Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Brałam clo i dupka HSG robione ok. Teraz mam większą dawkę progesteronu bi niski jest miałam w tym miesiącu wizytę u gin endometrium ładne pecharzyk pękł śluz też.... A staramy się jakies 1,5 roku z tym że 1 rok to już się przykładamy.
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ogólnie po porodzie nie zabezpieczamy się w ogóle także może i ten czas dłuższy byćJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Calanthe cały czas myślę o Was, wysyłam ciążowe wirusy i czekam na wiadomości o dwóch kreskach.... Tylko brakuje mi sił żeby pisać. Czuję się jak wrak a jeszcze cały czas dziecko ze mną w domu - w zeszłym tygodniu ta trzydniówka a teraz zapalenie oskrzeli. Mąż też przeziebiony ale wierzę że jeszcze kilka tygodni i będzie lepiej
Hugo trzymam kciuki za kolejny cykl, może lekarz coś wymyśli.
Dziewczyny zdrówka dla Was i waszych rodzin. A pogoda rzeczywiście zwariowala!4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ja okresu dostalam 6,5 tyg po porodzie i akurat w ten dzień miałam wizytę u gina i od razu antyki wzięłam. JAkie bierzesz przy kp?
Limetic. Ale chyba wybiore to co mam i koniec, libido dno totalne a nawet jak juz chcemy to susza totalna ze nawet z zelem nie daje rady. Skorka za wyprawke. -
nick nieaktualny
-
Nadzieja witaj i powodzenia ☺️
Widzę ze te choróbska wszedzie... eh niech już przyjdzie wiosna
Ale jak taka pogoda to chociaż mi nie szkoda ze na dwór nie możemy wyjść 😉
Ja zawsze Wam staraczkom przesyłam pozytywne wibracje 😚 -
nadzieja_86 wrote:Brałam clo i dupka HSG robione ok. Teraz mam większą dawkę progesteronu bi niski jest miałam w tym miesiącu wizytę u gin endometrium ładne pecharzyk pękł śluz też.... A staramy się jakies 1,5 roku z tym że 1 rok to już się przykładamy.
Ja też byłam na clo, na aromku , hsg też było, hormony ok... i niestety długo nam zeszlo..Dobrze,że masz proga po owu skoro jest za niski. Niestety każda by chciała znać ta złota receptę żeby się udało.. szkoda,że to nie takie proste 🙁 są tu dziewczyny ktore się starają więc w kupie raźniej 😉 teraz też będziesz miała stymulację ? Czy bez ? Ja zaszłam na cyklu z lemetta może tego twoja gin by sprobowala skoro z clo się nie udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 15:15
-
Teraz na wizycie byłam bez stymulacji bo clo właśnie się skonczylo na ten cykl i owu piękna bez nich testy pozytywne pękło teraz brałam tylko progesteron.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja obys nie zagoscila tu na dlugo ze staraniami.
Nie no dziewczyny tym razem musi byc dziewczynka bo mnie tak ciagnie do warzyw,ze na szybko leczo musialam robic bo bym sie skichała jak bym nie zjadla 😂😂😂 z synem zarlam sledzie w smietanie. Teraz fuuuj!Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap, mnie w pierwszej ciąży odrzuciło od ryb i miałam fazę na pomidory ze szczypiorkiem, a w drugiej odrzuciło od mięsa i miałam fazę na zółtą paprykę. I mam dwóch chłopaków
Mother, nie masz co gdybyć tylko znaleźć dobrego lekarza i jezdzic do niego nawet to 70km jesli Ci zależy.
Byłam dzisiaj w pracy w odwiedzinach. Tak mi zawiało na parkingu, że ledwo utrzymałam wózek z dzieckiem. Gdy wkładałam go do auta odjechał wózek mimo blokady. MA-SA-KSA.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pap no to dziewczynka jak byk!
Hugo wrrrr przeklęta @
Czy wasi faceci są też tak trudni jeśli chodzi o remont? Ja mam dość a jeszcze nic się nie zaczęło. Musimy zrobić pokój dziewczynkom, bo teraz starsza ma taki malutki. Razem będą miały duży, a ten mały w przyszłości będzie syna. To on najchętniej starocie by pozostawiał bo wszystko szkoda wyrzucić. Gdzie niektóre rzeczy są z czasów jego młodości 😂🤦 -
aLunia mój też coś tam trzyma ale bardziej pamiątki z wojska 😛 i nie chce ich wyrzucić. A tak to nie ma problemu z takimi sprawami gorzej sam remont hahaha doprosić się żeby się zabrał za coś .. wrrrr
A mój syn jakiś podejrzany.. poliki czerwone oczy szklane.. oby znów coś się nie zaczynało... Na jutro mamy kupione bilety do kina mielismy z synem iść na film jaaaaa.... 🤦 -
Alunia u mnie prędzej to tak jak u Adele. Często nie wiem ile muszę się nagadać żeby coś zrobił.. a on to traktuje jako czepianie się non stop.. teraz po remoncie tez mamy pare niedociągnięć ale jest usprawiedliwiony ze względu na dziecko ☺️
PAP życzę z całego serca dziewczynki 😻 -
Mnie teraz też odrzucało od mięsa, w poprzednich ciążach również. Ale wcześniej musiałam pić gazowane z teraz niekoniecznie plus czułam się fatalnie, najgorzej z wszystkich ciąż.
A to mojego też ciężko zagonic no ale nie ma wyjścia. Wcześniej ten pokój był graciarnia to mi nie przeszkadzało ale czas najwyższy się pożegnać. No i niestety chomikuje, nawet ubrania mu ciężko wyrzucić. -
Wiem wiem,ze wrozenie z zachcianek na jedzenie to dalej wrozenie hehe ale coreczka mogla by byc synka mam fajoskiego ale kopia 99% tatusia (nie wyprze sie w zyciu) to fajnie by bylo jak bym teraz sobie coreczke urodzila (niesamlwite jest to,ze plec juz przy polaczeniu komorek jest ustalona a teraz to tylko trzeba czekac az dobry ginek odganie a i z tym czasem sa niespodzianki choc z synkiem wiedzialam juz w 12tc jak dostalam krwawienia i mnie w szpitalu badali, taki byl ze lubil wszystko pokazywac hehe).
Alunia brzuch masz juz duzy? Ja mam duza opone sadła na brzuchu wiec to ze troche urosl to tylko widze po tym,ze guzik w spodniach musze odpinac bo cisnie strasznie.
Od 22czy23.02w lidlu ciuchy ciazowe-robie z rana szturm.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt