Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia. Te normy są bardzo rozbieżne. To że objawów nie masz czy piersi przestały boleć nic nie znaczy. Powtórz w poniedziałek bete i sprawdź czy prawidłowo przyrasta. Na razie się nie denerwuj i nie martw. Trzymam kciuki
-
Zgredek, Marcycha jeden wynik o niczym nie świadczy, potwierdza tylko ciążę. Trzeba zrobić koleją betę po 48h i zobaczyć jaki będzie przyrost. A co do wyniku to każde laboratorium ma inne kryteria dlatego trzeba robić w tym samym, żeby wynik był wiarygodny. Nie macie też chyba pewności kiedy owulacja była? Nie zamartwiajcie się. To na pewno nie pomoże.
01.2017 - ciąża biochemiczna -
EwaaBan- mój też w rozjazdach,a mam też nadzieję,że jakoś się uda.
I uwaga dziewczyny news, mój ostatnio stwierdził,że chce drugie dziecko...tylko ciekawe czy przejdzie to w czyn . Mam nadzieję,że tak i już pod tym względem nie będę się stresować. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 16:59
magdis lubi tę wiadomość
-
Zgredek, marcycha - gratulacje! I nie zamartwiać się wynikiem bety, powtórzyć i zobaczyć czy przyrasta.
Ja w pierwszej ciąży też nie robiłam bety, jeden test, potem ginekolog i dopiero badanie. Na pełnym luzie ;P
Wasp - ja jestem na pograniczu, aktualnie wskazuje mi niedowagę. Ciążę bez problemu donosiłam, przytyłam prawie 20 kg, ale po porodzie chyba po miesiącu wróciłam do swojej wagi.
jangwa - no widzisz, super! Ale on zmienia zdanie :p
Odzyskałam komputer!
A no i witam nowe staraczki
-
jangwa
To oby już pozostał w tym przekonaniu
u mnie pojawił się śluz zabarwiony lekko krwią...więc wszystko jasne... na dniach @ ... zeżarłam cała białą czekoladę na pocieszenie a wieczorem z mężem - piwooo ehhh -
Dziewczyny trzymam kciuki za ładny przyrost bety no i gratulacje oczywiście
A u mnie dupa w tym cyklu:( rano pojawiły się jakieś czerwone nitki w sluzie, teraz różowe plamienie, normalnie @ się chyba rozkręca 4 dni za wcześnie! !! Jeszcze tak mi się w głowie kręci od rana jakbym miała zemdlec:/ ale się wk. ...am
-
Katka to mamy ten sam cel... Dziewczyny dawac tu jeszcze jakies 2 kreski.
Marcycha piersiami sie nie martw, to zaden wyznacznik. Mgabraz bolec, raz nie. Tak jak dziewczyny pisza ponow bete, a w sobote i w niedziele mozesz powtorzyc test i spojrzec czy kreska nie blednie (oczywiscie test musi byc tej samej marki). Tylko czy az tak wariowac? Postaraj sie na weekend jakos odstresowac.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Nowym dziewczynom - hurtem - hellooo
Wasp, jak zaszlam w pierwsza ciaze, to przy wzroscie 175cm wazylam 50kg Szczudlo WYpchnelam 4kg syna bez problemow
katka, a jak dlugo sie juz starasz?
jangwa, ale te chlopy to sie kurde zdecydowac nie moga! Super wiadomosc60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele piwko jak nic sie dzisiaj nalezy
Jangwa fajnie, ze maz zmienil zdanie, oby juz tak zostalo. Powtorz sobie wyniki, bo wrzesien byl juz dawno i moglo sie sporo zmienic. Ja ostatnie wyniki robilam w sierpniu i byly duzo gorsze.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny