Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Calanthe gratulacje☺️ Będzie dobrze 🙂
Adele kciuki za wizytę nie denerwuj się !
Ja zaczęłam wczoraj plamić, ale dzis już mniej. Jestem 9 tyg po porodzie, możliwe ze tak szybko okres? Bo już od dłuższego czasu nie miałam plamiencalanthe lubi tę wiadomość
-
Miśkowa, Pap już prenatalne jak to zleciało 🥰
U mnie już chyba po owu, bo piersi takie tkliwe mam. No ale nic rekreacyjnie mąż mi obiecał że dziś nie uśnie wieczorem 😆 Mnie w tym cyklu już wszystko jedno.
Mother oj tak, wiosna dobrze by na psyche podziałała, miejmy nadzieję że już niedługo nas przytuli i da siłę do działania -
Calanthe i ty tak spokojnie o tym piszesz ?! Przecież to piękne krechy!! Gratulacje! ❤️❤️ Na pewno kropek da radę 💪 przeziebienie na takim etapie myślę,że nie ma nic do rzeczy 😉
Ps. Ile dpo jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 10:24
calanthe lubi tę wiadomość
-
Adelax może to i być @. Różnie to bywa.
Dziewczyny wizytujące to trzymany kciuki za Was i jutro proszę nas szybko informować co i jak☺️
Wiera a Wy dziś zadziałanie wieczorem, może jeszcze nic straconego.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hi hi Calanthe ja też na początku miałam taki spokój w sobie. Powiedziałam sobie co ma być to będzie. Ale teraz jak ten durny krwiak się nie wchłania i w dodatku muszę wrócić do pracy i jeszcze się naczytałam internetów to swiruje😵 wizytę najlepiej umawiać na 6 tydz, wtedy serduszko powinno być
Wiera mój mąż się dziś pyta który dokładnie tydz bo on się pogubił, a gdzie do końca 🤣 szczerze to cieszę się że pierwszy trymestr się kończy i czekam na ten przypływ energii 💪nadzieja_86 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa dobrze ze zapyta interesuje się 😉
Wiera to razem testujemy 😁 ja oholnie cykle mam 31 i musiałam przy. Brać clo na owu a teraz bez tego jest bo testy wychodzą i objawy są
Calanthe tak to dobre podejście spokój i co ma być to będzie ją chyba też na bete nie będę biegła od razu nie chcem się rozczarować jak ostatnio. Ogólnie w kontakcie z gin jestem także nie wiem co ona zleci.
Z tym choróbskiem tak chyba jest ją z córką jak zaszłam też chora byłam i osłabiona ogólnie.
Jak ja lubię ogólnie takie dobre wiadomości tu jakby to mnie dotyczyły dodają sił i wiary więcej że się uda.
Nie nastawiam się luz zobaczymy co będzie raczej też jest po owu a ❤️ były wczoraj i przedwczoraj. Mąż miał brać systematycznie teraz witaminy jest ciekawa czy tak jest 🤔
A to kto ma teraz wizyty miskowa i adele?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyJa teraz czekam pod gabinetem do gina, jakaś franca sie przyplatala i pozbyc sie tego nie moge. A dzień do bani, starsza tak mnie wprowadziła z rownowagi ze tylko przez kolano przewinac, a potem gnalam tu jak wariatka, mialam okazje wrzucic 6 bieg, przychodzę a przede mną 7 pacjentek a teoretycznie lekarz powinien już skończyć prace. I tak kusilo mnie wziac laktator ale mysle koncowka przyjmowania to bedzie szybko i obrobie się w 3 godz. A tu gucio z tego bedzie.
-
AdelaX wrote:Calanthe gratulacje☺️ Będzie dobrze 🙂
Adele kciuki za wizytę nie denerwuj się !
Ja zaczęłam wczoraj plamić, ale dzis już mniej. Jestem 9 tyg po porodzie, możliwe ze tak szybko okres? Bo już od dłuższego czasu nie miałam plamien -
Łaaaa calanthe ciaza jak nic! Gratulacje
Trzymam kciuki za wizyty ✊
No i teraz kciuki za pozytywy u pozostałych dziewczyn.
AdelaX ja dostałam 7 tyg po mimo, że karmiłam więc możliwe niestety
Jak mnie dzisiaj koleżanka wkurzyła. Ostatnio jej mówiłam, że miałam kryzysy związku z ciążą to mnie tak olała, a dzisiaj nagle się odzywa i mi pisze ni z dupy ni z pietruchy żebym do psychologa poszła. -
Hej dziewczyny,
Trochę mnie nie było...
Calanthe - gratulacje 💕 na pewno wszystko będzie ok!
Nie dam rady nadrobić zaległości:/
Mother okres w natarciu?? Mam nadzieje, ze jednak nie...
Hugo jak tam sytuacja u Ciebie??
Adele kciuki za wizytę ✊🏻 Daj znać jakie Wieści
Iza - jak się trzymasz??
Adelax malutki daje pożyć?
Alunia - a jak samopoczucie u Ciebie? Synek już kopie?
Witam się tez z Nowymi Dziewczynami, bo widzę kilka osób przybyło🧐 -
AdelaX ja chyba miałam plamienia jak zaczęłam schodzić z karmien a normalny przyszedł po tym jak odstawilam ale to było po 9-10 miesiacu. Choć czytałam ze i nawet podczas karmienia wraca normalnie.
Tak, mój mąż jest zaangażowany, chodzi ze mną na wizyty (tak samo w pierwszej ciąży), mniej więcej orientuje się na jakim etapie jesteśmy itd. Tylko śmiać mi się chciało że już się pogubiłahh kurcze to życie tak szybko płynie...
Alunia bo może do tej koleżanki dopiero dotarło co mówiłaś i chciała się wykazać czy jakoś zreflektowac.
Iza i jak tam?
Chyba mi się wiosenny nastrój udziela, jakoś tak mi lepiej dziśnadzieja_86 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Evs fajnie ze się odezwalas ☺️ Mój mały trochę lepiej już ma dłuższe drzemki i da rade go czasem czymś zająć czyli nie wszystkie dni są przepłakane 😉
Natomiast borykamy się teraz z zapaleniem oskrzeli, niestety antybiotyk. A co u Ciebie? -
Evs taak kopie już, jakiś czas mocno szaleje, nawet córka czuje. Właśnie pisz co u ciebie. Jak mama się czuje?
Miskowa no na pewno, ale miło jak ktoś cię wysłucha a nie proponuje psychologa...tym bardziej gdybym ciągle o tym jej mówiła. Szkoda gadać.
Adele a ty jak tam skurcze się powtarzają? -
Zazdroszczę tym co mają dobre nastroje.. mój jest podły.. wszystko przez tego wirusa.. w moim szpitalu już wprowadzili zakaz odwiedzin ehh mogę się modlic żeby nie zabronili porodów rodzinnych.. 😔😔😔 odechcialo mi się wszystkiego juz .. szukania reszty rzeczy dla małego i w ogóle.. nie sprawia mi to już przyjemności.. będę rodzić jak za PRL-u a dziecko pokaze mężowi chyba przez okno.... 😓
aLunia najbardziej mam skurcze w nocy w dzień raz na jakiś czas mnie złapie -
Ja próbuje się odnaleźć w nowej rzeczywistości... jakiś czas temu odeszła moja mama... przegrała walkę z rakiem...
Dobrze ze mam dzieci, bo zajmują głowę...
Adel - trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się po Twojej myśli!
Adelax zdrówka dla maluszka! -
Adele bądźmy dobrej myśli, może do czasu porodu sytuacja się uspokoi. Ale wierze ze się stresujesz, akurat teraz eh sama sobie tego nie wyobrazam
Evs tak mi przykro, bardzo smutna wiadomość, cieszę się ze jesteś silna dla dzieci, choć wiem ze nie jest łatwo 😢
Mnie dobija ta panika związana z tym wirusem, chyba bardziej niż sam wirus, no żeby produktów w sklepach brakowało ...