Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeniosłam sobie wizytę teraz na pon. Będę po @ akurat to lepiej. Zobaczy czy pęcherzyki już widać przynajmniej. W sb pojadę na jakieś badania te podstawowe. 😊
Adele27, calanthe, AdelaX, Miśkowa, DoveLove, Wiera lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 08:47
calanthe, Hugo87, Iza34, mother84, AdelaX, pap86, jangwa_maua, pola89, Emrica, Miśkowa, DoveLove, Ewi28, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Pap no teraz aż taki duży nie jest ale na początku robiła mi się taka bania jak w 9 msc, szczególnie wieczorami był dramat.
Adele piękny brzusio ♥️
Hugo fajnie że tak szybko udało się zmienić wizytę.
Jeszcze niby mówią, że dziewczynka zabiera urodę mamie. A ja z dziewczynami wyglądałam bardzo ładnie hehe jak to brzmi ale cera super i włosy też. A teraz do około 15 TC miałam takie pryszcze jak nigdy w życiu i włosy bez składu i ładu.Adele27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Adele ijaaa ładny brzuszek 🤩 i końcówka tuż tuż 😁
Podobno po kształcie brzuszka, też można płeć poznać. Ciekawe ile w tym prawdy 🤔 chociaż podejrzewam, że to może bardziej się sprawdza
Mi z ksztaltu brzucha wrozyli chlopaka. Taaa... -
aLunia wrote:Pap no to dziewczynka jak byk!
Hugo wrrrr przeklęta @
Czy wasi faceci są też tak trudni jeśli chodzi o remont? Ja mam dość a jeszcze nic się nie zaczęło. Musimy zrobić pokój dziewczynkom, bo teraz starsza ma taki malutki. Razem będą miały duży, a ten mały w przyszłości będzie syna. To on najchętniej starocie by pozostawiał bo wszystko szkoda wyrzucić. Gdzie niektóre rzeczy są z czasów jego młodości 😂🤦
-
Adele duży piękny brzuszek a to zaszłaś będąc tu a forum.
Zanim was troszkę poznam pewnie minie sporo czadu.
Dziewczyny też taki macie senny dzień ja pije kawę w pracy i najchętniej bym przytuliła poduszkę. 😔😴Adele27 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
A dziewczyny mam pytanie do tych co brały progesteron po odstawieniu (ja biorę przez 10 dnipo owu) to po jakim czasie testowaliście i przyszła @Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Adelax ale przystojniak z tego twojego synka 🥰
nadzieja ja po tych 10 dniach testowałam jak negatyw to miałam odstawić i w 2-3dni przychodziła @ a jak test pozytywny to brać dalej
nadzieja tak zaszłam na forum 😉
Ja w dwóch ciążach w sumie wyglądam podobnie. Prócz wagi 🤣 Brzuch do przodu mocno idzie. Choć teraz jest większy niż w 1 ciążynadzieja_86, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Ja też lubię odzież z Lidla cena do jakości ok.
A u mnie @ się rozkręca 😔
A żeby prowadzić tu kalendarz to jest jakiś abonament wcześniej nie byloJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Pap ja sobie kupilam leginsy ciazowe w Lidlu ale to wcześniej i noszę je do dziś 😛 rosna razem z moim brzuchem 😅 są spoko a tak to mam jeszcze dżinsy z h&m mama
nadzieja nooo kiedyś nie było abonamentów .. niestety to zmienili.. jak chcesz prowadzić wykres czy po prostu kalendarzyk to jest taka apka fertility friends tyle,że po angielskunadzieja_86 lubi tę wiadomość