Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taaaa bardzo się cieszę,że syn ma tyle wolnego... 🤦😒✌️
Evs,Adelax jak u was ?
Ja właśnie skończyłam robić piernik. Wkurzona jestem 😡 bo od rana robię a mąż oczywiście śpi ... Mówiłam mu,że w weekend mamy trochę roboty,że sama nie będę zapierdzielac przed świętami to wczoraj się pokłóciliśmy na wieczór o bzdure-film heh i wygonilam go z sypialni. Więc będzie miał focha i nic pewnie dziś nie zrobi 😠 z chęcią też bym chciała to wszystko walić ale zrobi ktoś za mnie ? Nie.. trzeba było szukać faceta co gotować umie wrrr
Ps.maz śpi w salonie ale nie rusza mnie to i włączyłam wszystko tv, choinke,swiatla i nawalalam w kuchni garami (mamy aneks) 😁 a on dalej śpi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 09:37
Iza34, mother84 lubią tę wiadomość
-
Adele no to foch gigant skoro walenie mu nie przeszkadza hahah czasem trzeba się pokłócić żeby oczyścić atmosferę 😃masz racje sama się robota nie zrobi
Mój teraz musi wszystko sam bo ja tu leżę, ale nawet po cichaczu mnie to cieszy ☺️
Ciśnienie się unormowalo wiec myśle ze mnie jeszcze poobserwuja i może w pon wyjdę. Na to liczę. Dzis miałam jeszcze jakieś kontrolne badania
A jak staraczki?pola89 lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Czy wasze dzieciaki, te starsze szkolne tez ida do szkoly dopiero 7 stycznia?
-
Kasia 1805 wrote:U nas idą już 2 i 3, potem jeszcze chodzą 7-10, ale nie wiem czy jak ja będę w szpitalu to tatuś ogarnie wszystko i dodatkowo starszego do przedszkola🙈 A od 13 u nas ferie.
Kasia nie martw się jak będzie trzeba to tatuś ogarnie, u nas od czwartku jakoś musi ogarniać sytuacje 😁
Kasia my tez ferie od 13 ego, jakie jesteś województwo?😜 -
nick nieaktualnyA ja nie wiem kiedy w mazowieckim ferie, ale cos mi sie zdaje ze albo 2 tura albo na samym koncu. Muszę sprawdzic to się dobije.
A my a raczej oni czyli maz i corka stroili choinke i jest nieskonczona, ja dopiero jem sniadanie, ale chociaz pospalam do 8, malutka nakarmiona, przewinieta 2 razy i spi. Upierdliwe to sciaganie pokarmu przed karmieniem, w nocy raz mi sie nie udalo bo byl placz.
Adelax mam nadzieje ze na swieta cie wypuszcza. Dobrze ze cisnienie sie unormowalo.
Adele to niezle z tym spaniem męża przy garach. Sama wiem ile to mozna narobic halasu tak zupelnie "niechcacy". -
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Ja łódzkie ☺️
Ja nic nie naszykowalam bo nie było czasu ale mój bąbel już się sam na szczęście ubiera 🙂
Moja musi miec cel zeby sama szybko sie ubrala. Jakby nie poganial to moze do obiadu by zdazyla sie ubrac 😂. Ale ubrania tez sama wybiera. Najgorzej ze urosla i przytyla a ja tylko odkladam. Sukienki z lata za male, gatki za krotkie w stanie, bluzki opiete. Trzeba obkupic w nowe wieksze. Ale ma malo ruchu, poza tym idzie w męża i robi sie z niej kawal baby. -
Iza34 wrote:A ja nie wiem kiedy w mazowieckim ferie, ale cos mi sie zdaje ze albo 2 tura albo na samym koncu. Muszę sprawdzic to się dobije.
A my a raczej oni czyli maz i corka stroili choinke i jest nieskonczona, ja dopiero jem sniadanie, ale chociaz pospalam do 8, malutka nakarmiona, przewinieta 2 razy i spi. Upierdliwe to sciaganie pokarmu przed karmieniem, w nocy raz mi sie nie udalo bo byl placz.
Adelax mam nadzieje ze na swieta cie wypuszcza. Dobrze ze cisnienie sie unormowalo.
Adele to niezle z tym spaniem męża przy garach. Sama wiem ile to mozna narobic halasu tak zupelnie "niechcacy".
-
Pola, gratulacje, sliczny maluch
Ja tez mam sporo roboty w domu, trzeba posprzatac, pomalowac jedna sciane na korytarzu, o gotowaniu nie mowie bo to dopiero w poniedzialek sie wezme. Jeszcze prezenty popakowac, dobrze ze choinke ubralismy wczesniej. No a maz ma dzis wigilie z pracy wiec za duzo mi nie pomoze. Jutro tez moze byc roznie wiec od samego rana bede glosno sprzatac haha .pola89 lubi tę wiadomość
-
Evs
Powodzenia! 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 11:23
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny