Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele CUDO!!! Gratuluje drugiego synka. Ignaś śliczne imię 🥰 zdjęcie boskie. Mi jak dr robiła to byłam pełna podziwu, że taki podobny do pierwszego syna ☺️
Ostatnio wokół mnie same chłopaki się rodzą, Adele zawiedziona?Adele27 lubi tę wiadomość
-
Adele wspaniale gratulacje cieszę sie, że wszystko jest ok
Kasia niech moc będzie z TobąKasia 1805, Adele27 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Kasia mi tez mega ciezko, dzis mam gorszy dzień chyba za dużo sie narobiłam ale jak tu nie sprzątać czy prac, ale wyszło mi chyba schylanie się do pralki bo teraz mamy jechać na trening i nie mogę się podnieść 🙉🙈
-
Adele najważniejsze że wszystko dobrze 💓😍 super. Chłopaki są fajne 😉😊😊 młoda jesteś to jeszcze będzie cza s na zastanowienie nad trzecim 😁😜
Adele27 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
AdelaX wrote:Adele CUDO!!! Gratuluje drugiego synka. Ignaś śliczne imię 🥰 zdjęcie boskie. Mi jak dr robiła to byłam pełna podziwu, że taki podobny do pierwszego syna ☺️
Ostatnio wokół mnie same chłopaki się rodzą, Adele zawiedziona?
Troszkę tak... Syn też chciał siostrę 😛 mąż gdzieś tam w głębi widziałam,że też liczył na córkę hehe ale jest dobrze 😉 ważne,że jest i wszystko jest dobrze 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 16:34
Kasia 1805, AdelaX, mother84, pola89 lubią tę wiadomość
-
Aaaa i łożysko mam z przodu więc dlatego też mogę ruchów tak nie czuć mocno
Załamana robisz jutro betę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 17:07
-
Dove love dzieki, ja mam dzisiaj 33 tyd, 6 dzień hehehe
Adele ja już po 12 tyg jak mi dr powiedziała ze coś tam widzi to wiedziałam ze będzie syn ale jestem wręcz zdziwiona bo nie jestem zawiedziona. Gdzieś tam siedzi myśl ze fajnie byłoby mieć córeczkę ale no coz. A myślicie o trzecim? 😜DoveLove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Aaaa i łożysko mam z przodu więc dlatego też mogę ruchów tak nie czuć mocno
Załamana robisz jutro betę ?
Tak z samego rana jadę zrobić
Ale chyba zaczęłam siebie za dużo objawów wmawiać... co chwilę mnie mdli albo mam zgage...
Jeszcze (chyba z tego wszystkiego ) latam co chwilę do łazienki, bo rozbolal mnie żołądek...
Dobrze ,że jutro będę wiedzieć co i jak,bo oszaleje -
Kasia 1805 wrote:No to zrób jak u Aluni 😉
Haha samo się zrobi
Ale spoko bo mi się wydaje że też pewnie będzie trzecia dziewczynkaKasia 1805 lubi tę wiadomość
-
aLunia a chciałabys chłopaka ?
Adelax ja bym chciała 3 ale mąż nie chce. A wiem,że by trzeba było się starać dość szybko żeby się sytuacja nie powtórzyła...
Złamana to trzymam kciuki za jutro 🤞 który to będzie DC ? -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:aLunia a chciałabys chłopaka ?
Adelax ja bym chciała 3 ale mąż nie chce. A wiem,że by trzeba było się starać dość szybko żeby się sytuacja nie powtórzyła...
Złamana to trzymam kciuki za jutro 🤞 który to będzie DC ?
Jutro będzie 30 dc -
Adele super że wszystko dobrze to najważniejsze aa z córką... Może sama się ustrzeli
Załamana trzymam kciuki za bete.
Mother, Hugo jak tam? Ja w końcu zaczęłam śluzować4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyHugo87 wrote:Ja myślę że u mnie już po owu także czekam na rozwój wydarzeń z tego jednego 💓😜 😂
Termin @ mam akurat na wyjazd do Spa ech pech
Ja jeszcze żyje nadzieją i mam nadzieję, że beta będzie pozytywna 🙏❤Adele27 lubi tę wiadomość