ze zacytuje i moze wejdzie. -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Złamana to spróbuj jutro siknac 😉 który to będzie dpo? No albo idz na tą betę dla świętego spokoju 😉
aLunia nic mi nie mów o porodzie.. też bym chciała komuś zapłacić za znieczulenie 😛 jak każda chyba hehe
Dla świętego spokoju pójdę ba betę.
Powiedzcie mi dziewczyny czy muszę się jakoś specjalnie do niej przygotowywać ?