Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
PAP trzymam mocno kciuki 🤗
Pamiętam jak ja byłam na pierwszym usg, to musiałam wrócić za kilka dni bo wg OM I lekarza zarodek był za mały. A później taki duży chlop rósł 😋😉 w tedy nawet przez myśl mi nie przeszło że jest coś nie tak,ale byłam zielona w temacie ciąży itp.
Na szczescie dziś się czuje w miarę ok, tydz temu po urodzinach do 16 poprostu zdychalam 🤦♀️🤮
🤦♀️😉
Zdrowia nie mam juz żeby tak szaleć 🤭😬 do mamy będę jechać i na dwór z synkiem pójdziemy bo dziś pięknie u nas słoneczko świeci, trzeba korzystać 😊
U mnie 17 dc. Nie wiem kiedy owu była, ale ❤️ w 11 dc były w "tym czasie". I później już po płodnych. Wiadomo że nie przewiduje ciąży z tego 😂 choć szansa jest niby zawsze 🤣Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Calanthe, od wtorku nie było kolki na szczęście, podaje te sab simplex i biogaia. Robię masaże brzuszka, staram się często kłaść na brzuszku, nawet mały polubił spac tak. Jak popłakuje to klade na brzuszek termoforek. Ale mam taki problem ze bardzo często je po prostu placze i nie jesteśmy w stanie go często uspokoic i mam wrazenie ze nie mam mleka ale naciskam i jest, nie wiem o co chodzi.. przez to kilka razy dałam mu mm bo aż piszczał przy tych cyckach. Widać było ze jest głodny a nie może zlapac i wrzeszczy kilkanaście minut bez opamiętania. Nie wiem czy to nie problem np ze wzmożonym napięciem bo się przy tym mega napina. Może go mięśnie bola hm.. jutro dzwonie do pediatry żeby dała skierowanie bo chce to sprawdzic
Mnie rodzice dzis zapraszali ale chyba skuszę się na leniwa niedziela z odrobina lekkiego sprzątania ☺️
Adele a ja wlasnie robię kawkę i oczywiscie jakiś słodycz sobie zapodam ☺️
Chciałam dzisiaj pare rzeczy zrobić, m. In prasowanie i zmiana pościeli zobaczymy czy mały mi da. Jest mąż wiec będzie łatwiej
Hugo u nas wiatrzysko jak nie wiem chyba darujemy sobie spacer. Ah jak ja bym z Tobą poimprezowała 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 12:16
-
U mnie też mocno wieje więc nie wychodzę lepiej jeszcze z synem. Zrobiłam pranie, kurze poscieralam, nadrobiłam lekcje z synem i się teraz lenie. Korzystam poki mogę bo się skończy niedługo 😉
Adelax ja o słodyczach już nie będę wspominać.. choć na czekoladę czy cukierki nie mam w ogóle ochoty ale na pączki, ciasta ojjj taaaaa .. i codziennie robię budyń ✌️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 13:11
-
Hugo przykro mi
Oj mi się też marzy kawa ale nic z tego ani jedzenie ani płyny nie wchodzą
Adela u mnie też było tak że plakala, jak nacisnelam cyca to leciało ale jak już wzięłam laktator to tylko parę kropli było więc czasem wieczorem musiałam dokarmic ja mm.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:Hugo przykro mi
Oj mi się też marzy kawa ale nic z tego ani jedzenie ani płyny nie wchodzą
Adela u mnie też było tak że plakala, jak nacisnelam cyca to leciało ale jak już wzięłam laktator to tylko parę kropli było więc czasem wieczorem musiałam dokarmic ja mm.
Miśkowa u mnie @ dopiero za tydzień, 😂😂😬Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
O widzisz Miskowa ciekawe o co chodzi tym dzieciaczkom, ze starszym nie pamietam takich sytuacji.. jak laktatorem ściągam to tez nic nie leci, zdarza się to wieczorami ale nie w każdy. Nie chce za często podawać mm bo się przyzwyczai ale co jak co po mm spi ciągiem 4-5 h😉
Adele ja tez pączki i bułeczki do kawy❤️
Emrica tule ☺️ -
nick nieaktualny
-
Calanthe, piękny byłby prezent, ale ten cykl jest jakiś dziwny, dziś znowu jakiś śluz mi się pojawił, nic już nie kumam 🙈 A to już 17dc i myślałam że owu była w czwartek. No nic..pożyjemy zobaczymy. A u Ciebie jak temperatura?
O rety taka spiąca jestem i z jednej strony bym chciala już wieczór, żeby się położyć spać a z drugiej nie chce się kłaść spać bo jutro już do roboty 😶 chyba kawkę jakaś zrobię, oj imprezy fajne ale potem ciężko na następny dzień 😁 -
Ja mam dzisiaj stresa bo corka jutro wraca do przedszkola po ponad 2 tygodniach chorowania a ja uwaga ...wracam do pracy po 4 latach . Martwi mnie to troche bo ona taka chorowitka i ciekawe jak to bedzie jak dalej tak bedzie chorowac a ja juz taka dyspozycyjna nie bede. Masakra
-
Hugo! Przepraszam! Miało być do Emrici.... Mam nadzieję że to pomyłka na odwrót i za chwilę będę gratulować
Ehh imprezy... Kiedy to było 🤣 mam nadzieję że jak "wyjdziemy z pieluch" to sobie odbijemy
Adela u nas też były dni że nie chciała dojadac a czasem jak złapała butlę to myślałam że wciągnie i ta butelkę urodziła się duża więc może potrzebowała więcej a częstsze przystawianie (bywało i 13 razy na dobę) nie zwiększyło laktacji ale piła moje mleko do 10 miesiąca potem wolała pokarmy stałe a cyc był dla "rozrywki".
Pap ściskam kciuki za jutro!4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:Hugo! Przepraszam! Miało być do Emrici.... Mam nadzieję że to pomyłka na odwrót i za chwilę będę gratulować
Ehh imprezy... Kiedy to było 🤣 mam nadzieję że jak "wyjdziemy z pieluch" to sobie odbijemy
Adela u nas też były dni że nie chciała dojadac a czasem jak złapała butlę to myślałam że wciągnie i ta butelkę urodziła się duża więc może potrzebowała więcej a częstsze przystawianie (bywało i 13 razy na dobę) nie zwiększyło laktacji ale piła moje mleko do 10 miesiąca potem wolała pokarmy stałe a cyc był dla "rozrywki".
Pap ściskam kciuki za jutro!
Miskowa mam to samo! Butelki mało nie wciągnie, może tez ze jest duży, on 10 stycznia ważył 4500 a dzis wazy 5500🙈 dobrze przybiera bo naprawdę dużo je ale co robic jak ciagle płacze 😢 i dzis znów szarpanie przy cycku i to w dzień a nie wieczorem ...
I co dawałas długo to mm? Często tak robiła? Pamiętasz?
Miskowa a tez ulewala dużo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 18:03