Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele no wiem, ale mąż wczoraj poszedł i kazałam kupić płytkowe jakiejkolwiek i dwa różne. Ehhhh. A wczoraj na tym bobo to po 5 min była ta druga na bank. Ok. Czas pokaże. Jednak nadal myślę że to ciąża. Czuję sie w zasadzie normalnie, lekko cmi podbrzusze, trochę może piersi czasem bolą
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele27 wrote:Kasia a czemu jeszcze chca przytrzymać mała w brzuszku ? Ja urodziłam w 38+1 to już bezpieczny czas. Czy są jakieś inne powody ?
Evs jak synek ?
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Chłopaki grają w PS4 a ja wcinam piernika z kawka 😁☕☕ a mały szaleje w brzuchu
A ja w pizamie 😭. Nie ogarniam dzis niczego. Corka tez w pizamie sklada lego, nie chce isc do kosciola, w kuchni balagan, wszedzie balagan, torby z prezentami a u córki sterta kartonow po prezentach. My dzis w domu zostajemy. Oczy mi sie zamykaja bo niewiele spalam. -
nick nieaktualny
-
mother84 wrote:Adele no wiem, ale mąż wczoraj poszedł i kazałam kupić płytkowe jakiejkolwiek i dwa różne. Ehhhh. A wczoraj na tym bobo to po 5 min była ta druga na bank. Ok. Czas pokaże. Jednak nadal myślę że to ciąża. Czuję sie w zasadzie normalnie, lekko cmi podbrzusze, trochę może piersi czasem bolą
-
Kasia aha rozumiem 🙂
Jak to jest z tymi cesarkami ? Bo właśnie znajoma mi mówiła,że umawiaja na 39tyd jakoś a jak się poród wczesnej sam zacznie to co? To trzeba wtedy sn rodzić ?
-
Kasia no to oby już Cię ten ból nie łapał i żebyś dotrwała do przyszłego roku 😘
Też ciągle zaglądam co u AdelaxKasia 1805 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adelax może w trakcie albo już z maluszkiem 🥰🥰
Jeny kto przede mną jeszcze rodzi ? Kasia Ty a później już ja ...???😲😲😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 11:14
-
Mother, cudowna wiadomość, gratuluję 🥰
Adelax niech moc będzie z Tobą 😁
aLunia łączę się w bólu, bo u rodziny męża też czuje się dziwnie.. jeszcze Młody chyba coś podłapal wczoraj od kuzyna, który charlał jakby płuca miał wypluć. Wstał rano i kicha i pokasłuje. Ech, życie -
Adele27 wrote:Kasia aha rozumiem 🙂
Jak to jest z tymi cesarkami ? Bo właśnie znajoma mi mówiła,że umawiaja na 39tyd jakoś a jak się poród wczesnej sam zacznie to co? To trzeba wtedy sn rodzić ?
-
nick nieaktualnyAch te rodzinne spotkania. Moj mąż niby od Mikolaja polozyl pod choinka rozgi i szwgierka sie pofukala bo jej dzieci sa grzeczne. To juz te dzieciaki lepiej z zartami to przyjely, moja corka tez. Tesc oczywiscie jeden temat- ksieza i kosciol wtedy ja odchodze od stolu, tesciowa- jej punkt widzenia zmienia sie w zaleznosci z kim rozmawia, o innych rzeczach nie wspomne. Ale dzis cisza i spokoj bo ani gosci ani w gosci.
Ufff, wreszcie sie ubralam. Rekord bratowej w chodzeniu w pizamie pobity bo nie dosc ze juz 12 to jeszcze święta. -
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Wtedy to pewnie pod pełną narkoze i na stół. Ale nie wiem, siostra koleżanki dwóch synów urodziła cc, a potem córkę 4 kg coś urodziła sn, także nie wiem jak to jest.
To po dwoch cc mozna sn?
Jsk jest planawana cc a zacznie sie samo wczesniej to trzeba szybko do szpitala i w zależności od sytuacji na ogol zdążą z wkluciem.
Mi dzis sie snilo to znieczulenie ze szybko i sprawnie poszlo. A potem chodzilam do wszystkich znajomych i chwalilam sie ze mam piekna druga corke 😁. -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:To po dwoch cc mozna sn?
Jsk jest planawana cc a zacznie sie samo wczesniej to trzeba szybko do szpitala i w zależności od sytuacji na ogol zdążą z wkluciem.
Mi dzis sie snilo to znieczulenie ze szybko i sprawnie poszlo. A potem chodzilam do wszystkich znajomych i chwalilam sie ze mam piekna druga corke 😁.
-
Niestety tak, nie nastawiam Się na krócej, bo myślałam ze wyjdziemy dzisiaj i dupa Jaś miał wynik 10 a po dwóch dniach skoczyło na 17, teraz ma podłączona kroplówkę z immunoglobuliny... ehhh lekarka pocieszała, ze najgorsze za nim, ze nie wymagał transfuzji... mam nadzieje, ze z dnia na dzień będzie lepiej...
myślicie, ze mogą mnie wypisać ze szpitala, a dziecko zostawić? Muszę dopytać...
Ciekawe jak u Adelax ✊ -
Evs u nas tak robią.. matka do domu a dziecko zostaje. I przychodzisz codziennie do szpitala. Nie będą raczej cię trzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 13:23