Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele do poniedzialku @ powinna przyjsc. Siklam rano i bialutko. No ale nie liczylam na nic, chyba sie przyzwyczailam juz. W przyszla niedziele koncze 34 lata, po cichu liczylam na prezent, ale coz.
U mnie 13 odwrotnie - 31 bedzie teraz... Do porzygu juz mam dosyc60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Mam jeszcze Clo na jeden miesiac. Z jednej strony moze nie powinnam przy PCOS i bez monitorowania, ale sie zastanawiam... Co myslicie? Ostatnia szansa? Co nas nie zabije, to nas wzmocni. I tak czekam na laparo.
Dopadlam w koncu normalny termometr, bo mialam dwa elektroniczne i sa do dupy. Moze dla odmiany pomierze tempke choc raz Bo testy owu wychodza zazwyczaj cudnie, ale bez temperatury nie wiem, czy jajco sie uwolnilo, czy sobie znowu siedzi i bruzdzi60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny jestem tu nowa. Korzystam z serwisu juz 2 miesiace ale nigdy nie pisalam na forum. Staram się juz jakiś czas o drugie dziecko.
Dzis byłam na beta hcg i wyszedł mi wynik 32.51 w 11dpo. Czy to oznacza ciążę???wg rozpiski na wynikach chyba tak ale jakos nie chce mi sie wierzyc bo testy sikane wychodza negatywnie:/wtorek-sroda powinnam mies okres
Co o tym sądzicie?
pozdrawiam -
Nadia83 wrote:Adele, Lucc, Kat musi się udać !!!
Ja po tym poronieniu jakoś zawięta się bardziej zrobiłam i też mam nadzieję na sukces
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualnyHej,
u mnie spektakularny spadek tempki i 13 cs....
Kat
jak nigdy nie miałaś monitoringu i nie wiesz jak Twoj organizm reaguje na clo, to bez sensu trochę.
dobrze, ze idziesz na laparo, ostatnio czytałam na innym wątku, że dziewczyna starała sie 2 lata, zrobili laparo, okazalo sie, ze jajowody niedrozne i jakies zrosty na macicy, zaszla w ciaze jeszcze w tym cyklu, w ktorym byla laparoskopia!
Nadia
a Ty mialas w koncu HSG ?
czytalam, ze po HSG duzo dziewczyn zachodzi, czesto zaraz w cyklu z HSG.
-
Luci szkoda,że ten cykl sie tak skończył dla nas zapowiadalo sie tak ładnie ja wczoraj miałam dołek dziś już się pogodziłam z tym faktem..
Zgredek jak u Ciebie ? Widziałam na innym wątku,że chyba nie najlepiej