Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziś odebralam wczorajszy wynik. Beta 9440
Czyli prawie 200%Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 10:34
Emrica, mother84, Adele27, calanthe, AdelaX, Iza34, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Jagoda gratulacje 😉
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother modlilam sie zeby bylo chociaz te 66% na + a tu az tak uroslo. Nie spodziewalam sie tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 11:02
-
Jagodazdw92 wrote:Mother modlilam sie zeby bylo chociaz te 66% na + a tu az tak uroslo. Nie spodziewalam sie tego
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dzięki kochane :* a ciekawe co ii w piatek lekarz powie. Kurcze tak poszlam do niego bo u mojej brak terminow ale jak teraz pojde to juz do mojej sie zapisze bo do niej mam najwieksze zaufanie. Od lat do niej chodzilam
-
nick nieaktualny
-
Wiera wrote:Angina
Poprzednią miał...miesiąc temu
Ech.
Ale moze angina wirusowa? Ja miałam taką dwa razy miesiąc po miesiącu. rób wymaz z gardła z posiewem, nie ma sensu faszerować go antybiotykiem gdy to nie bakterie.
Adel, a nie mówili Ci, że mogą odwrocic dziecko?
We Wrocławiu zakaz odwiedzin w szpitalach.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula nic mi nie mówi o odwracaniu dziecka ale czytałam o tym i nie wiem czy bym się na to zgodziła..
Właśnie boje się zeby u mnie też nie było brak odwiedzin jak urodzę wrrr -
Paula, ale czas przy posiewie aż się wyhoduje wszystko (lub nie) to nie przypadkiem około tygodnia? Miałam tydzień go z gorączką blisko 40 stopni trzymać i czekać na wynik? A jak wyjdą paciorkowce to ups, może będzie miał tylko do tego zapalenie ucha czy płuc a mięsień sercowy ominie? Nadużywanie antybiotyków to jedno, a ryzykowanie zdrowiem nieswoim to drugie. Akurat ten pediatra nie zleca antybiotyku na kazde czerwone gardelko i "faszerowanie" ma tylko przy anginie, inne infekcje ogarniamy bez.
-
nick nieaktualnyOczy na zapalki i przetrwac dzien. O której wasze maluszki sie budza? Moja ok.6, od 5 juz sie wierci i kweka a dzis juz od 5.30 nie spi. Wymiekam. Nic dziwnego ze spie po 4 godz.na dobe a mąż jeszcze smie powiedziec ze wior sie ze mnie robi. Jak ja w nocy nie spie i nie jem tylko wodę pije, z reszta w dzien tez nie jem, jestem na 3 posilkach no bo nie mam kiedy. Wczoraj wam pokazalam ze taki smieszek i akurat wczoraj byl oplakany dzien a ja sama, nosilam i nosilam i czekalam na meza. No ale dzis raniutko nachylam sie nad nią bo widzę ze oczy wielkie (jeszcze ciemnawo bylo) a ta usmiech od ucha do ucha 😍. jak sie obudzi wyspana to uśmiechy i dobry humor.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 07:33
-
Też się strzeliłam z terminem porodu ehhh u mnie jeszcze nie ma zakazu ale tak bardzo się boje,że w końcu bedzie..
aLunia tak z mężem. Nie wyobrażam sobie żeby go przy mnie nie było 😭😭😭 i fakt,że jeszcze może nie byc odwiedzin mnie dobija.. -
Iza34 wrote:Oczy na zapalki i przetrwac dzien. O której wasze maluszki sie budza? Moja ok.6, od 5 juz sie wierci i kweka a dzis juz od 5.30 nie spi. Wymiekam. Nic dziwnego ze spie po 4 godz.na dobe a mąż jeszcze smie powiedziec ze wior sie ze mnie robi. Jak ja w nocy nie spie i nie jem tylko wodę pije, z reszta w dzien tez nie jem, jestem na 3 posilkach no bo nie mam kiedy. Wczoraj wam pokazalam ze taki smieszek i akurat wczoraj byl oplakany dzien a ja sama, nosilam i nosilam i czekalam na meza. No ale dzis raniutko nachylam sie nad nią bo widzę ze oczy wielkie (jeszcze ciemnawo bylo) a ta usmiech od ucha do ucha 😍. jak sie obudzi wyspana to uśmiechy i dobry humor.