Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Dobra zrobiłam suwaczek
Dziewczyny w ciąży czy wy dzisiaj też takie bez sił jesteście? Ja cały dzień sobie praktycznie. Dobrze, że mąż w domu pracuje to Wiki przypilnuje. A ją znowu rozkłada, gorączkę ma
-
Cześć dziewczyny!
Od niedawna śledzę Wasz wątek.
Ja 5,5 msc po CC. Pierwsza ciąża była cudem, gdyż u męża b. duże problemy z nasieniem.
Niedługo(za2-3msc o ile wróci okres) chcielibyśmy przymierzyć się do starań o rodzeństwo dla Tadzia
Syn to straszny cycoholik, aż się trzęsie za cycy W ciągu dnia mam wrażenie, że jest przy piersi non stop. Noce są za to idealne. Ostatnie karmienie 20:00 a kolejne 7:00. Czytałam, że brak nocnych karmień sprzyja szybszemu wróceniu owu, któraś z Was ma takie doświadczenia i może potwierdzić?Problem męski:
Nigdy nieleczone wnętrostwo
Morfologia 0% - 24.09.2018
Plemniki w ejakulacie 15 mln - 24.09.2018
Żylaki powrózka nasiennego - operacja 29.10.2018
18.07.2019 Tadzio -
Adele jednak dziś byłam, wynik ma być po 18. Zdjęcia nie mogę dodać bo zapisało mi się na karcie sd i nie mogę się do niego dokopac.
Witaj Manhattan! Na się nie wypowiem w kwestii owu bo starałam się po zakończeniu karmienia. Swoją drogą podziwiam że tak szybko się decydujesz na kolejne powodzenia4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa to czekamy na wyniki 😊
Manhattan powodzenia😁 jeśli nie ma przeciwwskazań po cc to trzymam kciuki żeby szybko owulki wróciły i zaskoczyło 😁😁Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
https://naforum.zapodaj.net/592f6bc90115.jpg.html
Emrica, AdelaX lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa nawet troszkę bardziej niż cień cienia bym powiedziała czekamy na wyniki. A tak w ogóle też się tak kiepsko czułam w terminie @
Adele ale super z tym wózkiem ja kolejny rok będę śmigać z tym samym aż mi się znudziło Ale szkoda mi kasy na nowy. Warsztat zamknięty 😂
Manhattan ja dostałam @ po 7 tygodniach od porodu, córka w nocy nie jadła w ogóle więc pewnie z tego. Trzymam kciuki i też podziwiam -
Miśkowa wrote:https://naforum.zapodaj.net/592f6bc90115.jpg.html
Kreseczke widać 😁 to zaraz wyniki będą 🤞🤞
aLunia noo tylko nic mi się nie podoba.. wszystko na jedno kopyto...a ten co mi się podoba kosztuje 3tys 😭😭 2w1... -
Manhattan wrote:Cześć dziewczyny!
Od niedawna śledzę Wasz wątek.
Ja 5,5 msc po CC. Pierwsza ciąża była cudem, gdyż u męża b. duże problemy z nasieniem.
Niedługo(za2-3msc o ile wróci okres) chcielibyśmy przymierzyć się do starań o rodzeństwo dla Tadzia
Syn to straszny cycoholik, aż się trzęsie za cycy W ciągu dnia mam wrażenie, że jest przy piersi non stop. Noce są za to idealne. Ostatnie karmienie 20:00 a kolejne 7:00. Czytałam, że brak nocnych karmień sprzyja szybszemu wróceniu owu, któraś z Was ma takie doświadczenia i może potwierdzić?
Mi doktor po drugiej cc powiedział, że to oczywiście mój wybór, ale żebym za np.pół roku nie wróciła i nie oznajmiła że jestem w ciąży. Ale my chcieliśmy różnicę 2lata i tak prawie nam wyszło. No i stwierdził, że dobrze że ciąża ulokowala się na tylnej ściance ze względu na szew.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 17:56
-
Miśkowa druga kreska jest! Ogromne kciuki za prawidłowy przyrost bety fajnie, że tak szybko Wam się udało! W pierwszej ciąży trochę się naczekałaś, więc super 😊
Manhattan witaj 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 18:07
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hej, świeżo zaciazone mam pytanie 😀. Do terminu miesiączki mam tydzień i dziś wyskoczył mi drugi pryszcz na buzi obok tego który pojawił się w okolicy owulacji . Tych na dekolcie nie liczę 😋. Czy to raczej zwiastun okresu czy jest szansa że to przez zarodek?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Hej, świeżo zaciazone mam pytanie 😀. Do terminu miesiączki mam tydzień i dziś wyskoczył mi drugi pryszcz na buzi obok tego który pojawił się w okolicy owulacji . Tych na dekolcie nie liczę 😋. Czy to raczej zwiastun okresu czy jest szansa że to przez zarodek?
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Mi zawsze pryszcze wychodzą przed @ ale teraz jak się okazało, że ciaza to wyglądałam okropnie takie wielkie krosty mi powychodziły.
Adele no rozumiem bo siostra też właśnie wybierała i to samo, jak coś się podobało to już cena wysoka. -
A mnie tak zalało, że szok. Myślałam rano, że dziś jest lepiej, ale wcale nie. Normalnie potop szwedzki i to jeszcze z mega skrzepami.
Miśkowa jak tam wynik? 😊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Właśnie o to pytam czy to możliwe też przy ewentualnej ciąży. Ja to mam dziś pecha.... Telefon utopilam który dopiero przyszedł z naprawy, mam nadzieję że się jutro włączy... I na dodatek chyba ucho mi przewiało.... Dobrze że mojemu 2 latkowi nic nie dolega[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziś nie. Bardziej dzień przed @ bolał mocno, bo w Sylwka brałam 4 tabsy✌️ teraz normalnie jak przy @. Mąż już w domu. Ma miesiąc zwolnienia. Wszystko spoko, tylko jak pomyślę o jego pensji za ten czas😲😲😲no, ale trudno, wszystko w szczytnym celu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 18:41
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother pamiętam, że po poronieniu też mnie tak zalało. Dobrze, że już nic nie boli.
Ale długo to zwolnienie. Kobiety też dostają tyle po laparoskopii czy jednak u mezczyzny to bardziej skomplikowane? Sory ale nie zagłębiałam się totalnie w temat.
A kiedy można współżyć? Tak z ciekawości pytam.
Mother chociaż cię wyręczy w jakiś obowiązkach domowych