Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda a Tobie by się nie przydał taki wózek łączony dla dwójki dzieci? Że jedna część z gondolka mała i
druga spacerówkowa? Bo jak się bobas urodzi to Twój synek będzie miał niecałe dwa latka to też na dalekie spacery nie da rady dreptać koło gondoli;)Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Jak mieszkalam w bloku to kupilam u-locka do rowerow i zapinalam na klatce na dole do jakiejs kraty i tam stal wozek i znosilam tylko dziecko
a mieszkalam na 4pietrze bez windy!
Teraz na szczescie mieszkam w 1/4domu wiec mam ogrodek, przedpokoj i nie bede musiala dzwigac wozka uff! Wczoraj dzwonilam do swojej chrzestnej-bardzo sie ucieszyla z wiadomosci i zyczyla mi coreczki (oj jak bym chciala! Ale czuje,ze to chlopak hehe). A dzis jade do tesciow ale moj mąz nie pozwolil mi mowic(on jest na szkoleniu i wcale nie dlatego,ze chce razem ze mna powiedziec tylko on dalej mi swiruje,ze to za wczesnie ze to ze tamto
)musze go naprostowac jak wroci do domu. W ogole nie rozmawia za bardzo ze mną o ciazy, ciagle jakies strachy. Wrrr
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap, z moim było tak, że ledwo mu powiedziałam to już chciał do rodziców swoich dzwonić.. mówię poczekaj, za wcześnie jeszcze może się coś stać itd. A on ok, ok, nie wiedziałem. I co.. potem byliśmy za jakies 2-3 tygodnie na obiedzie a ten w trakcie rosołu nie wytrzymał i do teściowej "babcią będziesz!" prawie się zakrztusiła tą zupą wtedy 😆 Myślę, że już niedługo Twój mąż poczuje się na tyle pewnie (toć musi brzuch zobaczysz żeby uwierzyć 😁), że będziesz musiała go powstrzymywać żeby każdej napotkanej osobie nie chciał opowiadać o ciąży 😁
-
No właśnie też się zastanawiam czy nie będziemy trzymać wózka w piwnicy. A są takie podwójne ze gondolka i spacerówka??
-
nick nieaktualnySameriver wrote:Hej. Powiecie mi proszę jak brać clo. Mam 2x1 od 2dc do 6dc i nie wiem czy brać 2 tabletki rano czy rano i wieczorem... ?
2 razy dziennie 1 tabletkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 15:57
-
Lucecita dzieki,ze pytasz. Samopoczucie ok
od paru dni mam popoudniowe mdlosci ale do przezycia (zwykle jak mam za dluga przerwe w jedzeniu). Tylko te wzdecia mnie meczą bo wtedy brzuchol jak balon az boli. Ae potem w nocy sie odgazowuje 😂😂😂 biedny maz w sypialni hehe.
-
Co tam kochane?? Ja zaraz idę Kacperka kąpać
Najgorsze, że mdłości mnie ciągle męczą, jeszcze szczęście w tym wszystkim że nie wymiotuję
A tak się zastanawiam jak to z brzuchem jest bo w pierwszej ciąży brzuch było widać koło 5 miesiąca a jak to jest w 2 ciąży?? -
Jagodazdw92 wrote:Co tam kochane?? Ja zaraz idę Kacperka kąpać
Najgorsze, że mdłości mnie ciągle męczą, jeszcze szczęście w tym wszystkim że nie wymiotuję
A tak się zastanawiam jak to z brzuchem jest bo w pierwszej ciąży brzuch było widać koło 5 miesiąca a jak to jest w 2 ciąży??Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Jagodazdw92 wrote:Co tam kochane?? Ja zaraz idę Kacperka kąpać
A tak się zastanawiam jak to z brzuchem jest bo w pierwszej ciąży brzuch było widać koło 5 miesiąca a jak to jest w 2 ciąży??
U mnie o wiele szybciej było widać w 12tyg był przeze mnie i męża zauważalny. I przytyłam dwa razy więcej niż w 1 ciąży 🤦Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Z tym tyciem to moge teraz gora 10kg przytyc
nie wiem jak to zrobic jak mi sie w 2trym wlaczy ssanie 😥😥😥 ale to wiosna bedzie to moze warzywami zagryze.
Co do brzuszka to po mnie juz widac ale przez te wzdecia wstretne 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 19:51
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:54
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
U mnie w pierwszej ciąży kolo 5 miesiąca ale przed ciążą ważyłam 48kg a mam 160cm wzrostu w czasie ciąży przytyłam 12kg a teraz ważę 55
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ola to na stałe przebywasz w Holandii?
No to już długo to na pewno ogarnij temat leczenia, dziewczyny tu na wątku pisały jakie badania najlepiej zrobić
Pamiętaj ze od jednego ❤️ tez może się udac☺️ U mnie w szczęśliwym cyklu było dwa razy -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :