Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Też jestem ciekawa jak tam Adelax
Nie pojechałam do teściów na obiad 😁😎 niedobra synowa 😛 leżę do góry brzuchem bez kitu zmęczona jestem. Nastawiam się psychicznie na odwiedziny znajomych hehWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 13:25
-
Evs u nas zostawiają akurat mamę z dzieckiem. Gorzej jak cię wypiszą a potem dziecku wróci żółtaczka to już tylko dziecko przyjmują. Trzymam kciuki, żeby to jednak szybciej udało się zbić.
Adele mój mąż mowił, że w ciąży wszystko mi wolno także się nie przejmuj, odpoczywaj
Adelax czekamy na wieści. -
evs6 wrote:Niestety tak, nie nastawiam Się na krócej, bo myślałam ze wyjdziemy dzisiaj i dupa Jaś miał wynik 10 a po dwóch dniach skoczyło na 17, teraz ma podłączona kroplówkę z immunoglobuliny... ehhh lekarka pocieszała, ze najgorsze za nim, ze nie wymagał transfuzji... mam nadzieje, ze z dnia na dzień będzie lepiej...
myślicie, ze mogą mnie wypisać ze szpitala, a dziecko zostawić? Muszę dopytać...
Ciekawe jak u Adelax ✊ -
nick nieaktualnyEwi a wy co tak dlugo? Cos z malutka nie tak?
Ja ze starsza bylam 8 dni, najpierw ja mialam wypis i czekalam 2 dni na nia. Teraz bym nie dala rady tyle wytrzymac w szpitalu. I w sumie z dziewczyn z listopada ja jako jedna z nielicznych bylam tylko 3 dni w szpitalu, tsk to dziewczyny byly dluzej. -
Na szczęście zostaje normalnie na oddziale z synkiem! Już się z tym jakoś pogodziłam, byleby właśnie już tu nie wracać!
Najgorzej z moim straszakiem, tęsknie za nim strasznie. Zastanawiam się czy ma mi go mąż przywieźć, czy to go jakoś nie rozstroi.... mąż mówi, że póki co jest bardzo dzielny... i niechętnie podchodzi do mojej propozycji:/ -
Iza34 wrote:Ewi a wy co tak dlugo? Cos z malutka nie tak?
Ja ze starsza bylam 8 dni, najpierw ja mialam wypis i czekalam 2 dni na nia. Teraz bym nie dala rady tyle wytrzymac w szpitalu. I w sumie z dziewczyn z listopada ja jako jedna z nielicznych bylam tylko 3 dni w szpitalu, tsk to dziewczyny byly dluzej. -
Kurka a Adelax jeszcze nic nie napisała? Myślałam, że już może będą jakieś wieści.
Ja Wam powiem, że dziś nie mogłam się na niczym skupić...ciągle myślałam o tym teście. Boję się, że czar pryśnie...ale wczoraj ten test był pozytywny, był bladzioch, ale pozytyw. A dziś bardziej czuły i takie coś. Ja nic tam nie widzę teraz...a jeśli to jakieś poronienie samoistne? Ehhh najgorsze, że jestem u rodziców i nie zrobię jutro testu.. dopiero w pt... oszaleję do tej pory
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Kurka a Adelax jeszcze nic nie napisała? Myślałam, że już może będą jakieś wieści.
Ja Wam powiem, że dziś nie mogłam się na niczym skupić...ciągle myślałam o tym teście. Boję się, że czar pryśnie...ale wczoraj ten test był pozytywny, był bladzioch, ale pozytyw. A dziś bardziej czuły i takie coś. Ja nic tam nie widzę teraz...a jeśli to jakieś poronienie samoistne? Ehhh najgorsze, że jestem u rodziców i nie zrobię jutro testu.. dopiero w pt... oszaleję do tej pory
-
Kasia 1805 wrote:Współczuję Ci tej niepewności, aż mi Cię szkoda 🌷
-
mother kurcze to jeszcze dzien niepewności.. ale myśl pozytywnie ❤️
Też myślalam,że już wieści od Adelax będąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 20:11
-
Dziewczyny przepraszam ze dopiero teraz ale nie miałam jak bo jestem tak pokuta ze reka odmawiała mi posłuszeństwa, nie mogli założyć mi wenflonu no miałam tak obrzęknięte rece a poza tym jak tylko się wkłuwały to żyła pękała mówiły ze gruba skóra. Nawet pielęgniarki od anastezjologa nie dawały rady, pozniej się w końcu udało ale mam chyba z 20 wkłuć cały czas mnie przepraszały
Poród zakończony Cc. Opowiem pozniej więcej. Tymus kawał klocka 4130 i 59 cm ☺️
A 2 dni temu mówiono ze 3400
Iza tez tak myśle ze stres puścił i pojawiły się skurcze, poruszałam się tez trochemother84, evs6, Adele27, pola89, DoveLove, Kasia 1805, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AdelaX gratulacje! Dużo zdrówka dla Was😘
AdelaX lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Adelax gratulacje! Witamy Tymusia na świecie ♥️♥️♥️
Evs powiem ci że na moją córkę bardzie źle wpłynęła wizyta w szpitalu. Płakała mężowi dobra godzinę, była tak rozżalona i smutna. Nie rozumiała dlaczego ona nie może z nami zostać w szpitalu. Miała przyjechać na następny dzień ale odpuściliśmy mimo, że jej obiecałam. Miała 4.5 wtedy niby duża niby rozumiała ale emocje wzięły górę.
Mother wrrr idź na spacer i kup gdzieś test bo same tu zejdziemy z nerwów.
Ewi a jakieś prognozy na wyjście?
Ja w szpitalu leżałam w sumie 5 dni bo jeszcze na patologii wcześniej. Dla mnie psychicznie okropnie. Wyszłam na własne życzenie, mimo że Wiki miała bilirubinę 11. Lekarka chciała mnie zatrzymać ale jak widziałam, że przez weekend nic nie robią to miałam dość. No i dobrze zrobiłam, bo wyszlam w niedzielę a w poniedziałek było już dobrze.AdelaX lubi tę wiadomość
-
Adelax gratulacje 😍 😍
AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adelax gratulacje 🥰 kawał mężczyzny 😁
Mother, myślę że to przez to że jeszcze kilka dni do @, to różnie wychodzi, wierzę, że następny test już pokaże ładne dwie kreseczki ☺️ Melisę zaparz sobie, nie myśl za dużo, choć wiem że to niełatwe 😘
Ewi, przykre to, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu 🙄 trzymam kciuki żeby udało się wyjść jak najszybciej.
AdelaX, mother84 lubią tę wiadomość
-
Adelax
Gratulacje! ❤️ Bożonarodzeniowy Tymuś ☺️AdelaX lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy