Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza
Moja kuzynka ma dzieci z cc rok po roku, a następne po 2 latach (sierpień 2009, październik 2010, listopad 2012). Na pewno większe ryzyko w ciąży, choć u niej było wszystko ok.
Kasia 1805, Iza34 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kasia powodzenia
A jeśli chodzi o wagę itd to ja jestem evenement jakiś. Pierwsza ciąża 7 hg, druga 6 kg. Pierwszy porod bóle parte 10 minut, drugi poród bóle parte 5 minut. Więc rodze ekspresowo. Figura super chuda. Nawet lekarz po porodzie nie mógł sie nadziwić że od razu płaska jestem. Ale jedno mi zostało: zagrożenie wypadniecia macicy po 4 tyg od porodu mam ćwiczyć inaczej operacja fuck...Kasia 1805, Hugo87 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, właśnie wciągam kropkowki, a skurcze mam już takie bolesne 😦 bo są z kręgosłupa niestety. Ok.9:00 mają już zaczynać, także przed 10:00 powinno być już po wszystkim.
pola89, evs6, Adele27, DoveLove, agulineczka, Paula_071, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Iza
A pytając o cc, to planujesz kolejne dziecko w najbliższym czasie? 😀Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kasia powodzenia! Czekamy na fotki!
Ewi - brzmi groźnie z ta macica, w jaki sposób to zostało zdiagnozowane?
Ja jestem dzisiaj wrakiem człowiek, łeb mi pęka, pobudki co 2h! Starszak rano awanturę jeszcze zrobił, ze śniadanko tylko z mama, a miałam odespać.... Eh
-
evs6 wrote:Kasia powodzenia! Czekamy na fotki!
Ewi - brzmi groźnie z ta macica, w jaki sposób to zostało zdiagnozowane?
Ja jestem dzisiaj wrakiem człowiek, łeb mi pęka, pobudki co 2h! Starszak rano awanturę jeszcze zrobił, ze śniadanko tylko z mama, a miałam odespać.... Eh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Dziewczyny boli mnie piers w jednym miejscu tak jakbym miala zastoj, jest twarde i bolesne ale nie jest cieple czy czerwone. laktator tego nie sciaga. Z tej piersi sciagnelam kilka ml. Przydalo by sie dziecko spad pachy. Co robic?
-
Kasia powodzenia! Pewnie już trzymasz malutką w ramionach
Iza mi się też tak robiło ale ja nie umiałam tego ściągnąć laktatorem, dopiero po 2 dniach dziecko odetkalo więc próbuj z prysznicem i ciepłymi okladami no i pilnuj może tego miejsca i w razie czego do położnej albo lekarza.
Dziewczyny ja w tym roku też 33Hugo87 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
A czuję się ok, popołudniami dopada mnie zmęczenie że muszę sobie drzemke uciąć (jak jest możliwość) i jak jestem glodna to mnie mdli. Boję się ataku mdlosci bo w ostatniej ciąży pierwszy trymestr był katorgą. Wizytę mam na 23.01 a endokrynologa na 22.01 (umówiłam ją 2 lata temu 🤣)4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Iza34 wrote:Dziewczyny boli mnie piers w jednym miejscu tak jakbym miala zastoj, jest twarde i bolesne ale nie jest cieple czy czerwone. laktator tego nie sciaga. Z tej piersi sciagnelam kilka ml. Przydalo by sie dziecko spad pachy. Co robic?
-
aLunia wrote:Kasia powodzenia czekamy na malutka ♥️
Ja też nocka z głowy, Wiki pół nocy wymiotowała.
Evs a syn nie chodzi do przedszkola?
Niestety nie, w lutym dopiero kończy 3 lata i próbujemy gdzieś się dostać, ale wszędzie marnie z miejscami