Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza34 wrote:Dobrze to bylo przez 4 tyg. Dziecko bylo wazone w szpitalu i tydz.temu w piatek bo pojechalismy do pediatry, w miedzyczasie przez 4 tyg. Nie byla wazona. a od piatku czyli 6 dni przybrala tylko 130g. To o czyms swiadczy.
Ja do tej babki nie mam zadnych zarzutow. Rozmawialam z 3 cdl, z 2 przez telefon i kazda radzi to samo- karmic, odciagac pomiedzy karmieniami i dokarmiac z butelki.
Takie przybieranie na wadze świadczy tylko o tym, że dzieci rosną i przybierają na wadze skokowo. Jeśli Twoje dziecko będzie tylko na mm i przybierze 100g to się nie przejmuj.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
evs6 wrote:Mother kciuki za meza✊✊
Plan działania jest wiec musi być dobrze :*
Iza już Ci pisałam, nie biczuj się, ze kp nie wychodzi... Nam może jest łatwiej powiedzieć, „a nie dawaj butli”, bo nie jestesmy w Twojej sytuacji.... swoją droga niewiem dlaczego jedni nie maja problemów z kp, a drudzy już tak... chociaż faktycznie wypowiedz cdl jest trochę kontrowersyjna 🤔
Ja za to mam problem z sikaniem synka, w nocy za każdym razem jak się obudzi - ma zasilany bok ubranka na którym leżał... Nosz szału dostaje jak mam za każdym razem go przebierać 😤 w jedna noc 3-4 przebiorki! myślicie ze ma za małe pieluchy? Czy o co chodzi? Sikusiaka zawsze daje w dół, szczelnie zapinam, a i tak mokry....evs6 lubi tę wiadomość
-
Iza rób jak sama uważasz. Moja siostra pierwszą córkę karmiła piersią chyba ze 3m-ce, potem pokarm znikł i tyle. Drugą córkę to z półtorej roku, nawet dłużej niż ja, a wcześniej bardzo mi się dziwila, że ja po rok karmilam obu. Zaraz zobaczę jak to będzie u mnie, bo w końcu to będzie dziewczynka czyli po 2chlopakach to mega odmiana, a jak się trafi panna maruda to pomimo że wcześniej nie miałam problemów z kp to teraz mogą być 🙈
-
Mother mąż już w domu?
Co do pieluch to nie wiem ale może rzeczywiście warto na noc dać większą
Dziewczyny zrobiłam rano test bo fatalnie się czuję i chciałam z czystym sumieniem wziąć tabletki i kurde wyszedł cień cienia (czułość 25, 12 dpo)... Mąż też mówi że go widzi. Zrobiłam zdjęcie ale mało na nim widać i nie wiem jak wstawić na forum (nigdy tego nie robiłam )4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyMiskowa super. 12dpo i test 25 i cien cienia.
Kasia twierdzisz ze chlopakow latwiej wykarmic piersia? Dobra teoria 😂.
Spalam 2-2,5 godz. Tak to ja dlugo nie pociagne. Sam laktator bez ssania dziecka nie daje rady. Trzeba chyba wywiesic biala flage kp. -
Miśkowa mam nadzieję, że test się nie myli trzymam kciuki. Idziesz na betę?
Ja dziś jadę po męża, bo o 13 ma być wypisany. Mnie to ogólnie zalało po tym wszystkim. I jeszcze skrzepy takie ble...całą noc spać nie mogłam, myślałam, że się wykrwawię. Ale już jest lepiej.
Evs6 to może być za mała pieluszka.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Mother to dobrze że dziś wychodzi, jednak co w domu to w domu
Iza kiedyś słyszałam że dzieci czasem się cofaja i chcą robić to co dzidziusie ale nie sądziłam że dotyczy to też starszych dzieci
Kasia a jak kaszel? Przeszło?
Wiecie jakoś na razie podchodzę do tego na chłodno ☺️ zastanawiam się nad bęta bo jak pójdę dziś albo jutro to następna dopiero we wtorek więc nie wiem czy jest sens. Póki co marze o koldrze i łóżku bo to przeziębienie mnie pokonało4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Iza34 wrote:Miskowa super. 12dpo i test 25 i cien cienia.
Kasia twierdzisz ze chlopakow latwiej wykarmic piersia? Dobra teoria 😂.
Spalam 2-2,5 godz. Tak to ja dlugo nie pociagne. Sam laktator bez ssania dziecka nie daje rady. Trzeba chyba wywiesic biala flage kp.
Niedługo będę miała porównanie to zobaczymy 😜
-
Miśkowa wrote:Mother to dobrze że dziś wychodzi, jednak co w domu to w domu
Iza kiedyś słyszałam że dzieci czasem się cofaja i chcą robić to co dzidziusie ale nie sądziłam że dotyczy to też starszych dzieci
Kasia a jak kaszel? Przeszło?
Wiecie jakoś na razie podchodzę do tego na chłodno ☺️ zastanawiam się nad bęta bo jak pójdę dziś albo jutro to następna dopiero we wtorek więc nie wiem czy jest sens. Póki co marze o koldrze i łóżku bo to przeziębienie mnie pokonało
Kciuki za dobry przyrost bety ✊Miśkowa lubi tę wiadomość
-
Ja dzis ciezka noc pobudki chyba co półtorej godziny 🙈 jestem dzis do d...
Miskowa trzymam kciuki ✊
Mój synek cofnął się faktycznie do etapu dzidziusia bo jest po prostu zazdrosny ale już trochę lepiej pierwsze doby po powrocie ze szpitala były ciężkie. Miałam wrazenie ze celowo robi na zlosc i bardzo mnie drażnił mam nadzieje ze to hormony
-
AdelaX wrote:Ja dzis ciezka noc pobudki chyba co półtorej godziny 🙈 jestem dzis do d...
Miskowa trzymam kciuki ✊
Mój synek cofnął się faktycznie do etapu dzidziusia bo jest po prostu zazdrosny ale już trochę lepiej pierwsze doby po powrocie ze szpitala były ciężkie. Miałam wrazenie ze celowo robi na zlosc i bardzo mnie drażnił mam nadzieje ze to hormony
-
Miśkowa zrób dziś i powtórz jak możesz w pn. Chyba, że w pn nie możesz tak czy siak trzymam kciuki za dobry przyrost.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 11:06
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
U mnie niestety lab są zamknięte w święto, zobaczę chyba że mąż będzie miał ciśnienie to pójdę dziś albo jutro
mother84 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Aaaaa zapomniałam że w pn święto u nas też zamknięte są
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Dobra zrobiłam suwaczek
Dziewczyny w ciąży czy wy dzisiaj też takie bez sił jesteście? Ja cały dzień sobie praktycznie. Dobrze, że mąż w domu pracuje to Wiki przypilnuje. A ją znowu rozkłada, gorączkę maMiśkowa, Adele27 lubią tę wiadomość
-
Alunia polubiłam za suwaczek a potem doczytalam resztę. Ja też dziś jakaś bez sił jestem i jeszcze to przeziębienie4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)