Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny 😘 wiecie jakoś tak dziwnie to przyjmuje - z takim spokojem. Dziś stwierdziliśmy z mężem że absolutnie to do nas noe dociera. No bo jak bez lekarzy, badań, leków? Ale do tych starań pochodziłam inaczej niż do pierwszych. Wiedziałam że to proces i że na pewno nie uda się w pierwszym cyklu. Teraz się spinam co powiem w pracy i jaka będzie decyzja szefowej 😕
A teraz potrzebuje kogoś do kompletu bo z kim będę rodzic i uzalac się na ciążowe dolegliwości?
Ha co do trzeciego dziecka to mój lekarz mówi że jak kobieta chce to umie zrobić tak że będzie 🤣
Wiera ja też się mega cieszylam jak po laparo miałam śluz i skok (mierze temp) wtedy kobita jest spokojna że wszystko działa jak należy 😊4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Adele27 wrote:😭😭😭😭 Dlatego coraz częściej myślę o porodzie i się boje 😭😭😭😭
Wiera u mnie 3 też by musiało być wpadka 😁Adele27 lubi tę wiadomość
-
Kasia 1805 wrote:A ja wręcz przeciwnie, nawet ostatnio mąż się pyta czy się stresuje, a ja mówię - czym? Porodem? 😅 Absolutnie, jak już to raczej tym czy mnie od razu zostawią i opieką po, ale to też tak średnio bo w sumie to już 3raz i wiem czego mam się spodziewać raczej 😉
U mnie bedzie sn dlatego się boje.. cesarki pewnie bym sie nie bała tylko samopoczucia po.. ale w sumie nigdy nie wiadomo jak się skończy poródWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 11:41
-
Muszę w ogóle lekarza w czw zapytać do kiedy dziecko ma czas żeby się głowa w dół ułożyć bo póki co dostaje kopniaki na dole i po prawej stronie więc pewnie ma głowę u góry 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 11:42
-
Adele moja się odwróciła w 38 czy 39 TC już nie pamiętam a miałam już termin cesarki więc spokojnie
Ja się też boje porodu, boje się czy psychicznie to wszystko uniose bo to jednak wpadka, wcześniej miałam inne podejście... -
Adele27 wrote:U mnie bedzie sn dlatego się boje.. cesarki pewnie bym sie nie bała tylko samopoczucia po.. ale w sumie nigdy nie wiadomo jak się skończy poród
-
No ja teraz z doświadczenia mogę powiedzieć ze drugi poród krótszy i szybciej doszłam do siebie. Gdyby nie ta sytuacja z cisnieniem to nie miałabym się o co przyczepić wiadomo tylko ze mogło bolec mniej 😁 ale już naprawdę dochodzę do siebie nie czuje tego bólu po cięciu prawie.
A czy Wasze maluszki w nocy po każdym karmieniu łapią mocniejszy sen? Bo u mnie jest z tym problem -po kąpieli tak nawet do 3 h a potem pobudki co 10 mini może ok 2-3 złapie mocny sen. Macie sposób żeby było lepiej, czy może to się unormuje? A może dawać mleko z dwóch piersi od razu? Bo daje z jednej usypia przy cucku odkładam i się wybudza -
AdelaX mi położna kazała dawać z dwóch, a nawet i wracać do pierwszej na tzw.deser. Ale mój to był gigant. On pół kg na tydz przybieral, pozniej zwolnił ale i tak na 4 miesiące ważył 8,5 kg 😅🤭 zarl poprostu 😉🤦♀️ a ja po trzech miesiącach zgubiłam ponad 20 kg 😄😄
Miśkowa zamówiłam inofem 🤣 kiedyś piłam już, pamiętam że miałam mała insulinę dzięki niemu. U mnie owu chyba dziś. 💪💓Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hej! Przychodzę do Was z zapytaniem o bankowanie krwi pępowinowej Ponieważ wątek dotyczy już kolejnej ciąży macie na pewno większe doświadczenia w styczności z tematem Jak to u Was wyglądało? Bankujecie pierwszych dzieci? Planujecie kolejnych? Czy nie?
-
Wczoraj był bój 😂😂😂 cala noc trzymałam Hahha więc może coś tam w końcu doleci 🤭😆😆
Dziś zobaczymy czy będzie powtórka 😄Kasia 1805, aLunia, evs6, AdelaX, Paula_071, mother84, Emrica lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Adele27 wrote:Dziewczyny co rodziły ost jak u was ? Jak maluszki ? Adelax, ewi, evs 🙂 chyba nie pominelam żadnej
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny