Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa pensja po l4 jest super nie wiadomo co za to kupić Mother s jeśli mogę zadać pytanie... To jak wyglądają Wasze "seksy"? W sensie jak często? Bo ja w tym cyklu robiłam testy owu i wspolzylismy tylko na początku plodnych a potem dopiero jak test był pozytywny i dzień po bo czytałam że przy słabym nasieniu lepiej nie za często. Sama jestem mega zdziwiona że ten test wyszedł, ja już miałam umowiona wizytę w klinice a wyników bety jeszcze nie ma4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
aLunia wyręczyć nie wyręczy za dużo,bo dźwigać nie może przez dwa miechy, sport też po 2-3 miesiącach, oszczędzać się przez miesiąc. Współżycie jak będzie się db czuł to po 2 tygodniach więc możemy już w tym cyklu się nie wstrzelić. Ogólnie ma też taka pracę, że dali po tyle zwolnienia. Zwykle dają 2-3 tyg.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Miskowa seksy to wyglądają tak, że zwykle zaczynamy koło 9-10 DC co 2 dni (czasem jak się nie chce to co 3, ale raczej co dwa) i tak 4-5 seksow i tyle😝😝😝
Miśkowa ja rok temu też miałam umówiona wizytę w klinice, w połowie października mieliśmy termin, a pozytywny test był na początku października 😊rzutem na taśmę. Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że limit nieszczęść wyczerpałam i teraz będzie nam tu wszystkim już z górki! 😌Miśkowa lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyWiera wrote:Miśkowa, trzymam kciuki za betę 😌 Kreseczka jest jak nic 😎
Iza jakąkolwiek decyzję podejmiesz odnośnie karmienia niech będzie Twoją, walczysz, konsultujesz, moim zdaniem nie masz sobie nic do zarzucenia :* Jestem pełna podziwu za determinację 👍
Dopoki na ryjek nie padne. A to nastapi szybko-2 godz.spania i super dieta matki karmiacej- sniadanie o 9- kanapki, obiad o 16-tez kanapki, i tyle na dzis. Ale to przez wyjazd do wa-wy. Musze sie poprawic o ile kuchnia sama nie wyjdzie z brudu 😳. A tymczasem noga bujam wozek, w reku laktator, druga w komorce.
Miskowa zagladam i czekam na wyniki. -
Chyba tych wyników już dziś nie będzie nie wiem po co mi powiedziała że będą. Jak jutro się pojawią to dam znać.
Mother tak pytam bo kurde z córką (po mojej laparo jak mialam pierwsza owu) zrobiliśmy tak samo jak teraz i też zaskoczyło ale wtedy było tyle składowych... A teraz to tylko ja pilam inofem a mąż czasem brał te suple jak pamiętał 🤣
Ja też mam nadzieję że w końcu wszystkim nam się uda4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Jest 75,9. Teraz czekanie do wtorku na przyrost - oby.
Adele27, aLunia, AdelaX, Emrica, DoveLove, KAL, mother84, evs6, Wiera, jangwa_maua, pola89, Paula_071, Hugo87 lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miśkowa, piękna beta. Kciuki za przyrost!!😊
Miśkowa lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Miskowa gratulacje 👏🏻
U nas jakoś leci, narazie nie mam na co narzekać bo mały nie jest jakoś super wymagający. Nocki takie sobie, budzi się średnio co 2-2,5h...
za to starszak czasami tez mnie drażni, ale wiem, ze jego zachowanie jest wynikiem chęci zwrócenia na siebie uwagi... także ćwiczę cierpliwość, chociaż czasem jest ciężko głównie przez niewyspanie... ale może jeszcze z tydzień i się przyzwyczaję. Mąż od wtorku wraca do pracy w dodatku na 2 zmiany wiec czeka mnie hardcore....
byliśmy dzisiaj na sesji noworodkowej i wyszły piękne zdjęcia, nie mogę się doczekać efektów 😍Miśkowa lubi tę wiadomość
-
Evs jak czytam o tym budzeniu się co 2h 😅 to dopiero do mnie dociera co nas znów czeka 😱 my już tacy wygodni jesteśmy.. 😛 trzeba będzie znów zacisnąć zeby i tak jak piszesz ćwiczyć cierpliwość choc myślę,że będę miała teraz inne podejście do malucha niż wtedy kiedy urodziłam mając 21 lat 😉
Sesja noworodkowa super 🥰🥰 ja się zastanawiam nad sesja brzuszkowa z 1 ciąży nie mam żadnych ładnych zdjęć.. a fajna pamiatka zawsze takie fotki